Отговори
# 615
Представа си нямате болшинството какво е да гледаш всеки ден такава мъка.
Поне не си длъжна, защото си има живи и здрави родители. Ако това, което разказваш, е наистина така, по какви причини си още там? Доколкото си спомням, беше написала, че си финансово независима... Само да не напишеш сега, че много обичаш бащата, който всъщност е зарязал емоционално и сина си, и теб.

# 616
Аз че обичам мъжа си, обичам го, всеки си има недостатъци, включително и аз. Недей мисли, че с дебилните нерви, с които съм издържала всичко до момента съм лека за съжителство, ако се запъна за нещо 🤣🤣🤣 Дошла съм тук от столицата, инвестирала съм 6-цифрена сума, нещата се развиват добре професионално. С бащата имаме много общи интереси, разбираме се с половин дума, сексуално сме много съвместими и т.н. Единственият ни препъни камък е детето. Не съм сляпа, виждам го мъжа ми какво прави и какво не, имам си своето обяснение защо. Никой не иска малкият да изчезне и да не се върне повече, искам адекватно разпределение на задълженията по неговото отглеждане и решение на психо-поведенческите му проблеми, което без биологичната майка няма как да стане.

# 617
  • София
Не е възможно, дори ако коефициентът на интелигентност един човек е под стайната температура, той да не разбере, че никой не скача в защита на майката, а ти посочва простия факт, че бащата има точно толкова задължения към детето, колкото и майката. Твоят мъж и грам не си изпълнява бащинските функции. По-просто не мога да ти го кажа. Ако и сега не стоплиш, освен да ти го нарисувам.

Уиш, наистина не мога да те разбера!
Бащата ако беше сам, това дете, както на практика се развиват нещата, щеше да е присъдено на майката. Всъщност, не сме и питали за тази подробност, но е много вероятно точно така да е. И мамата да го е тропосала на майка си и да е хванала пътя.
Колкото и да го оплювате бащата, детето живее при него. Не може да му вменявате вина за това, че то продължава да иска майка си. Не е редно и да се овиква авторката, задето се е опитала да я замести, вкарвайки си таралеж в гащите.
Да, аз не зная дали бих го направила това, въпреки че съм от тия, загубените, дето като се влюбят мост стават......но не мога да не се възхитя на "мазохизма" на тази жена.

# 618
Той какъв баща ще е, не е ясно, но защо така я "Наричате " като с клетви някак, авторката, със злоба. С какво го е заслужила ?
Ми дава си сметка вероятно, какъв е.
Аз и пожелавам поне две деца, жената чуждо гледа, та свои ли няма. С баща и без баща. Оправна е авторката, подкрепям я.

# 619
Точно понеже не е нито първото, нито последното дете с разпаднало се семейство, следващият път като посегне вече няма да има милост, без значение имаме ли с баща му дете или не. Първо ще изяде такъв бой, че ще ме помни доживот, второ - ще му събера багажа и да отива където иска, баща му също. На какво прилича това? Двама родители, две баби, един дядо, учители, инстанции не могат да накарат деветгодишно хлапе да се контролира. На един му било жал, друг петно да не му оставало, само че аз не съм като жертвите, които си избира нашият герой, дребни момченца, с очила, момичета... Аз съм голяма жена, два пъти на килограмите му, и няма да позволя вчерашно лайно да ми посяга, изобщо не ме интересува при повторен случай колко му е гадно и от какво. След като никой не иска да вземе мерки, ок, да си го гледат и да ги бие, но в моя дом този цикъл ще спре точно със следващото посягане.
Уау! Бой, а? Сигурно си ОК тогава, ако нещо накривиш шапката на мъжа си, той да те спука от бой, нищо че ти не си вчерашно лайно, а по-дърто и изветряло такова.

# 620
Уиш, а не, бе, ще стоя и после ще го заведа да го почерпя 🤣🤣🤣.

Аз не съм пипната с пръст от майка ми и баща ми, та няма да е точно то човекът, който да ме бие.

Недей мисли, че същото няма да му се случи и извън къщи. Той както си позволява да се заяжда, провокира, обижда, още в училище много скоро ще изяде сериозен бой от някои от големите. Точно защото всички му клякат и той още повече набира сила и самочувствие. Трябва да се научи да се саморегулира и контролира, не може всеки път да търси облекчение за сметка на чужда физическа и психическа болка.

