30.06 - 10.07.2019 СЕДМИ КЛАС. Подаване на заявления

• 103 380
  • 1 839
  •   1
Отговори
# 675
Системата помнела всичко преди натискане на "ПОДАЙ".
https://btvnovinite.bg/bulgaria/sled-vii-klas-zapochva-kampanija … v-gimnaziite.html

Последна редакция: ср, 03 юли 2019, 10:41 от Lemon Butter

# 676
Дали ще дават по някоя телевизия пресконференцията на МОН от 11 ч?

# 677
  • София
Варна - за Пета чувам много добри отзиви, дисциплина, сериозно учене и подготовка, то си и пролича от последните матури, изпревариха прехвалената Първа. Но то и какво друго да се очаква - учениците на Първа са в кварталното барче, наскоро закрито за техен ужас, или на тротоара, пушат си на групички
Подкрепям мнението Simple Smile
Пред Четвърта езикова е същото, всички ученици стоят и пушат пред сградата, а учителите минават и се правят, че не ги виждат.
Така си е - успехът в училище, че и в живота изобщо, е в пряка зависимост от пушенето. Ние сме все читави, защото пушехме зад сградата, а не пред нея. Joy

# 678
  • София
Подадохме и ние със сина ми заявлението, 15 желания изредихме.
И резултатите от дипломата ни са налични вече.
Успех на всички деца! Сега чакаме 11 юли, нали така? Има ли вероятност класиране да излезе и по-рано?

# 679
  • София
Изпревари ме, Санака, бях тръгнала да пиша същото. Няма училище в България, ученици от което да не пушат - няма значение дали пред сградата, дали отзад, дали в близкото кафе. Ако някой знае такова, да свирне, ама ...

# 680
Варна - за Пета чувам много добри отзиви, дисциплина, сериозно учене и подготовка, то си и пролича от последните матури, изпревариха прехвалената Първа. Но то и какво друго да се очаква - учениците на Първа са в кварталното барче, наскоро закрито за техен ужас, или на тротоара, пушат си на групички
От къде мога да видя резултатите от последните ДЗИ-та по училища? Това донякъде е показателно за нивото на обучение в съответната гимназия. Дъщеря ми се колебае между Първа и Пета гимназия, аз също не съм сигурна коя е по-добра.

# 681
  • София

Сутринта по бтв експерт от РУО София каза, че преди бутона Подаване, ако излезеш от профила се запазва въведеното и когато се върнеш, може да се редактира/продължи. .......

Така беше миналата година. Наредих желанията в първия ден, отлежаха няколко дни да ги премисляме и тогава подадох.
Аз порбвах, не ми се запазиха Sad

# 682
  • София
Може и да го помни, но не го показва с нищо Joy
Системата каза "Не" Satisfied

# 683
И ние подадохме успешно. Системата не помни подредбата, но медицинското си стоеше прикачено от снощи - влязох за проба и разглеждане. Наредихме 13 желания (изсмукани от пръстите - реално иска само 3) и заминаваме на почивка. Ще се върнем на 11-ти за класирането.
Успех на всички и благодарности на всички помощници в темата Heart

# 684
  • ВАРНА
При мен имаше проблем с размера на файла с медицинското.Конвертирах и тогава го прие-т.е. отказваше да запише паралелките нуждаещи се от медицинско.След потвърждаването на желанията излезе форма за попълване на данните на родителя.Тяхното въвеждане ли е финала?Очаквах например:"Честито!Вие успешно попълнихте данните!"

# 685
Отидохме в училището-гнездо, където ни е първото желание. Дадоха ни едно разпечатано заявление-бланка с празни кутийки, в което си попълнихме желанията, после от заявлението една госпожа нанесе всичко онлайн, като само искат входящия номер, не и кодът за достъп /явно самото училище има собствен/, сканираха свидетелството и медицинското и прикачиха медицинското, после ми го разпечатиха заявлението в 2 екземпляра и се подписахме. Единият екземпляр остана за РУО, а другият ми го върнаха. Стана много бързо, желания 8 в общо 3 училища.

# 686
При мен имаше проблем с размера на файла с медицинското.Конвертирах и тогава го прие-т.е. отказваше да запише паралелките нуждаещи се от медицинско.След потвърждаването на желанията излезе форма за попълване на данните на родителя.Тяхното въвеждане ли е финала?Очаквах например:"Честито!Вие успешно попълнихте данните!"
Пише Успешно подаване... И вх. Номер с дата и час накрая
И това е последното...

# 687
  • ПАЗАРДЖИК
По повод пазарджишка област, в 8.40 кодовете бяха поправени и вече можеше успешно да се подредят желанията! Благодаря на всички ви за подкрепата и съпричасността! Пожелавам класиране по първо желание на всички, да може по-скоро всички да се успокоим, да си отдъхнем и да се наслаждаваме на лятото!

# 688
  • София
И аз свърших тази работа. Седнахме с девойката да редим желания, на третото тя казва: "Чакай, чакай, това е много важно!". Аз стреснато се обърнах към нея. Тя вдига телефона и чувам: "Ще излизаме ли?". Дааа, много по-важно беше от подаването на заявление. FlushedGrin Rolling Eyes

# 689
Ако е останал някой притеснен...

Уважаеми родители,
Към момента все още не са видими оценките от свидетелствата за завършено основно образование на всички ученици, тъй като информацията се актуализира периодично. До края на работния ден на 05.07.2019 г. всички оценки ще бъдат видими. Това не пречи на подаването на заявление за участие в първия етап на класиране.
Пожелаваме успех!

РУО - София-град

Общи условия

Активация на акаунт