Март 2020-та е далече, но в мен вече имам си човече!

• 34 141
  • 754
  •   1
Отговори
# 90
Банана мама, супер, много яко звучи. Чак си представих как ще изглежда едно хлапе с тениска "Ще ставам батко".
Страхотно... Между другото и аз искам две деца да имам някой ден.. Hug

# 91
Здравейте и от мен! Днес си направих тест и се оказа положителен. Първа бременност ми е, но доста поработихме по въпроса (5 месеца). Таткото разбра малко след мен, а съм планувала преглед след 2 седмици. По приложенията ми излиза термин 20ти март и че съм 5г.с.4дни. Имах леко розово зацапване 2-3 дни преди датата, която очаквах да ми дойде, но сега след 3-дневно закъснение подозренията ми се потвърдиха 🌞Единствения ми симптом е безсъние от седмица някъде. Също пия фолиева киселина от месец вече, тъй като все пак се надявах да забременея скоро. Засега това мога да споделя, след прегледа още 😊😊😊 Късмет на всички бъдещи мами!

# 92
Здравейте момичета.В 5 седмица съм и 1 ден-6г.с.Днес на първия преглед се видя само сакче с размер от 10мм, но в него нямаше ембриоче. Според АГ е вероятно да е "кухо яйце".Каза да отида след седмица, като ако тогава не се види нищо ще ми даде някакви хапчета...Дори спрях да я слушам. Според нея понеже съм с 12 дневно закъснение трябвало да се види вече нещо, но за всеки случай каза след седмица. Последен цикъл имах на 10.06 и трябваше да ми дойде на 4.07.
Нямало смисъл да пускам нов кръвен тъй, като и при "кухо яйце" ЧХГ расте.
Моля някой, ако знае някакви отличителни симптоми на това кухо яйце да ги сподели.

# 93
Здравейте момичета.В 5 седмица съм и 1 ден-6г.с.Днес на първия преглед се видя само сакче с размер от 10мм, но в него нямаше ембриоче. Според АГ е вероятно да е "кухо яйце".Каза да отида след седмица, като ако тогава не се види нищо ще ми даде някакви хапчета...Дори спрях да я слушам. Според нея понеже съм с 12 дневно закъснение трябвало да се види вече нещо, но за всеки случай каза след седмица. Последен цикъл имах на 10.06 и трябваше да ми дойде на 4.07.
Моля някой, ако знае някакви отличителни симптоми на това кухо яйце да ги сподели.
Здравей, намесвам се във вашата темичка за което се извинявам. Миналата година и на мен така ми бяха казали, после пък че имам синдром на изчезващи близнак и накрая в 7 с и 1..2 дена и хоп две сърчица, които в момента лежат до мен и църкат като мишки. Желая лека бременност на всички майчета😘

# 94
Много рано сте отишли на преглед и доста крайни заключения от страна на лекаря, така бяха наплашили една моя приятелка.. най-добре е да отидете на преглед в 7-8 седмица, за да се избегнат всякакви притеснения. На мен също ми се наложи да отида в 4 и в 5 седмица, но беше понеже имах зацапване. Толкова рано освен д-р Давидков във Варна, който видя брат ми в 4 седмица, не съм чувала за други лекари, които да са казали нещо категорично.

# 95
Мисля да отида и аз за още един преглед при друг доктор и ще поизчакам преди да взема крайни мерки.

# 96
Да, най-добре е да изчакате. Стискам палци всичко да е наред 🤗

# 97
Lukytoo, 5 седмица и 1 ден си е доста раничко. Съвсем възможно е ембрионче да не се види, защото то е голямо от порядъка на 1-2мм. Едно потрепване на ръката на докторката или пък малко по-стара апаратура и нищо няма да се види. Още повече че и овулацията е възможно да е една идея по-късно. За кухо яйце категорично може да се говори на доста по-късен етап. Пробвай при друг лекар след няколко дена и ще видиш, че малкото бобче ще се появи на монитора Simple Smile

# 98
  • Нейде из лудите гори...
Според АГ е вероятно да е "кухо яйце". Според нея понеже съм с 12 дневно закъснение трябвало да се види вече нещо, но за всеки случай каза след седмица. Последен цикъл имах на 10.06 и трябваше да ми дойде на 4.07.

