Hercai/Вятърничав по ATV Тема 7

• 76 104
  • 726
  •   1
Отговори
# 30
Хайде, вече е цивилен ....

Чакаме вече брадата и косата  Laughing Laughing Laughing

# 31
Налазиха го веднага фенките

# 32
На нашето момче не са зачислили автомат, за да не стане някой сакътлък. Ама той оръжията си ги знае. Само как търчи из Мидят с препасан пищов Simple Smile E, не може да се мери в това отношение с татю си Хазар...

# 33
Какво да кажа момичета, не харесвам Акън когато не е Миран. Има нещо в излъчването му - като недорасъл, но в същото време без да е симпатичен тийнеджър. Определо с брада повече му отива. Рускините го оприличават на младия Жан Клод ван Дам. Хаирлия да им е от мен.
Мисля, че няма нищо да се случи в живота между него и Ебру.
Отново съм влюбена, да ви се похваля. Heart Eyes
Скрит текст:
Залепнала съм за сериала "Никой не знае" /Kimse bilmez. Невероятно нежна и трепетна любовна история. Малко екшън, малко интрига. Двойката Керемджем и Йозгю Кая са страхотни. Актьорите имат 19 години разлика, но изглеждат невероятно един до друг на екран. Героите на историята също имат поне 10 години разлика, още няма достатъчно данни за да се пресметне точно. Тя е добросърдечна бърборанка, той сериозен зрял и много страдал мъж. Супер са. Гледам сериите по няколко пъти вече. От групата "ASKIM - Най-новите турски сериали!" писаха, че ще го превеждат на български, иначе го има при рускините, но не е много добро качеството на картината. надявам се, ако събуди интерес да се направи и тема за него тук.

# 34
  • ... да усещаш мириса на море ...

Не е заплес бе, Галка Joy. Такъв им е начина на маршируване, десните гледат напред, а останалите в редицата трябва да гледат надясно, и Акън най-старателен Wink На видео по си личи Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пт, 28 юни 2019, 15:04 от tara_lezhka

# 35
Да ви кажа ужасно ми е смешен Акън като аскерче.
Направо се хиля глупаво като гледам снимките.

Даре, да съобщиш тук, когато започнат да го превеждат на бг (Кимсе билмеза).

# 36
С и без брада готин си е човека.

# 37
# 38
  • ... да усещаш мириса на море ...
Джахит ми стана любимец Heart Eyes Оказа се, че се занимава с дайвинг и скай дайвинг Sunglasses

пп Не знам какво е правил Акън 20 дена, но веждите му бая са изрусели и му се е очертала баретата Joy

Последна редакция: пт, 28 юни 2019, 17:13 от tara_lezhka

# 39
Рускините публикуваха кореспонденция в инста със случаен зрител на клетвата, който твърди, че руса мацка е била на трибуните и после се церунали с Акън.
Ясин Озбек пък писа, че Сандра е била в Измир на клетвата. Засекли са ги с Акън щастливо да си гукат в Старбъкс, имаше и неясна снимка само на Акън до вратата на кола на фона на Старбъкс.

# 40
Уффф, бях сигурна, че Сандрита ще е там, 'ма то няма как иначе.
Язък, язък, ама да видим наесен.. 😊

# 41
# 42
Повече от нормално е приятелката му да е там, но мен ме учудва, защо е била отделно от другите, ако е била там Thinking Нали майка му уж много я обича, нали уж Аки я вписа в колектива... Нямаше я на нито една снимка с бандата, а и на снимки на бандата около него от фенове, които бяха публикувани. Ама може и аз пък да не съм попаднала на такива Blush
Джахит и аз много го харесвам. Сердар също.

# 43
Чудя се момичета дали има надежда за Aкин и Ебру, какво е вашето женско предчувствие и интуиция ? Като видях ,че я няма днес и се замислих дали е възможно .... Disappointed

# 44
Чудя се момичета дали има надежда за Aкин и Ебру, какво е вашето женско предчувствие и интуиция ? Като видях ,че я няма днес и се замислих дали е възможно .... Disappointed
Аз отдавна съм казала, харесвам ги и двамата, но поотделно. Малко повече Ебру. Според мен са коренно различни и не са един за друг.

Общи условия

Активация на акаунт