Деца от всички страни, добре сте дошли-7!

• 19 491
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
  • weiter, weiter, ... weiterstadt

Да е жива и здрава Миа, да ви радва много!!!!

Много голяма мома,бе!!!
На теб бързо възстановяване.
Вземи си бромелаин, да се регенерира по-бързо тъканта

# 151
  • На остров
Брюксел и тук честито !
Чакаме снимки на Миа !

# 152
Честито и от мен!

# 153
  • USA
Добре,дошла на Миа! Да е здраво и спокойно бебче,а на теб бързо възстановяване!
Лекси се возеше в количка докато родих Анджи,та и след това когато ходихме на места за цял ден или с дълго ходене.В количката си спяха двамата с Андрей,а Анджи си я носих. В БГ и аз ги слушах тези коментари,че бил голям.На първите няколко се дразних,но после свикнах,че манталитета на Българина е такъв да дава акъл и коментира без да го питат.
Моите момчета също карат колела без помощни гуми от 3 годишни,но само Андрей караше баланс колело,Лекси не го искаше.Разлика не видях в скоростта на научаването.Там мисля е до желание на детето. Анджи е много страхлива и лесно се отказва.Кара само по велоалеи,по тротоарите не иска вече,че падна няколко пъти от неравности. В БГ и за каските слушам коментари,"хайде де ние с каски сме карали" ,но аз си пазя една каска да им я показвам,която се разцепи,но спаси главата на Лекси,та така у нас каската е закон,преди да се качат на колелото.За бг също първото нещо което сложих в багажа.Даже ги оставих там,за тук купих нови.
Ступи"Тутфо" е книгата с която заспиват моите момчета.За един риж котарак. Достъпен език има.Ако не сте тръгнали вече също много се харесват едни тънки книжки "зелена приказка"бяла приказка" от специалната колекция цветни приказки,на издателство златното петле Автор Вергиния Генова
"Жабешки истории" Има още,но не съм в къщи да погледна.

# 154
Честита дъщеря, Брюксел! Да расте здрава и умна! Разкажи повече, като си поотпочинеш. Как е баткото?

# 155
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Брюксел още веднъж честито, здраво и спокойно бебче.

# 156
Ехе, имаме вече новина и тя е много щастлива!
Брюксел, честита дъщеричка! Да расте много здрава, спокойна и щастлива!  bouquet bouquet bouquet

# 157
  • Калифорния, САЩ
   Брюкселче, честита ви радост Миа, чудно име сте избрали! Да е здрава и да спи, да успеете бързо всички да се напаснете и възстановяването ти е така бързо, както раждането. Йоан утре си идва, нали?

# 158
Благодаря на всички. Името го избра Йоан. Макар че той знаеше, че не искам да е с М. Но така си реши той, така го оставихме.
Утре в 11 сутринта му е полета и следобед ще дойде да види сестра си. Вече много и се радва....

Кърмих само два пъти, а вече така ме болят зърната. Не знам колко лева имам, но си дърпа ....

# 159
  • Истински се вижда само със сърцето.
Брюксел да ви е жива и здрава Миа и много да ви радва, много красиво име и е избрал Йоан.
Ти като банкомат с тези левове 😂, аз така се притеснявах когато родих колко кърма имам, защото имах чувството, че нищо няма и пробвах с помпата да видя колко ще изцедя, та се оказа достатъчно.

# 160
Брюксел, честито! Да ви е жива и здрава Миа!

Аз ползвам количка за голямата, тя е на 3 години и 4 месеца. Ходи много, кара колело, тротинетка, но като се измори я слагам в количката. Аз купих двойна количка и ми е супер с нея, тук с бг много ми липсва, но нямаше как да я взема. Абсурд да мога да влизам на доста места с нея и затова си взех само лека количка и купих борд и тротинетка. Борда не ми допадна особено и често ползвам раницата.

# 161
  • Немция
Привет, да се вклю4а и аз набьрзо от бьлг.земя. Simple Smile

Брюксел, 4естито моми4енце, да расте здрава и спокойна бебка! Бьрзо вьзстановяване и бьрза адаптация с двете деца! Hug

Ние сме добре, минахме през моя град, изкарахме 10 дена море и сега сме при другите баба и дядо.

Ася, тетрадки и у4ени4ески пособия купувам, като в книжарницата давам листа на продава4ката и тя ми намира правилните пособия.

Спирам засега , 4е децата не ме оставят на спокойствие. Wink

# 162
Здравейте,

Благодаря сърдечно за пожеланията.

От петък сме вкъщи и се напасваме един към друг. Изкарахме 36 часа в нео наталогия заради една акушерка която си беше вкарала един филм, но пък и направиха обстойни изследвания и ни държаха два дни в повече. По принцип трябваше да излезем сряда, но останахме до петък и така.
В деня на раждането М. спа много. Последваха два кошмарни дни и нощи с висене по гърдите ми нон-стоп. В четвъртък вече една от акушерките даде малко допълнително сухо мляко че малката се нахрани и заспа.
От петък кърмата ми като че ли тръгна и дохраних само един път с 20 мл. АМ.
Иначе като цяло М в супер спокойна, баткото е супер грижовен.

Поздрави на всички и ще се включа пак съвсем скоро.

# 163
  • Rennes, France
Брюкселче, да ви е жива и здрава Миа! Бързо възстановяване на теб и когато имаш време, разказвай...Хубаво е че Й. е радостен и грижовен.
Аз нямам много време, пак строителни работи захванахме. Аман. Ама и това ще мине. Хубава ваканция на всички. При нас времето е макс 20градуса.
До скоро дами.

# 164
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Брюксел, в началото винаги е трудно.
Дай й време, скоро ще си направи режим.
Гушкай я много и й се радвай, бързо порастват!

При нас започна училището, утре ще посрещаме първокласниците.
Направих букет за учителката, Дзвер не искаше да й го подари. Взе го де, да видим.

А. спа две нощи по 8 часа без да се буди. Тази нощ навакса и на всеки 2 часа сучеше...
Тъкмо исках днес вечерта да ходя на тукашния филм фестивал ....
при мъжа ми много реве, не се успокоява въобще при него 🙄
Може да пропусна...

Общи условия

Активация на акаунт