Отговори
# 435
Родителите някакси като че ли приемат, че си е такъв, един вид, к'во да правим, характер. Приличал бил и на бабите. Вярно, но какво от това? Изобщо не им просветва, че това е дете и много неща подлежат на промяна или поне подобрение. Затова и не се напъвам повече, ако повтаря и отпадне преди 8ми клас, да се оправят после.

Зададох ти въпрос, би ли могла да убедиш мъжът си да отидете съвместно на психолог?
Ако нямаш намерение да отговаряш на сериозните въпроси тук, имащи за цел да ти помогнат, защо пусна темата?
Да си излееш душата, да помрънкаш, да разлаеш кучетата и да гледаш сеир?
Решение ли търсиш или си убиваш времето?
Ако е първото, имай малко уважение към хората, които отделят от времето си да се занимават с проблема ти и ти предлагат решения и отговаряй на въпросите им.

# 436
Кои са?
И колко хора ще тръгнат да я ровят коя е?
А детето?
Щото аз като изтъкнат сърчър няма да го направя, не ме интересува личността на тези хора, а казусът им.
Другото е вече психопатия – да ровиш за личното на хората.

# 437
  • Пловдив
О, даже вече са я намерили коя е.

# 438
А да изплющиш запис на седемгодишно чуждо дете в интернет не е психопатия...
Нямало късмет детето, и биологичните му родители, и вторите им партньори са еднакво дъно.

# 439
  • София
Даскалката, публикуването на такъв запис е неетично.

Мъжът ти знае ли, че правиш такива записи и ги пляскаш в най-големия форум в страната за кеф на сеирджиите?

Стига, де, какво му е неетичното на един аудиозапис на съвсем непознати и неизвестни хора?
защо не питаш дали мъжът ѝ знае как я рита момчето, ами си се загрижила за сеира във форума?
Жената търси съвет, ама е по- лесно да се начука канчето....

# 440
Щото аз като изтъкнат сърчър няма да го направя, не ме интересува личността на тези хора, а казусът им.
Другото е вече психопатия – да ровиш за личното на хората.
Ти няма. А сигурна ли си дали никой от хилядите пишещи и четящи тук няма да го направи?

# 441
П
Даскалката, публикуването на такъв запис е неетично.

Мъжът ти знае ли, че правиш такива записи и ги пляскаш в най-големия форум в страната за кеф на сеирджиите?

Стига, де, какво му е неетичното на един аудиозапис на съвсем непознати и неизвестни хора?
защо не питаш дали мъжът ѝ знае как я рита момчето, ами си се загрижила за сеира във форума?
Жената търси съвет, ама е по- лесно да се начука канчето....

Като ти публикува някоя запис на детето ф или внучето -  във бг мама без ти да имаш представа ще видиш какво му е неетичното.

Даже още само като разбереш, че изобщо му прави такива записи, още тогава ще ти стане ясно.

# 442
Ами, ако и теб те обвиняват, че си някаква луда, която иска да направи нещо за дете, което очевидно има нужда от помощ и превъзпитание, няма ли да онагледиш за какво става реч.
Аз честно не разбирам тази възмута с примера.
Пускат се ежедневно от потребителки в този форум всякакви снимки, лични препратки, а този запис направо взриви някои. И защо?

# 443
А, ти не правиш разлика между това аз да пусна моя снимка или снимка на моето дете и това да пусна запис на чуждо дете? Сериозно?

# 444
Тя не е пуснала снимка, айде разпознай детето по глас?

# 445
Разбира се, че няма да "онагледя" и нормален човек не би направил подобно нещо, що за въпрос.

Мисля че досега никоя не е правила тук нищо подбно, дори в най-идотските теми, за пръв път за толкова години виждам такова нещо.

Дано наистина някой уведоми мъжа и.

Последна редакция: пт, 28 юни 2019, 19:58 от Iris04

# 446
Щото нали не е никаква на детето Joy Да го унижава публично може, да го гледа не Joy
Може да е завъртян план да я открием, да сигнализираме социалните и да отнемат детето Joy
Хитро

# 447
  • София

Като ти публикува някоя запис на детето ф или внучето -  във бг мама без ти да имаш представа ще видиш какво му е неетичното.

Даже още само като разбереш, че изобщо му прави такива записи, още тогава ще ти стане ясно.

О, на мен ми е ясно, но аз имам друго мислене- ако съм направила някаква свинщина, си отговарям ако някой ми я развее пред други хора.
В годините това ми разбиране ме е карало да се опитвам да си ограничавам подтиците.
Затова и не го разбирам това мишкуване на всяка цена- може и човек да убие някой, ама щом ми е близък, не само ще скрия, ами и алиби ще му създам.
И после се чудим защо децата растат без никакви критерии за добро и лошо, правилно и неправилно.
Няма да се учудя, ако някоя от апологетките на прикриването на всяка цена, се е възмутила и от качването на клипа с дебилчето и учителката.......

# 448
Тя не е пуснала снимка, айде разпознай детето по глас?
ОК, хайде още веднъж специално за тебе. От записа се разбира името на детето. От предишните постове на авторката, фактът, че тя и мъжът ѝ са единствените в България, които упражняват един специфичен бизнес. Акцентът стеснява райпона географски. Вярвай ми, има значителн по-добри сърчъри от теб.

# 449
Колко деца се казват Криско в България или и ЕГН-то му видяхте по диалекта?
Гаси, не мога да повярвам.

Общи условия

Активация на акаунт