30.06 - 10.07.2019 СЕДМИ КЛАС. Подаване на заявления

• 103 426
  • 1 839
  •   1
Отговори
# 1 575
  • Варна
и аз подадох на 03.07 рано в 8:30 и оценките от свидетелството бяха налични.
извинете ме за въпроса, но къде трябва да е появи класирането: в секция желания или секция план-прием?

Между ЖЕЛАНИЯ и ИЗХОД имаше бутон КЛАСИРАНИЯ, който премахнаха, предполагам, че пак ще се появи в сюблимният момент Simple Smile

# 1 576
  • София
В секция "Класиране".
А сега се подготви да отговаряш на въпроса "Защо аз нямам секция "Класиране"?"
Боба какво ти показва - въпроса ще влезе ли в топ 3?

# 1 577
Я да сменим темата малко. По-назад, когато коментирахте различни училища, споменахта Луизианата, Пералните (Първа, Втора и т.н.), както и още някакъв псевдоним на училище, който не запомних. Някой ще обясни ли на бедния изстрадал вълк за кои училища става въпрос? А и дали изобщо говорите за София...

# 1 578
Вместо само да пием и се тревожам, да проверим и нашите знания...
https://www.obekti.bg/nauka/pravopis-na-otricatelnata-chastica-n … UZLr1wHob66_katZA

# 1 579
  • София
Я да сменим темата малко. По-назад, когато коментирахте различни училища, споменахта Луизианата, Пералните (Първа, Втора и т.н.), както и още някакъв псевдоним на училище, който не запомних. Някой ще обясни ли на бедния изстрадал вълк за кои училища става въпрос? А и дали изобщо говорите за София...
за Волдемор ли говориш  Laughing
Това е училището, на което миналата година не се споменаваше името  Wink или 164 гимназия  Sunglasses

# 1 580
  • София
Mrs Jan, няма време за този въпрос. Но и аз залагам, след като излезе класирането, да избухне въпроса "Ще загуби ли мястото от първо класиране, ако подадем заявление за второ?". Любим ми е. Винаги ми идва да отговоря: "Зависи от гледната точка!" Joy

# 1 581
Много ми хареса снимката на китайския татко! Цяла година така се чувствам, с тази разлика, че моето не щеше и в чувала доброволно да влезе Joy

# 1 582
Това е училището, на което миналата година не се споменаваше името  Wink или 164 гимназия  Sunglasses

А останалите?

# 1 583
В секция "Класиране".

не виждам такава секция или тя ще се появи по-късно?

Последна редакция: вт, 09 юли 2019, 13:53 от sysily

# 1 584
  • София

А останалите?
Прогресивното? (НПМГ)

# 1 585
kumchowalcho, имена от местния фолклор Луизианата е ФЕГ, двете перални са 2 АЕГ.....Тази година обаче май Луизианата ще е тайната дама, дето не трябва да се споменава името и ....

# 1 586
  • някъде ... тук ...
Борбата на въпросите в топ 3 е неописуемо жестока Laughing

# 1 587
  • Варна
В секция "Класиране".

Вие сероизно ли, малко по-рано Ви отговорих на този въпрос.

# 1 588
  • София
Пък моето класиране ще излезе в секция "изпити" - пръснете се от завист Stuck Out Tongue

# 1 589
В секция "Класиране".

Вие сероизно ли, малко по-рано Ви отговорих на този въпрос.

извинете ме, не съм проследила добре. благодаря ви.

Общи условия

Активация на акаунт