Деца от всички страни, добре сте дошли-7!

• 19 490
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
Дам, знам ги тези колички. Моята не е същата, но е голяма колкото тази. Сгъва се на същия принцип. На летището в Бургас на тръгване ни пуснаха с нея и си я прибрахме в самолета, горе в багажното отделение без проблем.
Само норвежците се правиха на интересни.
Интересно, къде прибират колички от типа на Stokke explory, които до преди година пускаха до борда.
Но, както и да е.
Като “заговорихме” за колички, я ми кажете вашите мъници до каква възраст се возиха в количка, че в Бг беше голям шок гледката на 3 годишно дете в количка.
“Ама не е ли голяма?!”
“Вече си голяма!”
И това от напълно непознати хора в Морската градина.🤪

# 136
  • На остров
На 3 г и 3 м и се вози активно в количка, не смятам скоро да спира да се вози.
Иначе е въпрос на марка понякога не на размери.

# 137
Разбирам, но не намирам и схващам логиката. На Осло ме карат да я предам. Летя с Норвиджиън. На Сарафово /Бургас ме пускат с нея. Летя с Норвиджиън. 🤷🏻♀

# 138
Защото е политика на летищата, не на компанията, както каза 2в1.

# 139
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
При нискотарифните всичко може да се очаква... 😙

# 140
  • Истински се вижда само със сърцето.
На две години ние приключихме с количката Simple Smile ползвах триколка още известно време след това, но в един момент тя я отказа и си иска да си ходи.
Ох и аз смятам, че са големи на три година за колички 😂  Та тя на 4 ще е на училище ......

# 141
Ние също приключихме около 2 години количката. Имаше един мотор като баланс байк и си ходеше с него навсякъде.
На 2 години и половина започна училище и беше без количка със сигурност.

# 142
Децата на училище тръгват, ние още място за градина чакаме.🤪

# 143
  • На остров
И моят много кара балансбайк и е супер бърз, казват че после много лесно се научавали да карат колело директно без помощни.  Количката аз не си давам, голямо удобство ми е.
Дали градина или училище няма значение просто са различни системи но реално се случва едно и също а и на 3 или 4 не виждам проблем да се ползва количка.

# 144
  • Истински се вижда само със сърцето.
Количката е улеснение май за майката, не е необходимост на детето Wink
Аз съм си решила проблема с раница, преди ползвах количката. Детето се е научило да върви много, често ходим пеша до центъра например, което ни е около 2.5 в посока, натрупвам и още ходене през деня ако много се измори взимаме автобус.
Но всеки както му е лесно. Аз и биберони на големи деца не харесвам, но съм виждала пет годишни с такива, иначе стегнати с униформа за училище 😂

# 145
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Дзвер джъткаше много с баланс байк, после трудно се научи да кара колело, настояваше за помощни.
Та гаранция няма.

Брюксел какво е това училище на две и половина? 🤔

# 146
Ася, тук "градината" е вече в началното училище. Йоан започна на две и половина подготвителна група и после три години матернел. То си е в сградата на основното училище където са до шести клас. По принцип не е задължително училище, но без майчинство тук, всяко дете започва като стане на две и половина. Там вече не се спи и си ги подготвят за самото училище.

След баланс банка, Йоан се научи да кара колело буквално за 10 минути. Найстина стана много бързо.

Аз извадих гоблена. Май ще се ражда скоро. Не ми се чисти, но взех да мирувам на дивана. Цял следобед шия....да видим дали ще ме бодне и някоя друга контракция вече.

# 147
Ами аз взимам количката, за да ми е удобно на мен, а и тя като се умори и на нея. Иначе доста върви също, но когато ми предстои дълго  ходене сме с количката.  Почти на 5 е.

Последна редакция: пн, 05 авг 2019, 16:33 от a_tita

# 148
Аз количка ползвах до две и половина с Йоан. След това минах на колело със седалка за него отзад. Но за в Бг е по-сигурно с количка. Моят лудчо не върви за ръка и като малък си беше страшно с него. Баланс байк не е карал изобщо, а на три години караше без помощни. Всичко е до дете, мисля аз. Той от много малък кара на дълги разстояние.
С биберонът драма не е имало, но трудно се отдели от него. На две годинки я забрави на една пейка и аз му казах, че не съм я взела. След пет-шест месеца намери една на улицата и каза, че си е неговата дето я загубил преди. Директно я налапа. След това едва го убедих, че не е неговата. И сега проявява интерес на Емма към биберона 🤣

Две в едно, в София не сме хапвали, с изключение на McDonald’s веднъж. Та немога да препоръчам нещо свястно 😆

От тази ваканция си тръгваме с един куп книги-предимно Франклин. Тук там някоя друга за цвят. Искаше ми се и някоя интересна от български автор да вземем. Знам, че наскоро обсъждахме тази тема, но ако някой не се е включил, моля да ни препоръчате 😆
Брюксел, ще стане когато най-малко очакваш. И аз като теб нямах търпение и точно когато бях загубила всякаква надежда тогава тръгна 😁

# 149
Извинявам се, че копирам текста от другата тема,но ....
Миа се роди в 4,28 часа тази сутрин с нормално скоростно раждане. 4,010 кг и 50,5 см.
Първата контракция ме хвана в 2,30. Приеха ме в болницата в 3,38 и на прегледа бях със 7 см. Нямаше време за упойки. Генеколожката дойде веднага. В 4,28 видяхме бял свят. Имам шевове, но не знам колко. Вече ставах до тоалетна.
Дадох гърда. Посука и вече от три часа спи спокойно.

Общи условия

Активация на акаунт