Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 58

• 64 895
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
Предполагам, че говорите за дневния Ърбан Детокс на Нивея.
Аз имам нощния и смея да твърдя, че е чудесен лек гел крем, не омазнява, не лепне, попива бързо. За лятото е идеален. Бях го взела на промоция и ми излезе изгодно. За дневния от серията обаче само лоши отзиви съм чела и затова не се престраших да го взема.
Да ,за дневния става въпрос.
Попива бързо ,вярно е!
Лек е като консистенция ,ама ставам лъскава от него.
Този "ефект" ,изобщо не ми харесва.
Кожата ми не сияе ,тя лъщи. 😕
И как да го хвърля в кофата ,като съм дала 12 лв. ?
А колко слънцезащита се изхвърли..... толкова пари на вятъра.
Повече експерименти с моята кожа не правя.
На едни им понасят едни продукти ,на други съвсем различни.
Накрая за слънцезащита открих Здраве за бебета ,за лице и тяло.
Мажа наред всичко и нямам проблем.
Два специално за лице изхвърлих.
За тяло също.
Ако дадете идея ,този на Нивея за какво да го ползвам ,че и за ръце не става. 😒

# 61
За крака? За пети? Щом не ви понася на ръце и лице. Поне ще детоксикирате стъпалата. Wink

# 62
маската за коса с алое на гарние никаква работа не върши - у дома сме три жени с различни коси и вкусове, не хареса на нито една от нас и само заема място; мъча я като преуош, но и за това не ми допада

# 63
За крака? За пети? Щом не ви понася на ръце и лице. Поне ще детоксикирате стъпалата. Wink

Даааа ,супер идеика! 🌹❤
Определено ще са "доволни" крачетата ми! 😁😁😁
Направо ще се почувстват поласкани.... 😁😁😁
Някой да е ползвал този душ- гел?
Че ми хвана окото 😊
http://evterpa.eu/dush-gel-s-4-masla-657.html

# 64
 Мавина, нали.
Wink Grinning
Относно душ гела - Няколко пъти посягах към този душ гел, но той има бронопол в състава, а аз го избягвам и се отказах от покупка. Престрашила съм се с няколко продукта в състава си с бронопол, но явно имам психологическа бариера и посягам към тях рядко и реших да не трупам излишък, към който ще посягам с резерви.

# 65
Еййй как се минах,преди малко я купих тази с алоето без да съм прочела мнениата ви,бая се зачудих дали да не взема отново папая от която съм най доволна но уви алоето,сега изхабявам годжито с живи мъки никак не ми хареса,на евтерпа миналото лято ползвах един крем за лице за след слънце,но аз мажех наред всичко,много го харесвах червена кожа не съм видяла,иначе лицето ми след плаж става като рак ,евтерпата успокоява и на другия ден загара е златист:-)

# 66

Даааа ,супер идеика! 🌹❤
Определено ще са "доволни" крачетата ми! 😁😁😁
Направо ще се почувстват поласкани.... 😁😁😁
Някой да е ползвал този душ- гел?
Че ми хвана окото 😊
http://evterpa.eu/dush-gel-s-4-masla-657.html

Подариха ни точно този, но с приятеля ми само си го подхвърляхме. С много зор го изхабихме. А той не е капризен по отношение на сапуни, душ гелове и пр.

# 67
mims 3, и аз не съм капризна изобщо.
Колкото и да не ми е харесвала дадена козметика ,все съм успявала да я изразходя.
Напоследък забелязвам ,че гледам все по- често към българската козметика ,с някакви изключения.
Кремовете за лице на Арома ми допадат много.
Преди съм ползвала краставичния ,медико идеал ,един с бадемово масло.
От всички бях доволна.
Наскоро се зарибих по душ- геловете на Тео.
Два изхабих ,много ми харесаха.
Ползвам крем за ръце на Дева.
Купувах си после на Ейвън ,Орифлейм и изобщо не ми допадна.
Когато ми свърши пък измивания гел за лице на Биотен Детокс ,ще си купя на Елеа със здравеца.

# 68
  • Стара Загора
Днес в Лили видях нов скраб-маска с кайсия на Garnier. Ако го пробва някой, да сподели. Аз съм пас предвид наличностите у дома. Simple Smile
Защо не са го опаковали в целофан, като знаят как се пипа и отваря..

Тази серия на Дева също е нова за мен

# 69
Билка също е българска козметика,крема им с мавруд е страхотен!

# 70
  • Асеновград
На Гарниер пилинга+ маска изглежда много инересно, за марката е нов продукт, поне за България Simple Smile искам да го пробвам но имам доста, ако някой има впечатления, да сподели.

# 71
Спя на една страна и от известно време забелязвам, че имам бръчки на деколтето. С какво да се мажа за да не са толкова явни? Не мога да спя по гръб или корем Simple Smile

# 72
Здравейте! Ето какво си купих вчера от ДМ. Стори ми се интересно и евтино и реших да пробвам. Крем за мазане против изпотяване. Днес ще го пробвам и ще дам отзиви. Ако някой го е пробвал да сподели и своето мнение.

# 73
Този крем не съм го ползвала, но също го заглеждам. Ползвам варианта му под формата на ролон, вече няколко години не го сменям, защото съм много доволна, не тушира напълно изпотяването, но като цяло доста добре се справя и ухаеш на чисто дори и да се изпотиш. Препоръчах на свеки и и го купих и тя е много доволна.

ПП Ще чакам отзивите ти за кремчето.

# 74
Имах такъв крем дезодорант,но в светло синя опаковка.Смърдиш си на пот след десета минута,примесено с миризмата на продукта и за секунди става една кисело-сладникава миризма.Не!

Общи условия

Активация на акаунт