Отговори
# 420
Този клип за мен показва до къде може да стигне неглижирането на проблемите при дете. Проблеми за които авторката на темата пише. И е права да роптае. По добре сега от колкото когато стане нещо подобно както от въпросният клип.

# 421
Даскалката, публикуването на такъв запис е неетично.

Мъжът ти знае ли, че правиш такива записи и ги пляскаш в най-големия форум в страната за кеф на сеирджиите?

# 422
  • София
Как няма кой да ги сложи на място подобни гамени, не разбирам?!
Кой? Трябва мъж на място, за предпочитане по-едричък, поне от тях имат някакъв респект, особено в по-малките населени места.
Обаче всеки се измъква, че не е негова работа, или жена му ще опява защо точно той трябвало...

На познати дъщерята на 20 се опитала да оскубе майка си, не е бита или нещо подобно, явно са се карали сериозно. А майката винаги я е защитавала, ако баща й забрани нещо или се скара. Сега си имат кифла, и то бойна...

# 423
Родителите някакси като че ли приемат, че си е такъв, един вид, к'во да правим, характер. Приличал бил и на бабите. Вярно, но какво от това? Изобщо не им просветва, че това е дете и много неща подлежат на промяна или поне подобрение. Затова и не се напъвам повече, ако повтаря и отпадне преди 8ми клас, да се оправят после.

# 424
Даскалке, ти наистина ли намираш за нормално да записваш дете и да пляскаш записа в интернет? От записа се чуват гласовете на пълни боклуци, но явно добре сте се намерили.

Последна редакция: пт, 28 юни 2019, 19:25 от Анонимен

# 425
  • Варна
Мисля, че жените са доминиращи и момчето не осъзнава авторитета на бащата . Дядото смотолеви лека критика за възпитанието, вместо да го респектира назидателно. Грешен модел .

# 426
Попитах те мъжът ти знае ли, че записваш детето  му и публикуваш записите?

# 427
Въпросния ученик изглежда пълен дебил.

Тръпки ме побиха от този клип. Няма да казвам, според мен какви мерки трябва да се вземат срещу въпросното момче...че ще получа бан. Как няма кой да ги сложи на място подобни гамени, не разбирам?!
Какво не разбираш?
Масова дебилност,липса на морал,етика и елементарно възпитание.Това срещам по улиците,75% от колегите ми са такива,е какви да бъдат децата им?

Даскалка,наистина не е етично това със записа.
И без това "онагледяване",ситуацията си беше ясна.

Добронамерен съвет : раздели си куклите и парцалите с този мъж и ползвай донорска сперма,ако целта ти е дете.
Какъвто и да ви е бизнеса,едва ли иде реч за бъдещето на просперираща корпорация.Все има начин да продължиш и без да участваш в  тоя водевил.

Наистина ли толкова обичаш този мъж?

# 428
  • Бургас
На записа са дядото и бабата фенка на свръхестественото, за която бях писала преди, че ползва детето като пощальон да ми носи магии за смърт у дома. Чува се и моят глас.
Нямам намерение да слушам записа, и отстрани достатъчно ме побиват тръпки  от примитивизма и простащината на някои хора. Това не е семейство, трябва да се самосезират някои институции определено...направих асоциации и с романа на Ивайло Митев "Бездетен"...

# 429
Стига сте ѝ начуквали канчето с този запис.
Нито може да се разбере кое е детето, нито останалите хора.
Но се чува съвсем отчетливо каква е нагласата и маниера на средата.
Което е достатъчно да се заключи, че това изключително проблемна среда.

# 430
  • Пловдив
Но се чува съвсем отчетливо каква е нагласата и маниера на средата.
Което е достатъчно да се заключи, че това изключително проблемна среда.
А, търкулнало се гърнето, та си намерило похлупак.

# 431
Първо, чува се името на детето. Съпоставено с рядката професия, упражнявана от Даскалката и мъжа и (по нейни думи те са единствените в България, които се занимават с този бизнес), колко време ми даваш да ти напиша имената и адреса им?

Второ, и да не се чува, неетично и дебилно е.

# 432
Дала е немалко информация за семейната си ситуация, за да бъде разпозната от хора от въпросното малко населено място. Това е голям форум.

Искрено се надявам някой да осведоми  мъжа и какво върши.

Колкото и долнопробна да е средата, за която говорите, струва ми се точно там и е мястото по манталитет.

# 433
Може пък добре да са се намерили. Господ е събирач.

# 434
А, спор няма. Янтра хубаво го каза за гърнето и похлупака. Жалко, че тези отрепки изобщо са се размножили. За детето шансове не виждам.

Общи условия

Активация на акаунт