Звездни компромати - юли

• 275 660
  • 3 143
  •   1
Отговори
# 2 730
Анджито има ужасно плашещи ръце Scream

# 2 731
И аз го гледах тогава това изказване, и в други интервюта също е казвал, че е против нейните гологъзения.
Което е нормално за повечето мъже.
Но начинът, по който го е казал си е типично просташки за него.

# 2 732
  • София
https://m.bgdnes.bg/Article/7577664

Няма нова Кубрат!Поне не е това момиче !

# 2 733
Накрая да не се окаже, че са си заедно и разиграват театри с цел реклама на... де да знам, настоящият албум / парче на Андреа?

# 2 734
https://m.bgdnes.bg/Article/7577664

Няма нова Кубрат!Поне не е това момиче !

Може и да няма общо това момиче наистина, но как без никаква почва тръгва такъв упорит слух?😄
Колко момичета с дългогодишни приятели, точно нея я набедиха.

# 2 735
  • Лондон
Теди Велинова. Тя поне откъм брадичка вече е готова Wink
ВервАла ли е Теди, че брадичката и ще стане модерна Grinning

# 2 736
  • До сърцето...
Покрай Нагиев се сетих, че почти не коментираме руски звезди.

Малко снимки на известните гости на фестивала "Жара-2019"

Диана Арбенина, харесвам песните й
Скрит текст:

Григорий Лепс, Анита Цой и Стас Михайлов
Скрит текст:

Филип Киркоров, а дамата му нищо не ми говори - Айгюн Кязимова (азърбайджанска певица)
Скрит текст:

Жасмина
Скрит текст:

Тил Линдеман - който зачести с визитите в Русия, поговаря се , че има връзка със Светлана Лобода
Скрит текст:

# 2 737
Григорий Лепс 😍страхотен певец

# 2 738
Лепс е невероятен, много ме е яд, че не успях да отида на концерта му в България преди няколко месеца.

# 2 739
  • Варна
Винаги съм се чудила на Киркоров, защо е с тази нелепа брада, изтънен ала MJ нос и безумен контур по лицето, личащ си от километри? Бузите му ли са големи, иска скули ли да си направи, много ми е странен?

Последна редакция: сб, 27 юли 2019, 16:23 от Blue Turquoise

# 2 740
  • До сърцето...
Наскоро гледах едно интервю с Киркоров (аз по принцип не го харесвам, но вървеше като фон и ме мързеше да го превключа), в което каза, че е отраснал сред циркови артисти и от там тази мания към ярки, бляскави, циганеещи тип одежди и костюми. Освен това винаги иска да изпъква - това от баща си смята, че го е наследил.
Скрит текст:
Баси, има гардеробна стая към 500 кв.м. и още едно такова помещение за обувки Trollface
Огроооомни са, като склад направо
Баща му е на 87 години и още изнася концерти, обикаля из страните, въобще - деен и жизнен.
Арменци, к`во да ги прайш Laughing

# 2 741
Киркоров все повече заприличва на Майкъл Джаксън...И по визия и по поведение....с тези дечица от сурогатна майка...изобщо всичко в къщата му и той самия някакси много ми напомня на Neverland.

# 2 742
Лепс е невероятен, много ме е яд, че не успях да отида на концерта му в България преди няколко месеца.
Аз ходих, но очквах повече, ако трябва да съм честна.
Иначе пее като звяр Hands Plus1

# 2 743
  • Далечният изток
Венета Райкова я харесвах, но последните дни ми падна в очите. Цял следобед не спря да се обяснява в Инстаграм и Фейсбук че не лъже, пък колко е скъп хотелът, пък снимки с цени, че и банкови извлечения ще представя и т.н. Thinking

# 2 744
  • Rock & Roll feeling ...
 Конкурс за крокодили smile3544 Едно красиво момиче няма.... Пълна подигравка с драгия зрител. https://www.youtube.com/watch?v=0zqzMuE_qe0 Още ли Дилов Син и Сираков го стопанисват ?

Общи условия

Активация на акаунт