Априлски бебета 2019 - Тема 2

• 28 464
  • 730
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Момичета от София, попадах на това събитие - базар. Пиши че ще има доста бебешки неща някой нови с етикет, други използвани. Всички на добри цени. Такава е заявката.  Тази седмица ще са бебешки дрешки. Адресът е близо до МОЛ Парадайс. Може да ви е интересно.
https://www.facebook.com/events/379239556061381/?ti=cl

# 136
Някоя мама маже ли венците на бебето с нещо и след консултация ли го направихте? Днес много мрънкахме Disappointed
Сита, суха абе общо взето всичко обичайно е проверено. Та се чудя дали е възможно да я сърбят и от там да идва недоволството. Иначе всичко се слага в устата и гиги текът Grinning

# 137
  • София
Ева, линкът не се отваря..
Мария 94, абсолютно е възможно, питай педи за гелче. Нашата консултация е на 25ти и тогава ще питам. Засега се търпи, почти свикнахме на скимтенето.

# 138
  • София
Ева, линкът не се отваря..
Мария 94, абсолютно е възможно, питай педи за гелче. Нашата консултация е на 25ти и тогава ще питам. Засега се търпи, почти свикнахме на скимтенето.
Пробвай сега
https://www.facebook.com/events/379239556061381/?ti=cl

# 139
Имам една чуденка и реших да потърся мнение по въпроса. Бебето ни се казва Белла. Когато избираме името единодушно и двамата със таткото го решихме, но не потърсих никаква информация. Сега се чудим има ли имен ден това малко мъниче днес, тъй като в една статия прочетох, че носещите го празнуват на 14 юли и 14 декември
Rolling Eyes
В друга статия пък има друга информация и общо взето сме объркани Laughing

# 140
На 14.12 чух по радиото, че празнували снежни имена: Снежана, Снежа и т.н, също и Белослава. Запомних го, понеже Белослава мн ми хареса и беше едно от имената за бебка. Така че ако Белла идва като малко име от Белослава, защо да не празнува тогава. Пък може и два пъти да й празнувате имен ден. ☺

# 141
На 14.12 чух по радиото, че празнували снежни имена: Снежана, Снежа и т.н, също и Белослава. Запомних го, понеже Белослава мн ми хареса и беше едно от имената за бебка. Така че ако Белла идва като малко име от Белослава, защо да не празнува тогава. Пък може и два пъти да й празнувате имен ден. ☺

Аз също бях чувала, че Белослава празнува на същия ден, но не бях сигурна за датата. Благодаря Blush
Нека са ни здрави бебчетата, пък поводи за празнуване покрай тях винаги ще има Heart Eyes

# 142
Охх искам съвет много бе боли гърло, а ме е страх да не разболея малките. Какво да пия, въпреки всичко се чудя и утре може да отида до личната, че Алекс ми понакашля от време на време.

# 143
  • София
Охх искам съвет много бе боли гърло, а ме е страх да не разболея малките. Какво да пия, въпреки всичко се чудя и утре може да отида до личната, че Алекс ми понакашля от време на време.
Кърмиш ли, Наталия? Носи маска, ако е еднократна я сменяй на няколко часа.

# 144
Кърмиш ли, Наталия? Носи маска, ако е еднократна я сменяй на няколко часа.
Да, Кърмя. Личната ми каза да пия антибиотик не пречело на кърменето (зинат на 12 часа).

# 145
  • София
Наталия, това е добре, бебчетата ще са по- защитени. В сайта на Хедра има информация за кърмене при настилка и грип, предполагам си го чела. Ако имаш въпроси може да и пишеш. Носи маска, не целувай бебенцата, проветрявай често и всичко ще е наред. Стискам палци да ти мине бързо🤗

# 146
Днес бяхме за втори прием на ваксините Confused
До момента температура не е имала, само където е по-неспокойна.
Една баба на детската площадка ми каза, че не е трябвало да я извеждам Disappointed
Как мислите, дали направих грешка Worried
Контакта с други деца беше, че момченцето на една приятелка я гледаше, като беше застанало над количката.

# 147
С неспането се примирих - още яде на два часа, което с приготвянето, преобуването и приспиването значи, че спя по час. Нооо... Много е нервен, един непознат човек да види през деня после няма заспиване и страшен рев... Изключително лесно се превъзбужда, поне аз така си го обяснявам - нахранен, преобут, изкъпан (нямаме обриви, коликите минаха) и както се храни, вместо да си заспи щастливо той започва да пищи, почервенява, маха с ръчички, щипе ме и настава ужас.. накрая заспива от умора. Старая се средата му да е спокойна, през деня се смеем, гукаме, пускаме си музика и танцуваме с надежда да изразходи енергията и да е спокоен и щастлив. Но около 21ч. е кошмар... Не го разхождам по молове, не правя купони вкъщи, дори телевизор не пускам когато той е в стаята. Гушкам го когато иска, оставям го да си гука на играчките когато сам покаже, че вече не иска в ръцете, храня на поискване

# 148
  • София
Утре ще се срещаме в 11 в Докторската и вероятно ще отидем в Заимов, както винаги сте добре дошли Simple Smile

# 149
Мамчета, малко съм притеснена, че имаме слуз в акото, а не сме в София. Днес малкия ака два пъти. Първия път вс ОК, но втория ми се стори, че има слуз, но бе можах да преценя. Вечерта преди баня имаше полепнало по дупето нещо като засихнало лепило, не знам дали си представяте, пръцна по-силно и явно това е излязло. Само на аптамил ар сме, газ бимби, био амика. Давах му лефакс, спрях го, но от няколко дни пак са го хванали колики, но минават бързо и се случва 2-3 пъти през деня. Много си лапа ръцете и се слюнчи страшно много, цялото боди е мокро отпред, не зн възможно ли е да има нещо общо това. Не мисля, че е болен или настинал... притесних се, защото не сме вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт