30.06 - 10.07.2019 СЕДМИ КЛАС. Подаване на заявления

• 102 748
  • 1 839
  •   1
Отговори
# 1 590
Скрит текст:
Понеже всички избираме и търсим най-доброто за децата си, та днес попадайки на една статия си помислих колко важно е всъщност на самите деца да им се учи!
Ето и какво прочетох:

"...
Всяка сутрин тези виетнамски родители внимателно слагат сина си в пластмасова торба, за да може бащата да го пренесе през реката до училище и ученикът да остане сух.
След това от училище, баща му го връща у дома по същия начин.
Момчето има достатъчно въздух за 2-3 минути, а на бащата му е нужно по-малко от минута за да го пренесе.
И го прави всеки учебен ден.
А детето има ... един чифт хубави дрехи  и огромно желание за знание."

Далеч съм от мисълта, че това е нормално, но просто показва какво правят едни други родители на едно друго място за детето си!
Та всичките ни терзания са напълно разбираеми - и ние искаме най-доброто за нашите деца!

Хахаха, това е астралният ми виетнамски близнак...плюс за разкош бяхме и всеки ден на тренировки до към 9-9.30 вечерта, събота мач на дъщерята, неделя мач на сина, 2 курса събота-неделя...личен шофьор ми е втората професия.

# 1 591
Никакви класирания до утре около 15:00. Като се прибера, тогава. 😂

# 1 592
  • София

Добре, стискаме си ръцете. Утре около 15:00 можеш да го пускаш класирането направо. Ще почакаме още малко.

# 1 593
Smile
Забравете класиране, министърът не е на поста си до 15,00 часа. Ще погледна май и прогонозата ми беше около този час Wink Погледнах 14.21 часа става ли , Дидева?

# 1 594
бЕлото на каква температура го перете?

# 1 595
  • някъде ... тук ...
бЕлото на каква температура го перете?
До 47, ама на кратка програма.

Скрит текст:
Пояснения трябват ли?

# 1 596
  • София
Дидева, ще бъде чудесно, ако се прибереш по-рано, че сърце не изтрайва вече  Laughing

# 1 597
  • София
Е, стига де, пак ли отпусно? Joy

Е, пощадете ме. Заложих 60% че ще искат отново Отпусното. Joy
Накрая ще трябва да го ударя на молба към всяко училище, че да позная

# 1 598
  • София
И защо трябва да пускат сина ми от училище до 7-ми клас, което е завършил според свидетелството?

# 1 599
  • София

Рече,отсече!!! Joy

# 1 600
  • София
Aa, нашите оценки от свидетелството още не са качени. Ще почакате за класиране. От училището на 3-ти като раздаваха свидетелствата, казаха че са ги качили. Те са отговорни по-принцип с документацията, а и при нас има точно 9 седмокласника. Не е голяма философия да ги изпратят. Така, че не знам у кого е топката, но чакаме.

Eee, тъкмо публикувах и оценките се появиха Wink

Как само 9 седмикласника!?

# 1 601
  • София
Дидева, не си чела темата. Joy
Подопечните ти (де да бяха) са информирали днес, че училищата още не са си качили оценките... Та не само ще се върнеш навреме но и бутона за старт може да натиснеш.

# 1 602
  • София
Как само 9 седмикласника!?
Миналата и по-миналата година бяха само 6-ма в клас (3 момчета и 3 момичета) - супер им беше. Няма как да се скатаеш, особено ако 1-2-ма остъстват Wink Тази година дойдоха още 2 момчета и 1 момиче на индивидуален план.

# 1 603
  • София
Признавам, че с интерес прочетох дискусията за НГДЕК.
Набор 2007 проявява интерес и въпреки че попарих ентусиазма ѝ, го имам предвид, дори да е резервен вариант. И при мен притесненията ми са по-тясната насоченост, мястото, бъдещата реализация... един сладък директор имаме дозапалил ги за миналото.

# 1 604
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Дидева, хайде да подраниш малко, че съм заложила на 14.34 Sweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт