Звездни компромати - юли

• 275 586
  • 3 143
  •   1
Отговори
# 2 970
  • Пловдив
J Lo замаяна от партито май  Mr. Green Зърно ли виждам?
https://www.instagram.com/p/B0XmsLBF9FX/?utm_source=ig_embed
ЦелуФка  Grinning
https://www.instagram.com/p/B0WPkOkHoG0/?utm_source=ig_embed

# 2 971
Досега нз как не се е обсъждало, че Шейк прилича много на Джоли. Последно харесвах Джоли, 2002-4 година някъде, беше по пухкава в лице и още не беше с Брад, после вече ми падна много в очите Simple Smile
Полтроу сега изглежда в пъти по- добре, отколкото по-млада.
Клум е супер още, но откакто се беше нарисувала цялата за един Хелоуин, виждам вместо лицето й, черепът й, оттогава много ми е неприятно, самата асоциация ми изкача в ума.
Златка дали ще показва коремче на две седмици, да чакаме ли и там пелени от сух лед, или ще е от скромните родителки.

# 2 972
От очевидци на цирка знам - Гринго се е появил на участие на Софи в петък вечер и се е държал точно както и тя го описва, викал, че ще я убива, ще гърми и т.н. Викали и полиция...

Ужас. 😳 Да вземат да го заключат веднъж завинаги тоя противняк, да лиши обществото от присъствието си.

# 2 973
# 2 974
Абе тая толкова ли е отслабнала или и тя се прави на Андреа ? И тези устни като колбас....

# 2 975
Това са бъдещите Златка и Андреа, в едно.

# 2 976
  • София
Ванчето си е сложила тънката талия. Каква тигрица е.Laughing

# 2 977
Струва ми се, че това е една трета от Кака Ванче

# 2 978
Изобщо не го казвам със злоба,напротив...изпитах го с моите деца и колкото по-рано,по-добре...При дъщерята беше лек проблема,но пак отне 2-3год.При  синът ми започнахме на 9год.,мина през много трудности и чак в 8-ми клас приключи.
И? От къде знаем, че не са започнали ортодонтско лечение вече?

# 2 979
Джоли е богиня. Не се сещам за друга актриса от нейното поколение с такава осанка и харизма. Напомня на звездите от златните години на киното. Макар като чисто актьорски заложби  да не е кой знае какво.

# 2 980
  • Варна
Как пък от тая размазана снимка видяхте ортодонтски проблем не знам. Аз не съм убедена, че виждам нещо. Ако сте гледали други снимки, където се вижда по-ясно може. Но аз смятам за тъпо да се коментира така, Мария едва ли чака бг мамите да ѝ кажат какво да прави.

# 2 981
Ей, ама сте....Жената без злоба, от загриженост, защото нейните деца били с проблеми!!!!!! Лейди Мара да и пише на лични за координати

# 2 982
Александра Петканова качила стори как шофира, докато бебето спи в столче на предната седалка. Няма лошо да се вози там, но пък чак и да прави клип, докато кара..
Моника и гнусния й имплантиран задник
Скрит текст:

# 2 983
  • Бургас
Няма по-гнусна от Мона Валериева.

# 2 984
Не вярвам Мария да остави детето си без лечение, ако е необходимо. Дъщеря ми е на 13 години с лек проблем с наместването на зъбите, но в Швеция все още отказват да ѝ сложат брекети - казаха ми, че челюстта все още ѝ расте и засега само ще я наблюдават.

Общи условия

Активация на акаунт