Априлски бебета 2019 - Тема 2

• 28 480
  • 730
  •   1
Отговори
# 180
И при нас се случва 10 часа да не е пишкал през нощта и пуснахме урина. Излезна чиста, но за всеки случай ни пращат на нефролог.

# 181
  • София, България
Случвало ми се е да не пишка. Когато сънят е по-дълбок, не пишка.

# 182
Мерси, момичета. Ще видя тези дни как е, понеделник запазих час за нефролог , до тогава ще преценя.
Днес иначе всички памперси бяха мокри.

# 183
  • София
И ние в отбора по корем. Сам иска да се обръща и много пъти се обърне след като е ял. Разбира се резултата е завивки и дрехи всичко оповръщано. Издържа доста време и дори плаче като гж върна по гръб.
Момичета помагайте. Главичката ни се изкриви. Уж подпирам при спане да е на другата страна, но не виждам голям резултат. Вече започвам да се притеснявам...
Моят син също е с леко крива глава, със силно предпочитание да стои и спи  на дяснста си страна. Ходихме на ортопед, между другото силно го препоръчвам, много мил и изчерпателен- Атанасов http://atanasovortoped.com/ , той ни обърна внимание на проблема. Обясни ни, че трябва да сме настоятелни и да не го неглижираме. Обърнахме мястото на главата и краката в леглото,  пак лежи на дясно. Заспива и аз го обръщам на лявата страна, след малко той пак се завърта.  Започнах обаче докато е буден да го обръщам, да го държа на дясната си ръка , да сядам така че за да ме види да се обърне на ляво и т.н. Започнах да виждам резултат след около седмица, в която бях много постоянна. Все още предпочита дясната страна, но ето сега го виждам на камерата, че се е обърнал на ляво. Д- р Атанасов обясни, ако не справим до месец да отидем при него отново, за да ни изпрати на масажи .

# 184
Pipi определено има изкривен череп, ох много де надявам сда успеем да го оправим.
Ева, благодаря за доктора. Мисля да го посетим. Личната не обръща внимание така, че ще търся друг вариант. Обръщам го на другата страна, но просто си му е удобно да си спи на ляво и пак се обръща. Радвам се, че при вас е имало резултат и се надявам и при нас да се оправят нещата.

# 185
  • София
Ще се оправят нещата, само търпение и постоянство. Сподели, ако отидеш при д-р Атанасов, моля те.

# 186
Мерси, момичета. Ще видя тези дни как е, понеделник запазих час за нефролог , до тогава ще преценя.
Днес иначе всички памперси бяха мокри.
Може ли да кажеш къде ще ходите при нефролог?

# 187
Мц “Малчовците”/ д-р Цанова.
Работи и в софиямед Simple Smile

# 188
  • София
Белинда, ще споделиш ли после впечатления за медицинския център? За първи път го чувам, а с нашето обикаляне от доктор на доктор ще ми е полезно, ако имам варианти. Благодаря ти!

# 189
Разбира се Simple Smile

# 190
Мамчета, здравейте! Искам да ви попитам херпесите на устата кога са заразни? Едно момиче ме разцелува и после ми каза, че има херпес! “Спокойно, аз само те докоснах, нищо няма да стане”. Ей разбирате ли, че съм бясна. Че и бебето искаше да вижда. Изобщо и мене няма да ме види повече, ама това е друг въпрос... и сега аз съм притеснена. Не смея да си целуна детенцето. Рев, рев, рев.. майка ми и излезе херпес от притеснение след като родих и каза, че дойде чак като и мине напълно, а тази патка... нямам думи. Не мие излизал до сега, не знам какво се прави. Трябва ли да пия аз нещо? Как да пазя детето? Не го целувам ама не знам дали е достатъчно. Четох ужасни неща за бебета и херпеси иииии аааа:((( а на 6 имаме ваксини. Трябва ли да звънна сега на педи да и кажа? Разбрах, че инкубационния период е между 2-7 дни, но не знам за какви симптоми да следя при него. Съвети?
Четох и че бебето не трябвало да се целува и никой и т.н. Само че ние си го целуваме и едната баба(майка ми не заради този херпес, въпреки че отдавна и е минал, но все пак още не смее) вашите роднини целуват ли бебчетата ви?аз не съм се замисляла, защото ми се струва абсурдна такава дистанция, ама знам ли? Вече съм толкова във филма, че....
Друго. Страшна жега е. Пускате ли климатик? Аз пускам в съседната стая и отварям леко нашата врата, защото иначе не се диша и не можем да спим, но се вкарах и във филма да не го простудя, въпреки че в спалнята просто става една идея по-добре в никакъв случай студено или да духа. Пускам го на 23 градуса и най ниска степен.
Благодаря ви предварително за отговорите

# 191
  • София, България
Страшна патица е тази.... Взем си и пий някакви витамини и недей да целуваш детенцето известно време Simple Smile
(Да ви кажа аз принципно много мразя да ме целуват и почти никога не позволявам. Винаги се дърпам и някои хора ми се обиждат, ама съм си такава от малка.)
Аз си целувам бебето, на друг не позволявам Simple Smile

Климатик пуснах тази нощ за пръв път на 25 градуса. В стаята беше сигурно 30 Frowning

# 192
И аз процедирам така с климатика , денем.

За херпеса не се притеснявай, просто не го целувай известно време.
На съпруга ми излизат често, аз веднъж не съм имала.
Малко дистанция за някой друг ден и така...
И редуцирай такива хора от обкръжението, вредни са Grinning

# 193
Аз в момента съм на гости в Петрич, а тук жегите са страшни, пускаме климатици в съседните стаи постоянно, а когато малкия е на разходка проветряваме хубаво навсякъде и пускаме пак да обърнат въздуха. Иначе не се диша. Единственото му почиствам активно нослето, че климатиците дразнят

# 194
Мелодия , в крайна сметка отмених часа за нефролог, не забелязах да се случи повторно.
А и малкият доста се поти , може от това да е, но на 6 месец ще си отида при тази докторка, когато е профилактичния преглед.

Общи условия

Активация на акаунт