30.06 - 10.07.2019 СЕДМИ КЛАС. Подаване на заявления

• 103 280
  • 1 839
  •   1
Отговори
# 870
От толкова много ТОП училища, като стигнеш до третото се чудиш какво да пишеш по нататък. Днес за 2 от така наречените ТОП не ми ги препоръчаха особено, а и двете сме ги писали.Close

# 871
Здравейте мамчета! Искам да попитам трябва ли да се прикачи свидетелството за завършен 7ми клас ако детето кандидатства в друга област? Благодаря предварително!

# 872
  • София
Не!

# 873
  • София
Здравейте мамчета! Искам да попитам трябва ли да се прикачи свидетелството за завършен 7ми клас ако детето кандидатства в друга
област? Благодаря предварително!

Преди месец питах в РУО Ловеч, от там бяха убедени, че няма нужда от копие на свидетелството, защото системата тази година ще бъде с всички данни. Има ли място във формата за заявление за качване на такова копие? Всъщност, по-късно питах и в МОН. От там потвърдиха.

# 874
Благодаря Ви за бързите отговори. В справочник, който имам прочетох за това изискване. Не мисля да прикачам след като всички оценки се виждат в профила на детето.
Пожелавам късмет на всички деца!

# 875
На практика лично познавам 2 деца с 90+ точки по единия предмет и 50+ по другия.
С 90 + по МАТ и 50+ по БЕЛ ? И от кои училища са ? Обратното е възможно , висок резултат по БЕЛ, провал на МАТ. Но всички добри по МАТ са достатъчно умни за да изкарат приличен резултат и на БЕЛ.
Категорично, погрешно е да се изкаже мнение  за менталните възможности на човек въз основа на резултатите от двете дисциплини. В зависимост от интересите и положените усилия, и генетичните заложби, един ще покаже по-добри резултати по бел, друг по математика. Да не говорим за субективните, а както се видя и обективните фактори. Смешно е твърдението, че някой е по-умен, защото има високи резултати по...Също така е жалко, да натискаш дете да следва твоите правила/желания, вместо да следва мечтите си. ( Не визирам Вас, kibaya. По принцип!)

# 876
Не вярвах, че мога да стана жертва на българското "електронно правителство", но това е факт. Днес трябваше да попълня форма за желанията на дъщеря си. Но.... вече са ме изпреварили. Желанията са попълнени, заявлението е подадено. От мое име.

Държа да кажа, че ползвам компютрите си с особена предпазливост. Така че парчета като 'информацията Ви е изтекла от някъде' няма да ми минат.

Ако някой може да помогне, бих бил много благодарен. И все пак ми е странно каква е тази защитата на този сайт и дали въобще са защитени данните на децата ни.

# 877
Възможно ли е детето да е подало само?

# 878
Не вярвах, че мога да стана жертва на българското "електронно правителство", но това е факт. Днес трябваше да попълня форма за желанията на дъщеря си. Но.... вече са ме изпреварили. Желанията са попълнени, заявлението е подадено. От мое име.

Държа да кажа, че ползвам компютрите си с особена предпазливост. Така че парчета като 'информацията Ви е изтекла от някъде' няма да ми минат.

Ако някой може да помогне, бих бил много благодарен. И все пак ми е странно каква е тази защитата на този сайт и дали въобще са защитени данните на децата ни.

Някой спомена, че може, ако сбъркаш, да отидеш в "гнездо" и да поправиш грешката. Та... друго не ми идва наум.

# 879
Не. С детето си имаме добър контакт. Това е невъзможно.

# 880

Страшно е това, което пишеш! Поговори с детето дали не е проявило самоинициатива! ( Има възможност!) Оттам нататък, друг знае данните ви. Ако подаденото заявление не е ОК за вас, утре отивате и редактирате!

# 881
Извинявам се че нахлувам така. Аз  съм родител на дете с мерак за ТУЕС.
След дълго чудене и гледане на миналогодишния балове, забелязах че на 2ро класиране са приети деца с доста по висок бал от мин за 1вото за съответната паралелка. Защо системата ги е пропуснала на 1вото класиране.
Може ли някой да обясни алгоритъма на прословутата система.
За протокола-бала на моето момче е438 и първо желание ТУЕС.
Предварително благодаря

# 882
Аз в "гнездото" ще отида. Но не в това е проблема. Задавам си хиляди въпроси в момента. Вие сигурни ли сте къде са данните на децата ни в момента?

# 883

Ами в училището имат паролата... друг не

# 884

Сигурна ли сте в това на 100%.
Общо взето всички родители вярваме, че имаме супер контакт с децата си....

Общи условия

Активация на акаунт