Звездни компромати - юли

• 275 629
  • 3 143
  •   1
Отговори
# 2 910
  • Sofia
Марта уж беше отслабнала със Зоната...пак се е окръглила

# 2 911
Гледах снимки от рождения дне на дъщерята на Мария-много сладко дете .

И на мен ми е много сладка. Прави ми впечатление, че на снимки с баща си и жена му, Марая изглежда много по-щастлива. Майка ѝ все я гони с телефона да и прави клипчета, снимки, личи си че детето не е позьорка като нея...😒

# 2 912
Обаче пък на Марта роклята ми харесва - като цвят и като кройка, много добре й пасва.

# 2 913
Владо Пенев беше скоро в болница, явно са го възстановили и вече е здрав.

# 2 914
Марта и булката са приятелки, а младоженците всъщност са женени от миналата година. Аз пък екстравагантният тоалет на Владо не мога да приема, ама арт човек, какво да го правиш.

От втория линк - "Гран каньон". Наистина ли?!?! Родните журналисти ме смайват с неграмотност.

# 2 915
  • София
И аз тъкмо идвам да се изкажа, че роклята на Марта е много хубава, и като цвят, и като кройка. Изненадах се обаче, че е пак дебелшка. Беше доста отслабнала по едно време.

За толкова години не можах да харесам Мишел Пфайфър. Да, хубаво остарява жената, но ми е доста антипатична в лице. Устата й някаква странна, абе има някакво змийско излъчване, което не ме кефи.

# 2 916
  • Варна
По спомен Вълканов беше женен за жена 30 години по-млада от него. Той е на около 70 години. Сегашната му съпруга му е била съдружник в енергийни дружества, но като види човек назад биографиите им и на двамата, става ясно от кое “котило” е и тя.

# 2 917
Булката все едно му е дъщеря. А Владо Пеев го харесвах, но от както е с Марта не. Много ми е неприятна тази жена.

Те двамата двойка ли са в живота, последно мислех, че са само приятели?

# 2 918
Двойка са отдавна.

# 2 919
  • Варна
Папи Ханс на участие. Двамата с Криско са разбрали къде им е таргет групата и къде им е мястото-в чалга клубовете.
Скрит текст:

# 2 920
Много добре изглежда Вачкова на магнатската сватба, за разлика от гаджето си. Странна двойка.
Пфайфър и тя, от едно 25години не е мръднала, много красива, но наистина има някакво злобничко излъчване. То не може да си и красив, и талантлив, и добричък, а, и нестареещ. Винаги е била много потайна, абсолютно никаква публичност не търси, не е говорител на никакви каузи или някаква боркиня., така модерно последните години. Сигурно е някаква скрита лимонка 😂

# 2 921
На мен не ми изглежда злобна, но кой знае.😂😂😂 Харесва ми, че си пази личното пространство. Селебритата по социалните мрежи и без това са много.🤣

# 2 922
Предполагам се майтапиш....Това, че не шуми с личния си живот и не е забола значка на MeToo, не я прави скрита лимонка. Сещам се за една, която е яхнала тази вълна, макар че е признато агресивна. Много си е наред Мишел, остарява като вино!

# 2 923
От любопитство погледнах за Мишел Пфайфър и благотворителност - подкрепя организации с насоченост за раково болни, за деца в нужда, за климата и за правата на животните...

# 2 924
  • На морето!
Гледах снимки от рождения дне на дъщерята на Мария-много сладко дете .

И на мен ми е много сладка. Прави ми впечатление, че на снимки с баща си и жена му, Марая изглежда много по-щастлива. Майка ѝ все я гони с телефона да и прави клипчета, снимки, личи си че детето не е позьорка като нея...😒
Дайте насам да видим. Не съм попадала случайно на снимки аз Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт