Отговори
# 450
Нищо неетично няма в публикуването на записа. Дава много добра информация на тежката ситуация. Мен за авторката ми е жал, само за нея.

# 451
Не се казва Криско. Не пропускай другото инфо, пуснато от авторката. Не пропускай и факта, че болни мозъци дал господ. Дори мен, която съм крайно безинтересна леля, тук в този форум са ме налазвали столкъри, пънещи се да изкопчат инфо за точния ми адрес и месторабота. И не само това, ами и детайли за дъщеря ми са се опитвали да изкопчат. Излишно е да ти обяснявам неща, които сама отлично знаеш.

# 452
  • Пловдив
В този форум тайни много няма. Има такива детективи. И после на лични се разнася мълвата. Или по други канали - например в обособените групи във ФБ.

# 453
Мен, често казано вече не ми е жал. Никой не я е вързал насила да седи там. Тя го е избрала този мъж и въпреки, че вижда, че тотално се е провалил като родител веднъж е навита да му роди още едно дете?!? Може би да ги плюе и то?
Да не говорим, че дори да се абстрахираме някак от това колко безотговорен е бащата, аз се чудя как изобщо е склонна да роди бебе в тази среда и не се ли страхува, че агресията и гнева на детето ще се прехвърлят към бебето?
Освен това авторката няма истински интерес да помогне на детето,  единственото което иска е да го разкара, да не им пречи...Не отговаря на въпроси, свързани с възможности ЗАЕДНО  да се опитат да подобрят поведението на детето, а само повтаря как трябвало да го прати при майка му.
Отначало я подкрепях, но вече грам не я съжалявам. Където се натъкмила, май е точно за нея.

# 454
Знам, знам, и аз съм била преследвана в интернет, и то сериозно. Но в случая, смятам, че записът е мъгляв, неясен и по-скоро лигав, отколкото разпознаваем. Ако го разпознае някой, ще е много близък на семейството или тотален психопат.
Ок, да спрем с тази препирня, тя ще го махне, ако прецени. Това също е неин избор.
Мен повече ме притеснява, че иска да поправи непоправимото.

# 455
Авторката абсолютно доброволно стои в тази среда, за разлика от детето, което не е виновно че се родило и живее в нея.
Изобщо няма за какво да буди съжаление.

# 456
Имам един основен въпрос и той ще даде визия на цялата ситуация, но отговор няма на него.

Защо авторката стои в това семейство?

Единственият и неповторим бизнес го изключвам. Тя казва, че мъжът има голям заем и ще е трудно да живее сам с детето и да плаща всички сметки. Щом не може да издържа едно дете и себе си, значи е пенкилер този бизнес.

Това, че се е набутала с пари също не е отговор. Губиш пари, но печелиш свобода и нормален живот.

Стара била...има начини за забременяване без мъж.

Има нещо сбъркано тук, но не мога да подредя целия пъзел.

ПП Детето просто е лигаво и изпуснато. Може би малко озлобено, защото го неглижират. Нищо му няма, стига с тия психически проблеми, привиждат ви се.

# 457
За съжаление единственият вариант а авторката е да ги зареже и да си хване пътя. Това дете след 2,3 години може да започне и да я бие.Още повече че бащата си трае.
Дори и да се убеди по някакъв начин майката да го взима при себе си понякога, дали като го види какъв е няма отново да започне да върти номера и да бяга от отговорност. И айде пак старата песен

# 458
Естествено, че ще я бие. Още щом влезе в пубертета и порасне.
Бой ще яде на поразия, но ме притеснява ако тая кукувица роди някое дете него какво го чака?
Да се надяваме, че Господ не спи и няма да допусне.

# 459
  • Варна
Ми да я бие, щом седи.

# 460
Да, и аз мисля, че ще я бие, много скоро при това.

# 461
Когато детето ходи на психолог ходихме и ние, естествено. Нали се сваля статус, дава се обратна връзка, мислите ли, че някой психолог изобщо ще води сесии ако не е налице биологичен родител Simple Smile Половинката не вярва в помощта на психолозите, тогава дойде заради мен, защото се наложих. Там, за съжаление, всичко става насила. Бях бременна, детето се прибра за училище, почна пак ежедневният рев за майката и тогава ходихме. Жената проведе няколко сесии, уточнихме СОП-а и т.н., но дефакто след като спрях да плащам родителите зарязаха и така.

Много надценявате инстанциите, а и народопсихологията на местните. Нали има сигнал срещу него и съучениците му агресори в Закрилата, какво стана? Прехвърлиха на училището, те на родителите, да се оправя всеки поединично, защото били малки да им се лепва петно. Бас хващам, че поне един от проверяващите е я съсед, я роднина на някой от биячите. Родителите на тормозените деца също не направиха нищо понататък...

Изобщо не ми е нужен форума, че да подава някой сигнал Simple Smile Детето може да бъде преместено от тук и без инстанции ако реша, да не говорим, че мога да ги викна и аз, но това грам не решава проблема на никой, а още по-малко на малкия. И да има сигнал хората, които ще бъдат интервюирани много добре знаят за какво иде реч, кой се напъва и кой не, така че и да има някоя сигнал-активистка сред четящите, няма проблем. Аз нямам какво да крия.

Недейте мисли, че ако ми посегне отново, ще стоя като боксова круша и ще гледам. И той, и мъжът ми са предупредени какво ще се случи, ако това се повтори, и няма да спре само с озаптяване, както беше при първия случай.

По повод диалога с майката, исках да седнем тримата сега като дойде, този разговор не е за пред детето. Измъкна се, каза като го върнела. На малкия казала, че този път няма вече да го връща. Дефакто не е ясно още какво й се върти из главата, но никакъв не е проблемът да се хване самолет за където й да е.

Ровенето в чаршафите ми не допринася с нищо към казуса. Защо стоя и прочее няма отношение към поведението на майката към малкия и неговия резултат.

# 462
Недейте мисли, че ако ми посегне отново, ще стоя като боксова круша и ще гледам. И той, и мъжът ми са предупредени какво ще се случи, ако това се повтори, и няма да спре само с озаптяване, както беше при първия случай.
Да? Какво ще направиш? А как го озапти първия път?

# 463
Напротив, има голямо значение дали стоиш там, или не.

Ако се махнеш, детето остава без гледач. Бабата може да не го вземе, бащата няма да го гледа. Може би майката наистина ще се върне тогава.

Може и детето да си мисли така и иска да се махнеш, за да има шанс да се събере с майка си.
Ти наистина си натрапница, авторке. Не знам защо толкова държиш да се буташ в това семейство? Да не би ти да си със заемите, а мъжът да е с бизнес?

# 464
Ън,те живеят в нейното жилище,т.е.,не е натрапница,а кукувица приютила още по-големи кукувици от нея самата

Общи условия

Активация на акаунт