30.06 - 10.07.2019 СЕДМИ КЛАС. Подаване на заявления

• 103 412
  • 1 839
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Сиси, правя всичко това, което е показано, но пак не става, вчера прикачих  тук снимки да погледнете

Feri4 сега пробвах да добавя паралелката от снимката ти. Става и по двата начина - с избор или въвеждане на кода 0086. Пробвай пак...

# 646
  • София
Аз не бързам с подаването - като се прибра довечера и като хвана синчето тогава ще подавам.Няма за къде да бързам....до тогава ще ви чета и ще внимавам

# 647
Нали  номера в началото е пореден номер на желанието? Напр.1 е най- желаното училище, 2 е на второ място и така  нататък

# 648
  • София

Със стрелкичките до позицията можете да местите паралелките автоматично нагоре-надолу, вместо да триете и добавяте пак Simple Smile
Е, това ми беше въпрос от тези дни и все не го задавах Simple Smile Струваше ми се най-лесното решение да има такива стрелкички за разместване, ако нещо объркаме, докато въвеждаме.

# 649
  • Sofia
Нямам време да ви изчета и не знам дали някой е писал , но да кажа на майките от София , че днес от 11ч. госпожа Кастрева ще разяснява въпроси относно кандидатстването в 122 ОУ.

# 650
  • София
Joy
Тя ги разбира тези работи. Миналата година много добре го обясни. Joy

# 651
  • София
Ха-ха, наборката взе червен химикал и започна да размества желанията.
И играта придобива неочакван обрат. Испанската и СМГ, рязко изпреварват първа английска. Немския е все така недооценен и се мъдри на дъното на желанията, а японския е съвсем забравен Simple Smile
Дали утре да не ѝ дам зелена химикалка?

И това при положение, че решението е взето. Първа вноска е платена. Представям си ако истински я касаеше това класиране какво колебание щеше да падне. Не ми харесва факта, че се води така лесно по чуждо мнение и модата, а не отстоява собствените си желания. Имам съмнения, че и с АК така се получи и дано не съжалява после. Има още малко време да размисли де. Аз за себе си знам, че нито една паралелка не отговаря на реалните ѝ интереси за момента и малко ме е яд.

# 652
  • София
Още нямаме качени оценки от дипломата за 7 калс. Взех да се панирам леко, старя се да мисля позитивно Simple Smile

# 653
  • София
Както и няма опция за съхраняване и последващо отваряне, някой ако иска да напише 50 бр, и му се скапе нета, всичко заминава...

Сутринта по бтв експерт от РУО София каза, че преди бутона Подаване, ако излезеш от профила се запазва въведеното и когато се върнеш, може да се редактира/продължи. Не пробвах това. Не се визуализира въведеното като пригледна таблица преди финализирането. Не се появиха и оценките от свидетелството, но явно не съм нацелила Синхронизация. (Всъщност, няма качено свидетелството и в регистъра)

# 654
  • София
Още нямаме качени оценки от дипломата за 7 калс. Взех да се панирам леко, старя се да мисля позитивно Simple Smile
Спокойно и при нас няма! Положението е под контрол. Нагоре момичетата споменаха, че като са подали желанията, системата се е синХОРнизирала и са се появили.

# 655
И ние подадохме успешно заявлението за Варна в 7,15, синът беше крайно оттегчен. И оценките от свидетелството се появиха. Успех на всички деца!

# 656
  • София
Сутринта по бтв експерт от РУО София каза, че преди бутона Подаване, ако излезеш от профила се запазва въведеното и когато се върнеш, може да се редактира/продължи. Не пробвах това.

Може ли "експерт" да е така.
Снощи, когато активираха системата, въведох едно желание. Няма го.
Днес въведох 5. От Желания се преместих в Оценки и пак се върнах на Желания - нямаше нищо от избраното.
Да им имам експертността.

# 657

Сутринта по бтв експерт от РУО София каза, че преди бутона Подаване, ако излезеш от профила се запазва въведеното и когато се върнеш, може да се редактира/продължи. .......

Така беше миналата година. Наредих желанията в първия ден, отлежаха няколко дни да ги премисляме и тогава подадох.

# 658
За сметка на това има 2 бутона Изчисти и Отказ - че съвсем да затриеш всичко, ако не стане от 1вия път Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 659
  • София - Младост 1А
И аз в кюпа на подалите успешно. Лесно и бързо стана.
Уви не случихме на синХОРнизация. Оценки от дипломата все още няма.

Искам да пожелая на всички деца, любимите думи на баба ми: Чедо, каквото ти е на сърце, туй да ти е у ръце!

Хубав ден момичета!

Последна редакция: ср, 03 юли 2019, 10:11 от Drina

Общи условия

Активация на акаунт