Операция на щитовидна жлеза -17

• 49 315
  • 762
  •   1
Отговори
# 540
Аз скоро бях при проф. Пандев ..уж мислих че ще ми назначи операция ...Ами останах с впечатление че хич не му се оперира, някакъв такъв отпаднал иначе когато ходих при него през деекмври беше много надъхан някакъв инициативен...незнам какво стана с него може пандемията му повлияла..каза може чак есен да стане а може и не..и ще си търся друг хирург..

# 541
  • София
Аз скоро бях при проф. Пандев ..уж мислих че ще ми назначи операция ...Ами останах с впечатление че хич не му се оперира, някакъв такъв отпаднал иначе когато ходих при него през деекмври беше много надъхан някакъв инициативен...незнам какво стана с него може пандемията му повлияла..каза може чак есен да стане а може и не..и ще си търся друг хирург..
Много добре го казахте. Мотае пациенти до няма и къде.

# 542
Мисля че има определена бройка хора месечно, които може да оперира.
Вярно, не е само той в България, но мнозина искат той да ги оперира.
Доктор Сечанов е много добър избор също, от прочетено по темата (специално, когато се касае за раково заболяване на щитовидната).

# 543
Може и добър Сечанов..но ходих при него  за консултация.....100 лв - 5 мин дори и на ехоргаф не ме погледна...принципиально не искам при него...

# 544
Момичета , кои-то се оперирали при други хирурзи...препоръчайте добър..няма значение от Варна или от София .. мерси

# 545
Момичета , кои-то се оперирали при други хирурзи...препоръчайте добър..няма значение от Варна или от София .. мерси
Мен ме оперира професор Тодоров от Александровска болница. Доволна съм. Нямах никакви проблеми след операцията. Професорът не е от най-разговорливите, но си свърши работата. Отношението в отделението беше много добро.

# 546
Момичета кой ендокринолог има познания за надбъбречните жлези .
Благодаря

# 547
  • София
Мен ме оперира д-р Ганчев, МД.
Толкова се радвам, че точно той ме оперира. Безкрайно съм му благодарна и много доволна.

# 548
Здравейте!
Преди 2 месеца ми правиха операция на щитовидната жлеза. Премахнаха ми половината. От 20 дена пия хапчета L - тироксин 50. Постоянно ми прилошава и имам силно главоболие, нямам никаква енергия и съм силно подтиснат.
Някой да го е приемал и да е имал същият проблем?

# 549
Потърси във форума, мисля че има специална тема за хора с операция на щитовидната, там ще ти помогнат.

# 550
  • Бургас
Да,същата работа.
На мен 2017 ми махнаха цялата жлеза и с този Л Тироксин не се чувствам добре.
Пуснете си хормони.Може да ви е малко,да ви е много...
Има тема Аетоимунен тиреодит на Хашимото,там повечето са на Л Тироксин.Има и тема Операция на щитовидна жлеза, и там попитайте.

# 551
Здравейте!
Преди 2 месеца ми правиха операция на щитовидната жлеза. Премахнаха ми половината. От 20 дена пия хапчета L - тироксин 50. Постоянно ми прилошава и имам силно главоболие, нямам никаква енергия и съм силно подтиснат.
Здравейте,
съветвам ви да се видите с ендокринолога си и да му кажете как се чувствате.Може дозата да ви е висока или ниска,но също така може да имате високо кръвно или ниско,някоя алергия или непоносимост към самото лекарство.Аз бях с главоболие и леко пивишена температура първите десетина дни като започнах да го вземам,но после нещата се оправиха от само себе си и сега се чувствам добре.Ако при вас са минали повече от две седмици откакто го взимате,и се чувствате по този начин,то трябва да се консултирате с лекар специалист.
Дано всичко се нормализира бързо.Бъдете здрави.🍀😊

# 552
Здравейте!

Аз съм с премахната половин жлеза през ноември миналата година. Първите месеци не пих нищо, професорът остави жлезата да си навакса сама. Но февруари вече усещах, че нещата не са ок и метаболизма ми се забавя. Тогава при изследвания ТсХ ми излезе над 8 и така започнах Л-тироксин 50. Честно казано не съм имала вашите проблеми. Може да ви е ниска дозата или обратното. Поговорете с ендокринолога, но това не е  нормално състояние.

# 553
  • Перник
Здравейте, тази сутрин пропуснах Л тироксина/на вилата сме и съм пропуснала да го сложа в багажа/, ще се върнем след обяд. Да го изпия ли тогава или направо утре сутрин?

# 554
Утре сутрин. Един ден пропуск няма да се отрази.

Общи условия

Активация на акаунт