Hercai/Вятърничав по ATV Тема 7

• 76 111
  • 726
  •   1
Отговори
# 45
Чудя се момичета дали има надежда за Aкин и Ебру, какво е вашето женско предчувствие и интуиция ? Като видях ,че я няма днес и се замислих дали е възможно .... Disappointed
И според мен не е възможно да бъдат двойка, на съвсем различни честоти са двамата. Докато не знам дащо, но си мисля че Сандра много му подхожда. Ебру е на снимки на филм, а ако беше отишла довечера трябваше да се годяват заради феновете. Поради същата причина няма снимки на Сандра. Защото щеше да обере негативния вот на феновете. Мисля че си взеха поука, особено Акън, и започва да пази жената до себе си. Колкото и да си дебелокож и разбиращ, да четеш обиди за себе си и да гледаш колажи на мъжа ти с друга, където и да бутнеш в Гугъл сериозно вреди на здравето.

# 46
Интересното е, че и с родителите му не видях снимки. Може да е решил да разграничи личния си живот от публичните си изяви.

# 47
  • ... да усещаш мириса на море ...
Баща му избягва да се снима,  майка му е там

от ляво надясно: Али, Йозлем, Бану, Акън, Сердар, Джахит, Севги Четин (от продукцията), Суат Дормуш (координатора), Айбике (приятелката му)

после ще пиша за другото...

излезе това видео
Според един от профилите, публикували видеото останал е 1 час за да говори със феноветe...  Ако Рени e наблизо да каже за какво си говорят Wink

Последна редакция: пт, 28 юни 2019, 19:43 от tara_lezhka

# 48
То е ясно, че родителите му присъстват. Това е голямо събитие за семейството. Имах предвид, че не публикуват, поне досега, снимки с родителите му и със Сандра.

# 49
Не се разбира много, но Акън казва, че не e време за свиждане и казва от 12.30 и там видеото спира.

Последна редакция: пт, 28 юни 2019, 21:09 от ~Carolina~

# 50
Здравейте, компания!
Благодаря на всички за новините и коментарите.
Може би разбирам по друг начин думите от интервюто за брака и дуварите, но на мен много ми допадат.
Щастливо лято за Ебру и Акън, той още не е имал възможност да си почине.

# 51
И отново снимката с луничките. На нея ми прилича на тексаски рейнджър от американски уестърн Simple Smile

# 52
На мен ми харесва младежката снимка от 2017- нежен и невинен ми се струва на нея. Сега, ако не  беше образът на Миран пет пари не давам за Акън- доста изсечени и грубовати черти. Но Миран влиза под кожата- какъв поглед, какви очи. Ебру за мен също има нежно и невинно излъчване като Рейян, а в живота изглежда Амазонка от големия град. Няма как пътищата им с Акън да се пресекат.

# 53
# 54
Добро утро! Снимката с бебето кърти мивки!

# 55
  • ... да усещаш мириса на море ...
Да се допиша от вчера Joy

Рускините публикуваха кореспонденция в инста със случаен зрител на клетвата, който твърди, че руса мацка е била на трибуните и после се церунали с Акън.
Ясин Озбек пък писа, че Сандра е била в Измир на клетвата. Засекли са ги с Акън щастливо да си гукат в Старбъкс, имаше и неясна снимка само на Акън до вратата на кола на фона на Старбъкс.
Това не е случаен зрител, а един от войниците снимали се с Акън. То голяма мистерия Thinking. От толкова посетители, как пък никой не я снима директно, а само някакъв "папарак" и то нищо не се вижда. Хайде за неговите хора разбирам, но феновете? Голямо търпение трябва да имаш, да стоиш настрана в такъв момент...

Тези от войниците, които споделиха снимки с него се изказват много ласкаво за Акън. Определят го като смирен и мил човек, благороден, непретенциозен, усмихващ се, с когото е приятно да се разговаря... Heart Eyes
А и това, че е рзговарял с фенове/ки 1 час. Не знам до колко може да се вярва на написаното, че са си говорили за раждането на сънищата (Rolling Eyes), и че в бъдеще искал да е известен в Америка Thinking

Тези снимки са пуснати от психолога на обучителния център с шеговитият текст: Той ми казава "главната роля е моя", а главната роля е на самия Мардин Smile

И от профила на баща му:

тази с бебето е интересна, но ъгъла на снимане не е преценен и Акън е излязъл двоен Peace  

пп
И черно-бялата снимка в цвят:

ппп

Покрай вчерашната дандания и Акън ударил 2-та молиона Joy

Последна редакция: сб, 29 юни 2019, 10:12 от tara_lezhka

# 56

Отдавна не го бях виждала толкова усмихнат.

# 57
Екстра си е Акънчо Heart Eyes
А с Ебру до него правят пожари Heart
Няма нищо по-нормално от това, Сандра да е на клетвата на гаджето си. Но как пък никой не я снима в тоз калабалък?
Мажду другото, вчера беше отбелязана във фризьорски салон в Нишанташъ, със снимка на шевелюрата.

Аз оставам до край в редиците на шиперите АкРу Stuck Out Tongue Winking Eye

https://twitter.com/fdn_fdn_/status/1144853506593087488?s=09

Нереална химия имат и са разкошни един до друг

# 58
Добър ден! Честит имен ден на всички празнуващи днес! Бъдете живи и здрави!🌺 синът ми е именик ден, най-вече да е здрав 🍀

Много ми харесват като двойка, но не знам, много са ми различни

Харесва ми повече д тъмна коса и с очила.

Преди/след фризьор

Менекше

Последна редакция: сб, 29 юни 2019, 14:56 от dessince

# 59
Добър ден! Честит имен ден на всички празнуващи днес! Бъдете живи и здрави!🌺 синът ми е именик ден, най-вече да е здрав 🍀

Много ми харесват като двойка, но не знам, много са ми различни

Да ти е жив и здрав именника, Деси  Hug bouquet

Късмет и усмивки и на всички празнуващи днес  Hug

Рейан и Миран - страхотни  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ебру и Акън  newsm78  кога порасне и достигне Ебруша по акъл Aкън ким билир, ама сега ми е много вятърничев за нея   hahaha има още хляб да яде  Laughing Laughing  
Сандра  Tired никаква не ми е... ни жална, ни свидна  Mr. Green Така както Акън ми бледнее до Ебру, такова ми е и усещането за Сандра до Акън... ама да се оправят  Laughing Laughing Laughing

Ази сакам да гледам Миран и Рейан... ама много сакам  Crazy Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт