Номинация за най-абсурдна реплика, свързана с кърменето и захранването на бебето - 19

• 29 554
  • 758
  •   1
Отговори
# 705
  • някъде в орбита...
modjoto, това е потресаващо Open Mouth

# 706
Вижте сега, не бих я препоръчала, но не е чак за черен списък. Всъщност, с нея бяхме на едно мнение, че детето най-вероятно няма хранителна алергия. И от там нямаше за какво да се хване и... ги наговори тези. И подкрепя кърменето, възможно най-дълго.

# 707
Чета и не вярвам на очите си 😯. С тези си изцепки тази алерголожка ми напомни на една изцепка на свекърите ми:
- Ние едно време не знаехме какво е това броколи.
- Защо? Не е нещо невиждано. Прилича на карфиол. А той се ползва.
- Е да ама карфиолът е само за туршии.
- Добре тогава какви зеленчуци сте давали?
- Картофи, моркови, фасул.
- Зелен фасул?
- Е па къвто има, зелен, стар...

# 708
  • WonderLand
Еми да, ММ е бил позахранен точно с фасул. Бил на 3 месеца и свеки отишла на гости в приятелка, ама се застояла и той огладнял, пък тя нямала АМ. Приятелката готвила фасул в тоя момент и какво да правят, взели средата на един хляб, гребнали малко фасул от тенджерата, понамачкали го хубаво и нахранили ММ. Факт е че той до ден днешен обожава фасул.

# 709
Когато Захранвах щерката се вихрех много в кухнята, готвех и постоянно нещо, а баща ми ме гледаше подозрително, тип “кви са тия отвари дето бъркаш там?!”. Кво било това елда, киноа, пък сладък картоф (ееегати гадната тиква!). Една вечер направих салата Цезар за всички, а бащата буча 10мин “къъъъв е тоА айсберг”, накрая си омете салатата за норматив. 😃

Тия дни се срещахме с роднини, които живеят в различни градове по повод. Е познайте кой беше най-често задавания ми въпрос- “ Даваш ли му вече НЕЩО да яде или още сте само на кърма” 😃😃😃

# 710
Майка ми току-що предложи да си намажа нахапаните зърна с ракия. И да си пийна ми предложи. Май съм изглеждала много изтормозена Weary

# 711
# 712
  • WonderLand
Ох жал ми става за бебенцата... Иначе в родилното имаше една мама, която обясняваше, че ако няма кърма ще дава кисело мляко вместо АМ вкъщи. В болницата давала АМ само защото нямало хладилник, в който да държи киселото мляко...

# 713
Да, човешките бебета са изключително издържливи същества. Оцеляват при всякакви неблагоприятни за организма им условия, факт.

# 714
Бебето е на 9 месеца, страшно рано ми се струва да няма млечни хранения :/ а дамата е influencer...

# 715
Минимализмът явно й пречи да попрочете малко литература. Или понеже се има за писател, не чете друга литература 😂 личи си от сокчета колко време е отделила да прочете здравните препоръки. И после колкото и да ми се пъне и да подчертава цитатчета и да се прави на ерудирана бизнес дама, писател и т.н. лъсва каква е всъщност. И малко офф - нали е много био еко, zero waste и пие кафенце от капсули. Абе пълен абсурд.

# 716
  • WonderLand
Моля ви, коя е тази личност?

# 717
# 718
Ей, отдавна не сме писали тук, нося нещо топло, топло.....

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

# 719
Млада майка 😁

Общи условия

Активация на акаунт