Звездни компромати - юли

• 275 637
  • 3 143
  •   1
Отговори
# 2 895
Мишел има второстепенна роля в Ant-man и Avengers:Endgame. Участва и в Малефисент 2, но филма още не е излязъл и след това има още един филм с нейно участие - French Exit. Страхотна е. Много я харесвам като актриса.

# 2 896
Удължават си краката, но пък ханша изглежда ужасно. При Джиджи е малко по-добре, но Бела е ужас така.

# 2 897
  • Rock & Roll feeling ...
Понеже има широк ханш в контекста на собственото си тяло.

# 2 898
  • Пловдив
Марта и Владо Пенев кумове на сватбата на някакъв минен магнат..
Скрит текст:

# 2 899
  • Варна
Някакъв? Това е Николай Вълканов. Дясната ръка на Доган. Близък беше до кръга на Илия Павлов, чието наследство явно премина към Догановото.Толкова боядисан дядка, че едва си личи кой е. Колко девойки смени този, танцьорки, какви ли не.

# 2 900
Е, поне булката не прилича ни на девойка, ни на тацьорка.

# 2 901
  • София
симпатяга...

# 2 902
  • Варна
Далеч от такива симпатяги, колко ли живота са затрили, паднаха ми в очите Марта и Владо. Но, интерсът клати феса.

# 2 903
Булката все едно му е дъщеря. А Владо Пеев го харесвах, но от както е с Марта не. Много ми е неприятна тази жена.

# 2 904
  • София
тя марта си е сервилна.
Владо Пенев защо е приел да играе в този цирк ми е непонятно.

# 2 905
Нищо ново под слънцето за Марта . Удобната дебеланка на всички богаташки.

# 2 906
И Вергов явно е бил на сватбата - съдейки по папката в ръката, сигурно е бил водещ

# 2 907
Е чак дъщеря? По-млада  е, но не е нещо фрапантно.

# 2 908
Марта и булката са приятелки, а младоженците всъщност са женени от миналата година. Аз пък екстравагантният тоалет на Владо не мога да приема, ама арт човек, какво да го правиш.

# 2 909
за владо не мисля, че е от арт-човечността. по-скоро закъсняла криза на средната възраст. като при дилов-син и други.

Общи условия

Активация на акаунт