Звездни компромати - юли

• 275 661
  • 3 143
  •   1
Отговори
# 2 715
  • софия
Eva Longoria
Скрит текст:
Lily Aldridge
Скрит текст:
Dascha Polanco
Скрит текст:
Uzo Aduba
Скрит текст:
Laura Prepon, Laverne Cox, Uzo Aduba,
Скрит текст:
Ashley Greene
Скрит текст:
Brenda Song, Kat Dennings, Shay Mitchell
Скрит текст:
Leonardo DiCaprio, Camila
Скрит текст:

децата на звездите
https://brightside.me/wonder-people/take-a-look-at-children-of-c … pearances-778860/

# 2 716
Галена или Преслава? Joy

# 2 717

Май май е истина за гаджето на Кобрата. 😁

# 2 718
  • Rock & Roll feeling ...
Това момиче от снимката ми е много по-симпатично от некоординираната Андреа и цялостния образ на секс кукла - муцки,цици като вимета, гъзни цепки и пр. .
Та това момиче изглежда нормално и същевременно хубаво,приятно, с хубаво телце. Браво и на папарака за снимката - няма нищо просташко и скандално, само задоволява любопитството на масата Blush

Само,че се питам защо ако са заедно с Пулев от някакво време насам, той се правеше на гадже с Андреа ? Може би е изчаквал Андреа да се нагоди към промяната ?! Защото последната ми изглежда откровено куку  и маниакална по отношение "какво ще кажат хората" . И друго се питам, ако ако Кобрата си има сериозна приятелка от година, защо се е държал като с гадже с тая Суши ? Или пак някакви мъжки разбирания,че ако си с някакъв к*рволяк, далече от приятелката ти, няма проблем да си правиш кефа реализирайки мръсните си фантазии... Не се брои. Grinning

# 2 719
Тази снимка май и преди е пускана в темата и накрая се оказа някаква братовчедка, но може и да греша.😂

# 2 720
Скрит текст:
Това момиче нали беше уж братовчедка на Кобрата, помня че сме я коментирали тази снимка в темата преди месеци.

И едно интервю на Кубрат от ноември миналата година

Кубрат за снимките на Андреа: Някой път ще ми кипне и ще стане страшно

Попитан за провокативните снимки на половинката си Андреа, Пулев коментира шеговито: „Не е лека забележка, карали сме се, ултиматуми съм поставял, какво ли не. Не съм ОК с тези снимки, но… Някой път ще ми кипне и ще стане страшно. Аз съм зодия телец и съм много търпелив, но когато премине една граница, един момент, когато мине, става страшно и тя трябва да внимава да не минава тази граница. Това не ѝ е необходимо, тя е певица, много талантлива. Прави много международни проекти, има много фенове и това не е случайно. Тя е много истински, хубав човек. Има неща, с които да се похвали, а не да прави просто голи снимки, евтини снимки.”

https://gong.bg/oshte-sport/boyni-sportove/multimedia/video/kubr … e-mi-kipne-513755

# 2 721

Не знам коя е,  но снимката на 100% не е правена в България.

# 2 722
  • Rock & Roll feeling ...
Може и да е продавачката.

# 2 723
Хахахха, отново чудесно интервю на Пулев! Two Hearts Очевидно Андреа не го е чела.

# 2 724
Снимката на Пулев с момичето се пуска за пети път поне. Между другото доста прилича на новата му приятелка.

Трите сестри на Пулеви били женени за американец, италианец и грък.

# 2 725

Кубрат за снимките на Андреа: Някой път ще ми кипне и ще стане страшно

Попитан за провокативните снимки на половинката си Андреа, Пулев коментира шеговито: „Не е лека забележка, карали сме се, ултиматуми съм поставял, какво ли не. Не съм ОК с тези снимки, но… Някой път ще ми кипне и ще стане страшно. Аз съм зодия телец и съм много търпелив, но когато премине една граница, един момент, когато мине, става страшно и тя трябва да внимава да не минава тази граница. Това не ѝ е необходимо, тя е певица, много талантлива. Прави много международни проекти, има много фенове и това не е случайно. Тя е много истински, хубав човек. Има неща, с които да се похвали, а не да прави просто голи снимки, евтини снимки.”

https://gong.bg/oshte-sport/boyni-sportove/multimedia/video/kubr … e-mi-kipne-513755
Много добре казано! Hands Clap

# 2 726
Надявам се, че коментарите ви са иронични. Rolling Eyes
Ако Кубрат е казал това, само затвърждава мнението ми за абсолютен ужасен тип.
Щяло да стане страшно? Joy Тоест ще я спука от бой и ще я напусне примерно, така ли?
Егати ултиматумите, егати тъпите мъже!
Андреа ми е много смотана, но тя определено е основният потърпевш от тази връзка-капан с мутра...

# 2 727
  • Sofia
Каза го по тв,гледах го.

# 2 728
  • софия
Monica Bellucci
Скрит текст:

Danielle Brooks
Скрит текст:
Laura Prepon&Ben Foster
Скрит текст:
Angelina Jolie
Скрит текст:
Alessandra Ambrosio
Скрит текст:
Jeff Goldblum
Скрит текст:
Eric Winter, Roselyn Sánchez
Скрит текст:
Trevor Donovan, Brooke Dorsey
Скрит текст:

# 2 729
Снимката на Кобрата май беше правена в Германия. Сигурно си е мислил, че там няма да го разпознаят. Имаше и още 2-3 кадъра от бутика.

Общи условия

Активация на акаунт