МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 47 тема

• 50 223
  • 769
  •   1
Отговори
# 630
Относно намаленията на колекциите на Дъглас искам да попитам, кои продукти от тях най си заслужават? Помня имаше добри мнения за червила, има ли и нещо друго?

# 631
Гледала съм я, даже я подарих на приятелка за празник, но тя не е впечатлена.

Аз я харесвам, само златното е много прашливо, но другите цветове за цената си са супер по мое мнение.
Доста прилична палитра.

# 632
Нa TooFaced опаковките са разкошни тази година. Аз имам от преди 2 гдини палитра, казват, че не са същите формули, както на обикновените им палитри, но аз их казала, че съм доволна. Чудя се дали ще остискам тази година на коледните колекции

# 633
Здравейте. Търся предложения за малка палитра, за светла кожа, зелени очи и ...човек с много малко опит в грима.До сега ползвах naked 3, но...не ми държат и 4 часа цветовете, даже и с основа.Много падат под очите при слагане...И, някак хем искам да продължа с тази гама, хем се чудя дали да не пробвам нещо друго.Ще се радвам на предложение, като основно я искам палитрата за всекидневен грим.

# 634
Вземи си от малките нюд палитри на Худа една. Най- светлата е много хубава.

# 635
Гледала съм я, даже я подарих на приятелка за празник, но тя не е впечатлена.

Аз я харесвам, само златното е много прашливо, но другите цветове за цената си са супер по мое мнение.
Доста прилична палитра.

Ще и я искам за проба тогава- благодаря!

# 636
Здравейте. Търся предложения за малка палитра, за светла кожа, зелени очи и ...човек с много малко опит в грима.До сега ползвах naked 3, но...не ми държат и 4 часа цветовете, даже и с основа.Много падат под очите при слагане...И, някак хем искам да продължа с тази гама, хем се чудя дали да не пробвам нещо друго.Ще се радвам на предложение, като основно я искам палитрата за всекидневен грим.

Коя база ползваш?
Аз бих ти препоръчала Too faced sweet peach или Just peachy mattes.

# 637

Коя база ползваш?
Ползвам на Сефора базата.

# 638
Тази не съм я пробвала и не мога да кажа дали е добра. Но Too faced shadow insurance е цимент. По 12 часа ми държат сенките с нея, тези на Urban decay също.

# 639
2-3 поста по-назад показвах Just peachy mattes - прекрасна е и за всекидневен ненатрапчив и за по-драматичен, супер лесна за работа!

# 640

Имам  ето този комплект!Прашливи са пигметацията бих я определила като добра!Това е първата палитра която имам на Too faced
От Сефора в София ли е?
Има ли ги още? До сега не съм имала нищо от коледните комплекти на too faced и този много го искам. 😍

# 641
  • Пловдив
Момичета, Eisenberg само в Дъглас ли се предлага или и в Сефора? Участва ли в промоциите на Estee Lauder или не е от тяхната група?
Тествах крема им против бръчки и съм възхитена, но и цената му е сериозна. В Пловдив го има в Дъглас, но ако участва в намаленията на ЕЛ (а те са много добри) бих могла да изчакам и го взема от София.

# 642
  • София
Момичета, Eisenberg само в Дъглас ли се предлага или и в Сефора? Участва ли в промоциите на Estee Lauder или не е от тяхната група?
Тествах крема им против бръчки и съм възхитена, но и цената му е сериозна. В Пловдив го има в Дъглас, но ако участва в намаленията на ЕЛ (а те са много добри) бих могла да изчакам и го взема от София.

Това не е бранд от групата на Ести Лаудер. Продава се само в Дъглас, но не зная кой е вносител.

# 643
Скрит текст:
Скрит текст:
Имам  ето този комплект!Прашливи са пигметацията бих я определила като добра!Това е първата палитра която имам на Too faced
От Сефора в София ли е?
Има ли ги още? До сега не съм имала нищо от коледните комплекти на too faced и този много го искам. 😍
Здравей от сайта cult beauty е,идва за седмица някъде със Спиди.Има безплатна доставка над 50 паунда

Последна редакция: нд, 03 ное 2019, 22:37 от bubanka

# 644
Здравей от сайта cult beauty е,идва за седмица някъде със Спиди.Има безплатна доставка над 50 паунда
Много ти благодаря, ще го разгледам сега сайта. 🙂
А знаеш ли дали ще ги има в Сефора?

Последна редакция: нд, 03 ное 2019, 22:37 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт