Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Възможно ли е да се сканира медицинско с мобилно приложение за Android?
Как се класират учениците при балообразуванието?
Какви са очакваните резултати за професионалните паралелки в София?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Възможно ли е да се сканира медицинско с мобилно приложение за Android?
-
Как се класират учениците при балообразуванието?
-
Какви са очакваните резултати за професионалните паралелки в София?
-
Как да определите дали една паралелка е професионална?
-
Включват ли се оценките от изпитите в изчисляването на годишния успех?
, но сънувах третата..
), в школа или с частен учител. Дете, оставено сАмо на училищната подготовка, няма как да се вмести във времето по математика, да е наясно с начина на корекция в литературния текст и от там - би загубило точки, в изискванията за писане на теза и т.н. Ако считам за неправилно качването на "космически" оценки, още по- неправилно, директно - лицемерно - кредитирам изявлението, че видите ли, детето е толкова умно, че без всякаква подготовка се справи самО. При този формат това не е възможно!

) и чак после пак философиите.
Аз след почти 15години в този форум с прекъсвания, се научих да отсявам важната за мен информация и да не обръщам внимание на потребителите, които не ме кефят. Мога да си го позволя във виртуалното пространство. Мога да си го позволя и в живота. На достатъчно години съм станала, за да си губя времето и съответно да се ядосвам на хора и неща, които не мога да променя.

Визирам описанието.