Звездни компромати - юли

• 275 572
  • 3 143
  •   1
Отговори
# 2 985
  • Sofia
Някои звездни родители са пропуснали,напр.сем.Сиракови Rolling Eyes

# 2 986
Е, за такива, като Сиракови има кастанети.

# 2 987
На Сиракови на децата най-малкият проблем им е липсата на ортодонтско лечение. Там дефицитите са други.

# 2 988
В Щатите също ни отказаха ортодонстко лечение на 15 год тийн поради същата причина - челюстта израства, при момчетата по-бавно. Но може би зависи от проблема. Верно Мария едва ли ще си остави детето с проблем, най-малкото баща ѝ, независимо че са разделени с майка ѝ.

# 2 989
  • Rock & Roll feeling ...
Ванчето като се снима отдалече е по-добре. Даже ми се струва позаслабнала.

# 2 990
  • София
Мария всякаква може да е, но като майка до сега се е показала много грижовна и държаща много на образованието на детето си. Като добавим и колко е суетна, със сигурност не е неглижирала точно този проблем. А самата Марая, за разлика от майка си, ми е много симпатична и изключително чаровна.

# 2 991
Аз пък я разбрах Доли. Точно, защото имам щерка на възрастта на Марая към края на лечението и тия дни трябва да звънна за час, за да видим дали окончателно го спираме. От личния ми опит и аз смятам, че при Марая е изпусната първата възможност за ортодонтско лечение.

# 2 992
  • До сърцето...
Племеника на Лиз Хърли - Майлс
Момчето беше ранен миналата година при инцидент в близост до „Батърси Парк”
Скрит текст:

Меси с жена си на яхта (и с приятели, разбира се)
Скрит текст:

Роналдо и Джорджина да не чакат увеличение на семейството? Grinning
Скрит текст:

# 2 993
Ако не бъркам, съм срещала в Инстаграм снимки от някаква дентаклиника на Мария и Марая.
Не вярвам и аз Мария да неглижира проблема, вече до колко са взети адекватни мерки, изчакват и т.н., нямам представа.

# 2 994
Отпаднали са обвиненията за изнасилване срещу Неймар. Отпаднали са и тези срещу Роналдо.

# 2 995
Казват, че има подобрение в състоянието на Шумахер. Вече гледал телевизия.
https://m.dir.bg/corner/formula1/shumaher-gleda-sastezaniyata-ot … 1-po-televiziyata

# 2 996
Виолета Сиракова ще се омъжва. Сестра ѝ ще ѝ е кума
Скрит текст:

# 2 997
Много ми е интересно каква е драмата при Славена Вътова. Изглежда по-анорексична и измъчена даже от ония плешо Жасмина.

# 2 998
Славена я срещам всеки ден, в супер форма е - тренирана, слабичка. На мен много ми харесва.

# 2 999
Учеше в моето училище, много е чаровна. Такава й е структурата, слаба и нямаше никакви гърди.  

Последна редакция: вт, 30 юли 2019, 21:54 от Lisa.

Общи условия

Активация на акаунт