Hercai/Вятърничав по ATV Тема 7

• 76 176
  • 726
  •   1
Отговори
# 60
Добър ден! Честит имен ден на всички празнуващи днес! Бъдете живи и здрави!🌺 синът ми е именик ден, най-вече да е здрав 🍀

Менекше
Честит имен ден на момчето Ви !
Жив и здрав да е !

Къде остана хубавото ни момиче ❤😉

# 61
  • ... да усещаш мириса на море ...
Деси, да ти е живо и здраво синчето Flowers Apple

Боже-е-е, доживяхме фотошоп и със Сандра. И двете снимки са такива, ама така е, като се крият и за феновете няма мат'риал, сами си го създават. Оригинала на тази е:

Скрит текст:

Аз пък ще пусна 2 сполучливи фотошопа с Ебру:

Къде остана хубавото ни момиче ❤😉

Къде - къде, пред психиатрията ... Wink

# 62
Аз пък ще пусна 2 сполучливи фотошопа с Ебру:

Плюс още един

# 63
Деси, живо и здраво детенце Kissing Heart

"Не се тревожи, няма да гледам друга така, както гледам теб. Не мога да гледам." Stuck Out Tongue Winking Eye

# 64
Добро утро!

# 65
Добро утро!

Само не ми е ясен розовия цвят на стените на това памещение, което явно е в казармата Simple Smile

# 66
Добро утро!

Само не ми е ясен розовия цвят на стените на това памещение, което явно е в казармата Simple Smile
Едно време в предприятията имаше “ стая за хигиена на девойката”- на това ми прилича.

# 67
# 68
Цитат

Авторът на този пост е сложил към него цитат на френския художник Alexandre-Gabriel Decamps (смятан за основоположник на ориентализма), който рускините са превели: "С четката е възможно да изобразиш красивото лице на турчина, силната фигура, блестящия костюм, елегантното отношение, нежната усмивка, рева на лъва. Но това, което е много трудно да се по каже, е същността на турците. Това е като лунната светлина, можеш да я видиш, но не можеш да я покажеш"

от сторито на Али:

Последна редакция: нд, 30 юни 2019, 16:07 от tara_lezhka

# 69

Е не са ли лика-прилика?...

# 70

Честит Джулай - денят на рока и свободния дух ! Hug

# 71

Горе в ляво и долу в дясно 😘🤩

# 72
Рускините пишат, че Ранини е пуснала новинка, че главна сценаристка на нашичките е станала Berfu Ergenekon... Погледнах инфо за нея. Някои от сериалите, за които е писала са Перла, Майка, Карадайъ и др.

# 73

Акън в средното училище (прилича на таралеж в главата, голямо пухче е бил Joy) и няколко години по-късно ...Wink

# 74

Акън в средното училище (прилича на таралеж в главата, голямо пухче е бил Joy) и няколко години по-късно ...Wink
Таралежче, направо ме разсмя с това таралежче -тиийн.

Общи условия

Активация на акаунт