30.06 - 10.07.2019 СЕДМИ КЛАС. Подаване на заявления

• 103 258
  • 1 839
  •   1
Отговори
# 1 305
Здравейте! Следя тема отдавна, но не пиша, защото български не ми е майчин и не смея да дразня хора с грешки 🤐 Обаче  не издържам вече, толкова ми е притеснено. Като помисля, че от днес теоритично всеки момент можем да видим резултати от първо класиране и сърцето ми спира, после пада и започва яко да тупа в корема.... Как ще го преживея до 11-ти не знам😳😳 В колко часа е нормално да започнеш да пиеш твърд алкохол, за да не те смятат за  алкохолик?  🙈🤪🤪🤪 

След 12.00 може Simple Smile освен това е събота, обедно време Simple Smile

# 1 306
В изключителни случаи, какъвто е този, може от сутринта😀

# 1 307
Здравейте!
Като се спомена събота, да попитам!
Почивните дни важат ли за подаване на документи към съответното училище, след преминаването на етапите?

# 1 308
Здравейте! Следя тема отдавна, но не пиша, защото български не ми е майчин и не смея да дразня хора с грешки 🤐 Обаче  не издържам вече, толкова ми е притеснено. Като помисля, че от днес теоритично всеки момент можем да видим резултати от първо класиране и сърцето ми спира, после пада и започва яко да тупа в корема.... Как ще го преживея до 11-ти не знам😳😳 В колко часа е нормално да започнеш да пиеш твърд алкохол, за да не те смятат за  алкохолик?  🙈🤪🤪🤪 
Зависи от коя държава си 😉Спокойно, всичко ще се нареди 🙂Успех!

# 1 309
  • София
Определено на плажа по-лесно се чакат резултатите 😉😎

А в събота канцелариите на училищата мисля,че не работят.

# 1 310
  • София
Дано ги изкарат понеделник .....

# 1 311
Записването и подаването на заявление за второ класиране е от 12 до 16 юли, нали? И то става електронно в училищно гнездо? Или не

# 1 312
И аз уж все се заричам да не поглеждам до сряда, уж спокойна го раздавам, ама час през час поглеждам какво пиете. То тук новините идват по-бързо, а е и  приятно и интересно, освен полезно.
Ради, рано, рано изгледах клипчето. Добре, че си се отчела с три деца! Прекрасни са! Всъщност всички деца са прекрасни! Да са здрави и късметлии!

Последна редакция: сб, 06 юли 2019, 20:13 от merrynem

# 1 313
Записването и подаването на заявление за второ класиране е от 12 до 16 юли, нали? И то става електронно в училищно гнездо? Или не
Не.
Става където сте приети на 1во класиране. Там се записваш или подаваш за 2ро. На място.

# 1 314
  • София

Става на живо. Със съответните изискуеми документи за записване.

# 1 315
  • София
Rady, чудесни са ти децата! Да са живи и здрави и още много творчески и други успехи!

# 1 316
Здравейте отново! Днес малко се панирах, защото когато влязох в "прием МОН" вече няма "Класиране". Нормално ли е това? Има ли за какво да се притеснявам?

# 1 317
Прави ми впечатление, че се изнасят баловете за второ класиране по училища, но никъде не виждам колко деца са приети на второ  класиране в дадено училище.

# 1 318
  • непостоянно

Става на място в училището, където е прието детето на първо класиране ✌

Ради, чудесни малки артисти си имаш😘

# 1 319
Ама сте чудни бета тестери на системата. Милите програмисти са се погрижили със смяна на статуси и съобщения.
Докато не се въведат всички оценки, което явно ще е до неделя, класиране няма да излезне.

Общи условия

Активация на акаунт