# 621
Айде стига се възмущавайте че ако детето и посегне ще бъде ошамарено сериозно. Вие какво очаквате - да стои и да си трае докато то и посяга. Точно за шамари ще е.

# 622
Уиш, а не, бе, ще стоя и после ще го заведа да го почерпя 🤣🤣🤣.

Е, щом не виждаш други начини отсвен физическата саморазправа...Но някак подозирам, че ако чужд човек нашамари твоето биологично дете, ще се постараеш да му отвинтиш главата.

# 623
  • Варна
Авторката твърдо е убедена , че нейното дете, със същия безотговорен баща , примитивни роднини и провинциален манталитет ще има перфектно възпитание и гениални заложби. Обективността е полезна при крайния оптимизъм . Гените , драга са ценен фактор . Затова хората създават успешно поколение със себеподобни. А ти си направила огромни компромиси още при кастинга за мъж .

# 624
Не, Таис, изобщо не се вменява на авторката, че трябва да обича детето. Само ѝ се напомня, че ако не е способна да обича едно дете, не е добра идея да се навира да му се прави на майка, защото така само вреди повече.

# 625
  • София
Авторката твърдо е убедена , че нейното дете, със същия безотговорен баща , примитивни роднини и провинциален манталитет ще има перфектно възпитание и гениални заложби. Обективността е полезна при крайния оптимизъм . Гените , драга са ценен фактор . Затова хората създават успешно поколение със себеподобни. А ти си направила огромни компромиси още при кастинга за мъж .
и

Да, ама никъде не пише, че кофтите гени са от бащата, нали?
Като сложиш на кантара факта, че детето живее при него и той го лигави, вместо да го строява, а мама му си е била камшика, от кого ще да са кофтите гени? Mr. Green

Уиш, дали пък от необич е дала зор да се вземе това дете от бабата и дядото и да го гледа, като за целта купува и по- голямо жилище? newsm78

Щом бащата е толкова неставащ за нищо и не му пука за детето и щом тя не го обича това дете, каква е причината да постъпи по този начин?
Обикновен мазохизъм ли? newsm78
Разбрахме, че и по сметка не е........

# 626
Начи, да видим какво разбрахме до тука.
Авторката налива куп пари в тъпичния Бай Ганьо (общ бизнес), който пък има дете от предишна връзка и в последствие се оказва проблемно.
Жената вдига ръце, но вече е инвестирала твърде много и не може да си тръгне, за да не изгуби безценните си пари, за това гледа как да изхвърли детето от къщата си.
Детето пък се влошава. Собствените му роднини и близки го разхвърлят по разни къщи като мръсно коте, майка му го лъже, баща му е плужек, а бабите- вуду вещици.
Накрая се появява, не знам кой по ред, допълнителен човек в картинката, който вижда проблема му и се опитва да го превъзпитава със силови методи.
Картинката се нажежава и детето става още по-проблемно.

Сега имам няколко въпроса:
- Това дете защо е изтървано така и по негова вина ли се е случило? Колко голям процент от възрастните дори, би живял в подобна среда, преди да изпляска.
- Въпрос номер две- При положение, че авторката тръби, как не е длъжна да гледа детето и не го иска, от къв пък зор детето трябва да я приема за някой и то да я иска в живота си.
- Трето- Защо още седи там и защо изначално е поела отговорност: Защото тогава детето е било при бабите. Защото не желае да губи безценните си пари и евентуално Бай Ганьо, дето не я виждам как изобщо си мисли за дете с него- Още едно детенце ли искаш да съсипрш?

Какво ми прави впечатление в темата.
Според мен Авторката никога не е искала да поема грижи за детето, но се е опитала, за да създаде добро впечатление за жена и съпруга.
Детето дава упор, на нея не и издържат нервите и решава да покаже истинската си страна- Силовите методи, "Не съм длъжна", "Не съм му майка" и гледа начин да го разкара от "семейството си", без да осъзнава, че семейството на Булгаришън плазмоди е главно синът му и тя в допълнение, а не обрантото.
Мъжът грам не става за родител, но поне не е изхвърлил детето си, за което го провокира авторката. ГРОЗНО.

