30.06 - 10.07.2019 СЕДМИ КЛАС. Подаване на заявления

• 103 385
  • 1 839
  •   1
Отговори
# 1 155
https://www.infoz.bg/doc/rezultati-hbo.pdf&ved=2ahUKEwjAg437 … hid=1562268549462

Тук има поотделно и за двата модула
Като ги събереш става средно за цялото НВО...
Но е различен броя ученици, писали и по двата модула.

# 1 156
  • София
Последно, единствена ли е в България, както е озаглавен материала или не? Разбира се, браво на детето!

# 1 157
Да не би тази година децата с резултат от 199 до 200 да са в графа 200, а не в 199?

# 1 158
Браво на детето, но интервюто с него е достатъчно доказателство за сгрешения формат.

# 1 159
Какво имаш предвид, Шарлот?

# 1 160
Крайно време е всички РУО да започнат да пускат статистики в един и същ формат със стъпка 0,25. По пол, по изпити, сборно. 21 век е. Има достатъчно изчислителна техника и вероятно софтуерът не е с ограничени възможности. Миналата година имаше три РУО, които не пуснаха никаква статистика.  И към момента са три.

Последна редакция: чт, 04 юли 2019, 23:57 от Анонимен

# 1 161
Здравейте, и ние заедно попълнихме вчера желанията, понеже бързах за среща имах само 15 мин, но накрая проверихме двете заедно и всичко беше точно Wink После оценките от свидетелството моментално като че ли се появиха. Очаквах да има падащо меню с паралелките, а не да се търсят кодове от друго място, какво им е коствало толкова да ги сложат...но явно имам големи очаквания.
Като четох и аз за тези технически проблеми с 0,5 т...се чудя и на нас 0,75 т ни се губят от Мат, но нямаме сили да проверяваме, то пък и няма смисъл.
Ето интервю с отличничката
https://nova.bg/amp/news/view/2019/07/04/255989/%D1%81%D0%B0%D0% … 0%B4%D0%B5%D0%BE/

Последно, единствена ли е в България, както е озаглавен материала или не? Разбира се, браво на детето!

Браво на детето!

И аз това питам: колко са аджеба пълните шестици и има ли нещо гнило в статистиката на РУО?

# 1 162
Качиха най-високите резултати в Регалия, някой ако му е интересно:
https://www.facebook.com/regalia.bg/?__tn__=%2Cd%2CP-R&eid=A … 1N2j0J97oHCyzUTmj
Ревнах. И моето гардже тук.

# 1 163
  • гр.Варна
 Топ 10 на училищата във Варна

И една таблица на бала сега и през 2017 г.
Варна 2019

# 1 164
  • София
Качиха най-високите резултати в Регалия, някой ако му е интересно:
https://www.facebook.com/regalia.bg/?__tn__=%2Cd%2CP-R&eid=A … 1N2j0J97oHCyzUTmj
Ревнах. И моето гардже тук.
Мартеа, браво на детенце!
Шарлотче,  стискам палци за девойката!
Аз ви чета редовно, но не смогвам да се включа в дискусията, така лудешки препуска броя на страниците и обсъжданите теми-резултат на натрупани емоции. 🤗 Дано всяко дете да има късмет, останалото е Божа работа.

# 1 165
  • Варна
Никой ли няма да прогнозира баловете във Варна? Най-вече ме интересува АЕ+ФЕ в Пета ЕГ. Дали ще се получат нещата с бал 429 ?

Миналата година минималният бал на второ класиране е бил 388.5, би трябвало бал 429 тази година да е достатъчен. Успех!

# 1 166
Последно, да отпечатам ли заявлението с вх номер и желанията др седмица като съм на работа? Вкъщи нямам принтер. Ще ми трябва ли на хартия? Иначе, като се генерира входящия номер с желанията отдолу направих скрийншот

# 1 167
Здравейте,

Предстои ми пътуване и исках да попитам дали е възможно детето само да  подаде документи за участие във второ класиране. Ако не - задължително ли е присъствието на родител или може например някой друг близък роднина да присъства вместо мен.

Благодаря!

Извинявайте, че се самоцитирам, но дали някой може да ми отговори ?

# 1 168
  • София
Здравейте,

Предстои ми пътуване и исках да попитам дали е възможно детето само да  подаде документи за участие във второ класиране. Ако не - задължително ли е присъствието на родител или може например някой друг близък роднина да присъства вместо мен.

Благодаря!

Извинявайте, че се самоцитирам, но дали някой може да ми отговори ?
Звъннете в Инспектората или в училището
Може би ще трябва възрастен човек и с пълномощно

# 1 169
   Здравейте!
   Само за протокола да отбележа, че проблема с липсата на оценка за проверка на способностите в основния профил вече е решен и вече е обединена информацията от двата входящи номера. МОН реагираха навреме.
   Хайде днес приключва поредния срок в тази кампания и отново почваме да чакаме. Късмет на всички деца!

Общи условия

Активация на акаунт