30.06 - 10.07.2019 СЕДМИ КЛАС. Подаване на заявления

• 103 385
  • 1 839
  •   1
Отговори
# 810
  • гр.Варна
Може ли да ми разясните? Не се заяждам. В първия случай го представям ПРИ ЗАПИСВАНЕТО (т.е. класирането е минало и детето е прието някъде), във втория случай ЖЕЛАНИЕТО ОТПАДА още преди класирането. Та не разбрах за контекста?
Точно така е както казваш. Има съществена разлика в двата случая.
Коригирам се! Обадиха ми се от РИО ,че трябва да приложа медицинското до края на класирането!

Последна редакция: ср, 03 юли 2019, 17:56 от Milena

# 811
  • София
"Имате възможност да подадете заявлението, а на по-късен етап да прикачите медицинското свидетелство. Ако до началото на класирането не сте прикачили медицинско свидетелство, то желанията Ви за професионални паралелки ще бъдат автоматично деактивирани."

Хайде сега кажете на кого да вярвам Simple Smile

Ами днес подадох заявлението, а на по-късен етап (разбирай, след като стигнах до офиса и пресканирах медицинското) прикачих и него. Поне в тая част твърдението е вярно.
Предлагам да не рискуваме да проверяваме дали е коректно и второто изречение в него Simple Smile.
Сега се прикача сканирано КОПИЕ от медицинското.
При записване ще носим ОРИГИНАЛ на медицинското на хартия с мокър печат Simple Smile

# 812
bubanka , не се притеснявай, до колкото разбрах проблемът е , че нашите деца са от София област, а изпита е бил в София-град, а служебно са разпределени от София-област, някаква такава история. И проблемът е само за 11 деца с постоянен адрес София-област, а не за децата от София-град.

мисля, че не успяваме да се разберем правилно Hug

# 813
bubanka, щом оценката от изпита за проверка на способностите е качена, всичко е наред. Обикновено с тях се бавят най-много. Като синХОРнизират, останалите оценки ще се появят. Няма да започнат голямото разбъркване на желания преди всичко да е в системата, или поне се надявам да е така. Историята помни много грешки.

# 814
bubanka, извинявай пиша от работата. При нас липсват оценките от проверката на способностите при  оценките от НВО. Имаме 2 входящи номера. С единия можем да влезем и да видим оценките от НВО+оценките от дипломата, с другия можем да влезем и да видим само оценката от проверката на способностите без нищо друго.

# 815
  • Sofia
Кативики, то е ясно, че сега ще се вади медицинско бързо и ще се сканира и т.н., защото и да не е вярно, по-добре човек да си "върже гащите", отколкото после да се разправя с РУО, МОН, ФИФА, УЕФА, ФАФА и т.н.

Кой би рискувал да пробва да не прикачи медицинското Sad Да го вади бабата - цяла година семейство и род са в услуга на НВО-то, та на финала ли някой ще ни уплаши с екстремни ситуации Grin

# 816
  • София
"Едно единствено дете има 100 точки и по двата предмета. Миналата година не е имало такъв ученик."
И двете не са верни Grinning
Специално се разрових в новините на СМГ, защото си спомням, че имаше 1 момиче.
http://smg.bg/news.php?id=750
Толкова ли не могат да си проверят данните...?

# 817
Дидева, аз не се притесявам изобщо, по-скоро не разбрах какъв е проблемът на Ради и каква  е разликата между децата от София град и София област /особено щом са държали изпит на едно и също място и кандидатстват в сходни училища/ - защо на тях са им казали да изчакат с подаването на желанията, а аз направих същото за 15 минути без затруднения

редактирам, сега вече разбрах

bubanka, извинявай пиша от работата. При нас липсват оценките от проверката на способностите при  оценките от НВО. Имаме 2 входящи номера. С единия можем да влезем и да видим оценките от НВО+оценките от дипломата, с другия можем да влезем и да видим само оценката от проверката на способностите без нищо друго.

дано по-бързо да се реши този проблем, защото наистина е изнеряващо подобно нещо

# 818
"Едно единствено дете има 100 точки и по двата предмета. Миналата година не е имало такъв ученик."
И двете не са верни Grinning
Специално се разрових в новините на СМГ, защото си спомням, че имаше 1 момиче.
http://smg.bg/news.php?id=750
Толкова ли не могат да си проверят данните...?

Да, още повече, че тази година са 3 момичета.

# 819
Вероятно на Ради оценките от НВО са качени в РУО - София-област, а оценката от способностите - в РУО София-град. И сега някой трябва да ги намести в един профил.

# 820
bubanka,твоето момиче 2 входящи номера ли има за влизане в системата или само един? И още нещо ми е интересно като приключи заявлението дали ти се появиха точките от проверка на способностите, защото при моето дете се появиха само точките от НВО без проверка на способностите. Питам от интерес, защото и на мен не ми стана съвсем ясно, защо трябва да се чака. Както споменах за нас не е от такова значение казуса, а на приятелката ми, но ми стана интересно.

# 821
  • София
Майчета, споделете, има ли смисъл да се пише паралелка с по-висок бал след паралелка с по-нисък само и само да има повече бройки в листата с желания? Този въпрос ме терзае от вчера... , кажете?

Зависи, колко по-нисък, но със сигурност няма смисъл да пишете СМГ, след 1АЕГ например Simple Smile

# 822
Някой пробвал ли е да качи два пъти медицинско? И толкова ли не можеше да направят така, че да се вижда че е качено.  Явно съм го качила, но друго си е да се вижда.

# 823
Ради, само един номер, всичко е на едно място
предполагам, че Дидева е права
училището с рисуване също не е цел за девойката, но държеше да й го напиша като последно желание

# 824
  • София
Е как не? На нашите само на децата ги даваха, аз не съм била?!
e точно и аз това се чудя  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт