Звездни компромати - юли

• 273 559
  • 3 143
  •   1
Отговори
# 90
Галпреса.

# 91
Стига бе, бях сигурна, че е Преслава

# 92
Галена, естествено.
Преслава има извита напред брадичка, която природно върви с оригиналния и нос. Сега стои нелепо, затова е масово така оплювана, просто няма симетрия. След време сигурно и нея ще оправи.

# 93
  • Варна
И аз бях сигурна, че е Преслава!

# 94
По принцип не пиша в тази тема, но искам да ви споделя прекрасния грим на Нора Недкова. Очаквам включване от Кулагин.
Скрит текст:

# 95
Вече като прочета Преслава и настръхвам, не ги следите ,а ги познавате в детайли,брадички, ноздри,аман

# 96
  • Sofia
Ужас,плашило Scream

# 97
Нора тук са я направили като Hadise.
И двете не ги харесвам, но Норчето е станала като несполучлив клонинг. Scream

# 98
На тази снимка нито е Галена, нито Преслава, а някакъв анимационен герой. Или как бих искала да изглеждам...

# 99
Преславщайн.

# 100
  • София
ай сОпрете се вече. изядохте я със се носа тая жена. да е мислила. байгън...

в една съседна тема се спомена Владимир Люцканов. беше ми любимец като бях малка:) и сега е симпатяга.
Скрит текст:
прилича на пораснал Вергов.

# 101
Е как ще се сОпреме,като тази си смени личността,ако беше обрала банка преди операцията,сега нямаше да е в затвора.Такъв човек не съществува вече Grinning
Няма да спрЪ докато не си сложи хрущял обратно там,в носа Grinning

# 102
Бате Влади не бих го познала. Едно време   
беше симпатяга  (в детските ми години 😊)

# 103
Наистина прилича на пораснал Вергов на тази снимка, виж ти Simple Smile! Знам от близки до него, че е голям пичага... И ценител на женската красота Simple Smile...

# 104
Нора защо доброволно се прави на караконджул? Да не би да са почнали да им плащат да се излагат?😂😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт