30.06 - 10.07.2019 СЕДМИ КЛАС. Подаване на заявления

• 102 664
  • 1 839
  •   1
Отговори
# 1 665
  • Варна
Не е ли логично колоната за бал да бъде сметната преди класирането? От какъв зор ще я попълват след това? Нещо взеха да ме напрягат освен със скоростта и със смислеността на действията си експертите.
Виолетова, провери си боба, нападнат е и от гъгрици, и от гърци, поне според мен.

# 1 666
Да, пече се класирането, и аз видях току-Що колонката Бал Simple Smile

Нали общата статистика сочи 5 т. Нагоре български, 2 т. Надолу математика. Ще видим дали реално ще се случи така...

Ееее, Виолетова, това вече ме разби. Моля те, дай легенда на думите си.

От безкрайно четене по сайтове мернах като прогноза балът да играе с 5 точки нагоре български, и 2 т. математика надолу в класирането спрямо миналата година.

Т.е. при равно балообразуване от предметите /2Б плюс 2 М/ 10 точки нагоре заради българския, 4 точки надолу математика, или 6 точки бал нагоре.

При балообразуване 3М+1Б, балът би трябвало да е - 1 т. от миналогодишния бал. Прогнозата не отчита вятъра на промяната - дали има драстична смяна на желанията, това само Алфа рисърч може да го каже Yum

Има и осезаемо по-голям брой кандидати от миналата година. Затова желанията на "втора" линия ще направят доста силни класове, защото там ще са всички, на които не достигат точка-две. Не знам дали това не го прочетох тук във форума и някой да си е чесал езика само Rolling Eyes

Но... времето ни е преброено. Очаквам утре да се появят резултатите, дано да няма издънки само!

/одеве писах от телефон и затова са странните големи букви/

# 1 667
Не е ли логично колоната за бал да бъде сметната преди класирането? От какъв зор ще я попълват след това? Нещо взеха да ме напрягат освен със скоростта и със смислеността на действията си експертите.
Виолетова, провери си боба, нападнат е и от гъгрици, и от гърци, поне според мен.
И аз това се зачудих - нали баловете правят класирането?
Или първо ще ни пуснат минималните балове, да си знаем, че после ще ги класират 🙄🙄🙄
За гърците - цяла седмица се моткам с един служебен грък + грузинка и румънка за разкош. Не мога да сваря да чета зарад тях 🤔

# 1 668
С момчетата ми се вижда по - лесно влизането в заветното училище, но с момичетата, с тези резултати направо ми се завива свят за догодина.

Без да искам да си сменяме местата:cold_sweat:, си мисля, че не ти е лоша конфигурацията. Влязла си в ритъм, ще продължиш темпото с малко по-висока преса спрямо девойката или без това - ако тя е съзнателна. Стана ми интересно 107-мо или 125-то  е с такива великопрекрасни резултати?

# 1 669
  • София
Хахаха, Шарлот, и аз си помислих същото.
Което и да е от двете, браво на такива училища, учители и деца!
За 107мо няма да говоря тук! Веднъж шЪ сЪ запрА! Joy

Последна редакция: вт, 09 юли 2019, 18:23 от Слънчевата

# 1 670
Според мен може там да пуснат минималните балове след 1-во класиране за всяка от желаните от детето паралелки. Така по-лесно после ще може да се прецени, дали да чакаш на второ класиране или не. Иначе няма никакъв смисъл в изречението, което се мъдри на сайта:

"* Колонката Бал ще бъде попълнена след приключване на класирането"

Разбирайте - цифрите ще се появят след или по време на появата на класирането.

# 1 671
  • нейде там, където ....
С момчетата ми се вижда по - лесно влизането в заветното училище, но с момичетата, с тези резултати направо ми се завива свят за догодина.

Без да искам да си сменяме местата:cold_sweat:, си мисля, че не ти е лоша конфигурацията. Влязла си в ритъм, ще продължиш темпото с малко по-висока преса спрямо девойката или без това - ако тя е съзнателна. Стана ми интересно 107-мо или 125-то  е с такива великопрекрасни резултати?

Мисля, че е друго училище. Ако правилно съм запомнила - това е класът от 125-то, тръгнал си заедно с класната.

# 1 672
  • София
Виолетова, баловете не са баш така. Тази година има тройно повече пълни точки по МАТ, отколкото миналата и не вярвам балът по МАТ да е с 2т надолу спрямо миналата. А и всички тук се целим по върховете или по високата среда, така че няма смисъл да сравняваме минималните точки между годините, тъй като така се изкривява леко прогнозата.

# 1 673
# 1 674
  • София
Мда, ние сме бившите от 125то дето се преместиха с класната в 128мо. Дъщеря ми е в същото училище обикновена паралелка, догодина ще видя колко великопрекрасни ще са резултатите в нейния клас. Между другото има прекрасни деца в класа, но си има и незаинтересовани.

Последна редакция: вт, 09 юли 2019, 18:39 от stanislavchen

# 1 675
Виолетова, баловете не са баш така. Тази година има тройно повече пълни точки по МАТ, отколкото миналата и не вярвам балът по МАТ да е с 2т надолу спрямо миналата. А и всички тук се целим по върховете или по високата среда, така че няма смисъл да сравняваме минималните точки между годините, тъй като така се изкривява леко прогнозата.

Статистиката, ако е вярна, е за цялото НВО. Защото, ако нависокото е горещо, долу на ниското си хладнее. Методът с изчисляването на деца над вашия бал ориентира повече.

# 1 676
  • София
Виолетова, благодаря за разясненията.
Още малко и времето ще покаже Simple Smile

# 1 677
  • София

Статистиката, ако е вярна, е за цялото НВО. Защото, ако нависокото е горещо, долу на ниското си хладнее. Методът с изчисляването на деца над вашия бал ориентира повече.

'Ми, не знам колко ниско хладнее и в сравнение с кое. Thinking Според мен тази година ще е по-горещо, в сравнение и с миналата година, и с 2017-та - и нависоко, и по средата, и долу на ниското. Поне така сочат статистиките за успеваемостта за тези три години. Поне за София, другите не съм ги сравнявала подробно.

Последна редакция: вт, 09 юли 2019, 19:08 от sanaka

# 1 678
Започвам да си мисля, че тази година третото класиране ще е новото второ. 😁

# 1 679
  • Варна
Започвам да си мисля, че тази година третото класиране ще е новото второ. 😁

Аз засега се надявам да има само едно първо!   Laughing

Общи условия

Активация на акаунт