Сега пак задавам реторичен въпрос.
Как е живяло това дете 9 години и какво го е докарало до състоянието му? Всички знаем, че никой не се ражда психопат. Тези неща се отключват, най-често в детска ранна възраст, поради физически/емоционални или психически инциденти и сривове. За това авторката не е виновна, но определено подпомага влошаването му последно време.

Авторката иска да си реши проблема, като закара детето при майка му, понеже и е писнало на тва, дето го няма, пък и не е длъжна.
И как иначе. Ами бизнеса. Пък и мъжлето си изпълнява съпружеските задължения. Какво я интересува нея.

А авторката иначе е умна жена, умее словесното, евала за което, може и да я бива за учител, за разлика от много в днешно време.

Знаейки как да борави с думите, може да увърта до безбожност, да не отговаря на зададените и въпроси, от потребители, лесно връзващи две и две, виждащи манипулацията и призива за съжаление зад постовете й.

Познавам хората като теб. Лесно манипулират масата.
И в предният си пост ти казах, че сама си си виновна, но се ядосах и не бях толкова изчерпателна.

Според мен при този човек те държи ламтеж за пари и чист егоизъм.

От изказа ти личи, че си злобна, егоистична, деспотична, а когато не стане на твоето или не успееш да залъжеш хората около теб, прибягваш до груба сила.

Така и не отговори, защо свекърва ти те е изгонила, само го вметна, за да събудиш съжаление и мислене от типа: "Ползвали са я за бавачка, а след това са я изгонили".
Изключително лесна манипулация, тука все пак е форум за мами и лесно би събудила съпричастността им по този начин.

След това обръщаш фолуса върху безхаберната майка, която е такава, няма спор, за да има кой да плюят потребителите и да не обръщат внимание на детайлите в постовете ти, като изобщо не отговаряш на тези, които виждат що за стока си и ти самата.

Добавяш няколко забулени детайла покрай бащата, който са адски неточни, като повтаряш едно и също, изписано по различни начини, за да набиеш вината му в главите на хората, отклонявайки ги от детайла, че той не работи отдела работа, защото работи по ТВОЯ бизнес( не ми изглежда много общ), изкарвайки се жертва, гледаща чужно дете, издържайки и него и детето, докато той не си мърда пръста, пък пропускаш факта, че го навиваш да си зареже детето.
Горката жена, жива да я ожалиш.

Твърдиш, че ти си поискала да вземете детето от бабите, пък по-рано беше написала, че от години се мъчиш да накараш майка му да си го вземе.
Та, кога по точно си му обръщала внимание, искала и грижела за него, при положение, че детето живее в къщата ти от 2-3 години.

Не отговори също дали си го била.
При положение, че заплашваш майката по този начин, не ми се вярвала да не си го удряла.

Това с аборта- Отново е, за да спечелиш съжаление. Грозно е, че детето те е ударило, но не го е направило, докато си била бременна.
Сега, от страх да не те ритне пак и да пометнеш, не искаш да раждаш, докато е в къщата ти или пък да му казваш за бременността. Също така и баща му не коментира тея неща пред него. (Кой знае за още колко неща си ги отдалечила един от друг) Колко удобно, не мислите ли, драги потребители.

После пък се оплакваш, че ти слагаме думи в устата. Е, права си бе жена. Ти нищо съществено не казваш, само повтаряш едно и също, като от време на време изтърваш някоя глупост, която после замазваш с нещо съжалително, когато потребителите те попитат за нея. Е, ако не си си редактирала или изтрила мнението, понеже темата ми е интересна и я следя до минутката от първият ти пост, та до сега.

Не, драги потребители. Админа не трие мнения.
Авторката трие поста си и всеки отговор на него изчезва. Така работи сайта.

Относно клиповете и записите.
Кой притеснен човек ще записва в подобна ситуация на нейната. На кой нормален човек ще му мине през акъла изобщо? Трябва да си доста бърз и сръчен, не мислите ли? Дали на вас това ще е първата мисъл, както е при нея?
Естествено, ще кажете, че е практичен, изплашен човек, който събира доказателства за самозащита?
От кво. 9 годишен ли?