Мила, Лъки, не е хубаво да даваме напразни надежди, както и категорични заключения.
Отличителните симптоми на кухото яйце са абсолютно бременни, като всичко приключва до към 8-9седмица с аборт. Това са факти, нека ти разкажа една история - моята история.
Когато отидох на първи преглед с втората си бременност по сметки календарни трябваше да съм в 7-8 седмица. На ехографа не се видя НИЩО - нито в тръбите, нито в матката - НИЩО! Тогава "лекарката" ( в кавички, заради липсата на отношение и подход) заяви ясно и категорично, че стойностите на ЧХГ и теста са повлияни от "ракови клетки, няма бебе, имаш рак" ?!?!?! Това й бяха безумните думи. Няма да изпадам в подробности какво изпитах, избягах , отидох да си пусна туморни маркери и реших да изчакам.  Резултатите ми бяха чудесни, в абсолютна норма. Когато след две седмици отидох вече при моят лекар (който за нещастие бе в отпуска преди това) се оказа, че съм била с късна овулация и всичко бе наред. Да не би и твоята овулация да е била по-късно? Изкарах чудесна бременност с кофти начало.

Миналата година направих спонтанен аборт , заради кухо яйце. Единственото нещастие е , когато бременността е силно желана. Няма друго. Но реално опитите за успешна бременност могат да започнат непосредствено след загубата.

Бъди силна, вярвай, че чудото ще ти се случи и то ще!
Дори да не е този път, ще се случи когато му дойде времето. В неговото точно време.
Прегръдки.

Мммм, да, второ мнение никога не е излишно.,

# 99
Лъки, и тук ти казвам, може би е рано, изчакай едина седмица, 10 дни и ходи направо при друг лекар, не знам в кой град си, аз ходя в Щерев в София, точно по тази причина, защото поне си плащаш за отношение.
За съжаление ходих при друга лекарка по ЗК, преди време, която поради ПКЯ ми беше отписала десният яйчник.. но отидох пак на частно и си ми обърнаха внимание, изписаха ми терапия и така. Та реших за първият си преглед да си платя някъде, за да имат поне нормално отношение, и не сбърках...
Просто търси нов лекар, защото не всички се развиваме по тертип, а и от един преглед заключение не се прави... Изобщо не й взимай хапчетата все още... Hug

И аз съм с късна О, на 20 ден от Ц, затова и вървя назад, но лекаря ме успокои и каза, че всичко е наред, просто ще ходя по-често при него на посещение...

# 100
  • Варна
момичета добре дошли на новите, лека и успешна бременност на всички пожелавам.
Днес за пръв път отидох на гинеколг в 6 г.с.съм. Потвърди бременността, каза че се чува пулс, но слабо. Сложи един?, което ме притеснява малко. Аз се уплаших щото снощи прокървих и ме болеше корема. Изписа ми Утрогестан и но шпа и фолиева киселина. Каза, че след две седмици ще може да се види по-добре. Малко ми е криво заради този? Дето го сложи за сърдечната дейност.

# 101
Здравейте! Нова съм във форума... утре ми е  датата на МЦ.Преди 2 дни си направих тест и и се появи втора бледа черта , не повярвах и направих още един, същото беше и при него. От няколко дни се чувствам изморена и усещам тежест и придърпване ниско в корема.

По калкулатор за термин съм в  4 г.с.+4 ..., ако се окаже,че първите два теста и симптомите ми са верни.

# 102
  • Варна
Момичета, аз ще напусна вашите редици. За жалост, както предполагах сме с кухо яйце. Следващият път ще е нашия, надявам се. На вас желая лека и безпроблемна бременност и успешен финал!

# 103
  • Пловдив
Момичета, аз ще напусна вашите редици. За жалост, както предполагах сме с кухо яйце. Следващият път ще е нашия, надявам се. На вас желая лека и безпроблемна бременност и успешен финал!
Стискаме палци следващия път всичко да е наред при вас! Успех! ❤️

# 104
Здравейте. Записвам се и аз в редиците. Последен цикъл на 10 юни. За бебето имам две предположения кога е станало, така че го очакваме между 16 и 20 март. Никакво гадене не съм усетила, само придърпване ниско в дясно в рамките на 2-3 дни. Днес си направих тест. Аптекарката ми пласира двоен немски тест и още с първия веднага се появиха двете черти. Първа бременност ми е и първи опит след 10 години с мъжа ми. Много колеги ми казваха, че нямало да стане от раз след дълга връзка. Доволна съм, че преборих мъжа ми да не е предубеден какъв пол ще е бебето, но определено беше шокиран, че 99% ще е риби.
Утре ще си запазя час за преглед.
Спортувате ли? Има ли вегетарианци/вегани?

Общи условия

Активация на акаунт