30.06 - 10.07.2019 СЕДМИ КЛАС. Подаване на заявления

• 103 511
  • 1 839
  •   1
Отговори
# 495
  • София

Какво по-точно те интересува?
Интересива ме сигурно ли е, че системата на МОН няма връзка със системата на МК Наистина ли мога да запиша детето си в НГДК без това да доведе до отпадане  от последващо участие в класиранията на МОН.
[/quote]
Нямат връзка. Засега. Но записването в НГДЕК така или иначе е чак след излизане на резултатите от първото класиране в училищата към МОН.

# 496
То вярно, че резултатите по модули няма кой да ги даде, но ми се стори че резултатът по математика е почти като този от миналата година, а тогава май се изчисляваше само върху първия модул /ако не греша/. Пък сега уж по математика оценките са много по-високи.

Русалке, според мен трябва да си смениш името на "сирЕна". Едни омайни песни ги редиш ... Simple Smile Ама пък не си за пенсиониране в песните, все още. Въобще, помисли си за друг ник - нещо в рима  Grinning

# 497
  • Варна
Здравейте, кандидатстващи момичета!!! Благодарение на вас всичко около цялото приключение ми се изясни, освен едно. Не ми се смейте- има ли някакво ограничение във времето при онлайн кандидатстването. Например може ли да подам заявлението вечерта,   в извън работно време. Благодаря ви !!!

# 498
  • София

има ли някакво ограничение във времето при онлайн кандидатстването. Например може ли да подам заявлението вечерта,   в извън работно време.

Според указанията може по всяко време на денонощието да си "боцкаме"
Колебая се за тази нощ, обаче

# 499
Здравейте, кандидатстващи момичета!!! Благодарение на вас всичко около цялото приключение ми се изясни, освен едно. Не ми се смейте- има ли някакво ограничение във времето при онлайн кандидатстването. Например може ли да подам заявлението вечерта,   в извън работно време. Благодаря ви !!!

Ако ти е на кадем, може и в 2 часа нощеска...

# 500
  • София
"Гореща вълна обхванаха страната" - новините по Нова.
Да са ни живи и здрави децата, ще оцелеят а дано и ние с тях - това по повод образованието, не горещините!

# 501
  • София
Werka, когато пазарувате от online магазин, имате ли ограничения? Wink
Никой в МОН не пуска и не спира шалтера на сървъра!
Можете да цъкате по всяко време, удобно за вас, в посочените за това ДЕНОНОЩИЯ! Успех!

# 502
  • София
Бях разпечатала избрани редове от таблицата (училища, към които има интерес) да си ги реже по редове и да си ги реди, върна ми един сноп изрезки, нареди 13 паралелки, но като й гледам мястото според статистиката и план-приема, ще й трябват най-много 6 желания/реда. СМГ е 8-о под ред, сложи го, за да ми угоди въобще, иначе не го иска категорично.

И ние нямаме още оценки от дипломата в системата, притеснително ми е - при условие, че бяха ясни още в сряда миналата седмица, а в четвъртък им дадоха бележниците... Кога наистина е крайният срок да се появят в системата? Ако не се появат до класирането, сме 100 точки назад. Може ли въобще да излезе класиране, ако дори при един ученик липсват тези оценки?

# 503
Може ли да споделите първата буква от собственото име на детето? При нас също няма оценки, но не се притеснявам.

# 504
  • София
Големи скици сте, честно! Joy
На Дидева й се изтърка клавиатурата да пише. Дидева!!! Joy
Оценките може да се появят дори след подаване на заявлението. Няма да останете без тези точки в системата.

# 505
  • София
Големи скици сте, честно! Joy
На Дидева й се изтърка клавиатурата да пише. Дидева!!! Joy
Оценките може да се появят дори след подаване на заявлението. Няма да останете без тези точки в системата.

Точно така бе при нас миналата година.
Писахме си и няколко писма с РУО.

# 506
  • София
Desem, спомням си, че и ние имахме драми. Иначе смело повтарям Дидева!
Дидева, четем те! Не спирай да пишеш! Joy

# 507
  • София
Към анкетата за служебните бележки - и синът ми се е сдобил с такава. Отбелязани са НВО по БЕЛ и Мат. и точките от областните олимпиади.
Отдолу има каре: "Служебната бележка да послужи за кандидатстване в училищата с прием в 8 клас"...

# 508
  • София
Дано дамата с подаване на оплакване за отнети 0,5 т успее, но дано изобщо не се стига до нужда от тези точки!
А, по темата, чувал ли е някой да са давали точки при грешки на проверителите или технически, ако да - кога става това, логично е да се оправи преди класиране ...? Сега чух, че едно дете се е похвалило на друго, че на него са му вдигнали точките така Smirk Дали може наистина, и то толкова бързо?! Или просто си измисля това дете, или просто е нещо "с връзки". Оф, по-добре да не ги знаем тези!

Относно служ.бележка от училището - нашето е издало такава с оценките от НВО, но на нея също има и паролата ни за сайта на МОН (като в предишната служ.бележка, в която ни уведомяваха за датите на НВО, в коя зала и пак кода за сайта). Така че ме съмнява тази последната служ.бележка с оценките да играе роля и за отпусно.

# 509
Desem, спомням си, че и ние имахме драми. Иначе смело повтарям Дидева!
Дидева, четем те! Не спирай да пишеш! Joy
Страховете са си стахове, независимо от опита на другите. Затова, да не ги съдим, а успокояваме, повтаряйки едно и също през 10 поста, ако се наложи! Повторението е майка на знанието! (Ха, дано!) Joy

Общи условия

Активация на акаунт