Леле мале. Явно авторката е напред с тея работи, може да е била в тайните служби, да и е рефлекс вече, знаем ли я.
С тея тайни бизнеси и увъртяни отговори.

Само да ви кажа, че и записите са с цел манипулация. Създава впечатление за изключително лоша обстановка вкъщи, както би било и с всеки друг запис, направен за кратко време, в разгара на препирня.

Мислете малко бе хора.
Иначе евала на потребители като High и ощя няколко, които я разпачетосаха.

Сега, не ме интересува дали ще ме баннат от сайта или не, нито дали ще ми изтрият коментара.

Най-накрая ще кажа, че аз също съм човек, падащ си по грубата сила, точно заради хора като теб.
Направила съм скрииншотове на цялата тема, най-вече на отговорите на авторката.
Можех да и звема и ай-пито, но не ми се правят противозаконни неща, ама от социалните ще и го намерят от админа, без значение дали ще си изтрие профила и темата или не.
И утре отивам в социалните. Някой трябва да се погрижи за това дете.
Щото, за разлика от авторката, съм прекарала доста време в тях и зная как работят.

Ако наистина беше поискала да заведеш детето на психолог, ако искаше наистина да му помогнеш, вместо да се жалваш и да го малтретираш допълнително, или да се опитваш да го пробуташ на майка му, социалните щяха да ти назначат психолог. Даже го правят на държавни разноски. И да не кажеш само, че ако ги беше потърсила, щяха да ви го вземат, защото не е вярно. В училищата също има социални работници, които се наемат от общината, не от директора. Ако детето беше толкова проблемно, щяха да уведомят детска педагогическа стая веднага, без значение колко е запанало училището. И дори да не подадът сигнал учителите, можеше ти да го подадеш.
Даскал си все пак. Тея неща ги знаеш по-добре и от мене.

Ама ми се струва, че не искаш да си разваляш социалното положение на образовата бизнес дама, та за тва никаква помощ не си потърсила.

А за социалните- Не се притеснявай. Те ще ви оправят всичките.
А ако мислиш и мен да заплашваш- Няма да стане мацка. Моята дума там тежи повече оттвоята.
Нека компетентните органи решат кой е прав и кой е крив, след като ти не можеш и нямаш сили вече за тази работа.

А относно теб- Изобщо не се занимавай със селски бизнеси. Направо хвани, стани един политик. Ще ти се отдава.

Относно потребителите- Хора, мислете малко.
Не мога да повярвам, че тая жена успя да изманиполира такава голяма част от вас.
Просто погледнете как се промени историята и от началото до сега. Не позовлявайте на такива хора да будят съжалението ви. Ставате уязвими и слепи. И проблема става още по-голям.

# 627
Хм, приказките за краставите магарета, които се надушвали през девет баира и за търкулнатото гърне, което си е намерило похлупака, не са без основание. Всички герои, до един, в тази история са потресаващи долнопробни образи. Толкоз за гените от мен.

Reap, + безкрай от мен.

# 628
Не, Таис, изобщо не се вменява на авторката, че трябва да обича детето. Само ѝ се напомня, че ако не е способна да обича едно дете, не е добра идея да се навира да му се прави на майка, защото така само вреди повече.
Уиш , хич на и не сърце да се прави.
Очевидно е, че жената има контрол над ситуации, в които е пряк участник.
Тук участва от немай къде , затова и ролята и е само битова / уж/. В действителност , тя директно го отнася, без да има желание.
Аз съм дъртух и ако такова детенце ми дойде на ръцете и осъзная, че е моя отговорнст, ще подходя по друг начин. Но авторката нито го иска , нито има задължения. Пък и не го обича. Нормално. То пък и се репчи, а тя няма опция да се съпротивлява. Засега.

Последна редакция: сб, 29 юни 2019, 13:46 от tays

# 629
  • София
Стига, Уиш, тя и не се бута да му е майка, точно обратното. И всъщност всичките й искания към ситуацията са безкрайно адекватни. Другите са неадекватните в тази история.
Иначе разбира се, че с нейните деца ще е различно, тях ще може да си ги възпитава, без да зависи от благоволението на безотговорни възрастни (и да, и мъжа й визирам в кюпа, виждам, че тя е наясно, че собствените им деца ще гледа и възпитава тя сама).

Общи условия

Активация на акаунт