Звездни компромати - юли

• 275 668
  • 3 143
  •   1
Отговори
# 2 700
Отвратителна е ! Започва яко да прилича на Ванчето Червенкова. Благо не го знам какво прави, как ги омайва ама всичките по калъп еднакво изглеждат, всичките му раждат деца... Интересно коя ли ще е следващата мишена..

# 2 701
Теди Велинова. Тя поне откъм брадичка вече е готова Wink

# 2 702
  • Бургас
Теди е сериозна жена.Брадичката си и е супер!
Ако искаше да го докара на клонинг,да го беше направила!

Златка е дъното.

# 2 703
Теди Велинова. Тя поне откъм брадичка вече е готова Wink
ВервАла ли е Теди, че брадичката и ще стане модерна Grinning

# 2 704
Моят любимец Нагиев, страхотно чувство за хумор има.
https://www.instagram.com/p/B0YrVPrCHCd/?igshid=15yaxzgsfsu8h
Чара му е в това, че е крив целият Simple Smile устни, нос.... И на мен ми е любимец, но не гледам нищо руско вече!  Хохохо

# 2 705
Злата може и нарочно да се докарва на Есмер, примерно да живее с някакъв комплекс, че тя му е голямата любов 😆 Видяхме я в ББ колко е уверена, подрипаше като попарена като стана въпрос Кастанетата да играе някаква роля с Емануела.

За мен пък Марго Роби си остава завинаги Харли Куин ❤

# 2 706
  • Варна
Лео и Пит един до друг изглеждат като минимум набори, а ги дели едно десетилетие, ако да не е и повече.

# 2 707
Въобще не ми изглеждат набори. Обожавам и двамата, но Брад е ♥

# 2 708
Новата песен на Симона Загорова,много тъпа песен,не и се отдава нещо  и ми се струва доста мощна в тоя клип-https://www.youtube.com/watch?v=ktqHsPlZIig

Глория номер две, кому беше нужно? Аз лично и без оригинала добре си живея, не че е лоша Глория, просто не ми е по вкуса.
Никога не бях я слушала Симона досега, но чак такова копие на майка си не очаквах да е. Тембър, айде, нормално да си прилича с родителя, ама може и да се избяга от приликата, тя явно я търси, никаква индивидуалност, а сигурно има данни момичето. Може на по-късен етап да се индивидуализира.

Аз пък обратното, фенка на Глория откакто се помня и сега ми е много интересно да гледам Симона. Признавам, ако имам някакви симпатии, то е заради майка й, но не мисля, че търси умишлена прилика. Аз също не мога да избягам от жестовете и мимиките на майка ми, при тях има и глас - наследен. Хем ми прилича по много на нея, хем по много се различава. Както казах - не я харесвам особено, но следя от интерес, гласът й е страхотен.

# 2 709
Много са смешни нашите випове , визирам Никол. Изправили и косата - тя написала “пълна промяна”.
Е не знам , ако се подстриже късо и се боядиса, сигурно ще е в паспортното за смяна на личността.
А Преслава, к’во да прави.... милата Joy

# 2 710
Оставете Преслава . Сега покрай на Никол правата коса и уголемените джуки, се закъхарих за Зейнеб . Май само тя не може да го излъже нейния Балевски - нито за дете, нито за брак . Пък годинките минават, е тя не е престаряла  де поне по ЕГН - за визията вече ...

# 2 711
Отбор противняци
Скрит текст:
Славена вътова с някакво спортно трико ли е?
Гимнастичка от ансамбъла ли го играе или пак някакво спортно предаване ще води?

# 2 712
Тоя дъртия кукурингел Любен Дилов ли е, че не можах да го позная? Хептен изтрещя и той,чак не мога да повярвам какво дъно удари на дърти години. Сигурно децата му умират от срам като му засичат изявите в медийното пространство.

# 2 713
  • софия
                  27 Юли
Jerry Van Dyke (1931–2018)
Скрит текст:
Cliff Curtis , 51
Скрит текст:
Julian McMahon, 51
Скрит текст:
Triple H, 50
Скрит текст:
Nikolaj Coster-Waldau, 49