30.06 - 10.07.2019 СЕДМИ КЛАС. Подаване на заявления

• 102 667
  • 1 839
  •   1
Отговори
# 1 680
  • София
Започвам да си мисля, че тази година третото класиране ще е новото второ. 😁

Не вярвам. Не са много хората, склонни на такъв риск.

# 1 681
  • София
Мисля, че колонката БАЛ беше предвидено да се появи още при подаване на заявленията. В нея щеше да е балът на ученика, формиран според формулата за съответната паралелка и оценките на кандидата. Но нали се забавиха с въвеждането на свидетелствата...

# 1 682
  • Варна
Не е ли логично колоната за бал да бъде сметната преди класирането? От какъв зор ще я попълват след това? Нещо взеха да ме напрягат освен със скоростта и със смислеността на действията си експертите.

Според мен не би трябвало да е преди класирането. В смисъл - ще пише паралелката в която е приет ученика и съответния бал за нея.
Няма значение какъв е бала за ЕГ ако е приет в МГ ... няма смисъл да се попълва бала за всички позиции/ допълнителна работа е:-).
Поне така беше. Peace едно време.
Миналата година как е било?

# 1 683
Flash, така е.
Балът за паралелката, в която е класиран.

# 1 684
Според мен има смисъл балът да е изчислен за всички желания, за да си прецениш за следващо класиране дали имаш шанс.

# 1 685
Не е ли логично колоната за бал да бъде сметната преди класирането? От какъв зор ще я попълват след това? Нещо взеха да ме напрягат освен със скоростта и със смислеността на действията си експертите.

Според мен не би трябвало да е преди класирането. В смисъл - ще пише паралелката в която е приет ученика и съответния бал за нея.
Няма значение какъв е бала за ЕГ ако е приет в МГ ... няма смисъл да се попълва бала за всички позиции/ допълнителна работа е:-).
Поне така беше. Peace едно време.
Миналата година как е било?
Точно! Това е балът, който се определя за конкретна паралелка. Може би ще са попълнени всички редове според желанията ( според мен ще е така, а може и да има вписан бал само на желанието, на което е приет ученика. Ще видим!

# 1 686
  • София
Да де, ама тия балове нали софтуеър ги смята, не чиновник с елката. Защо да не може да се заложи съответната формулка според желанието, която да изчислява бала.

# 1 687
Да де, ама тия балове нали софтуеър ги смята, не чиновник с елката. Защо да не може да се заложи съответната формулка според желанието, която да изчислява бала.
Да, най-вероятно софтуер ги смята. Ама като гледам с какво темпо залагат оценките от дипломите, пустият софтуер как да ги сметне по- бързо? Joy

# 1 688
Станиславчен, не е точно такава ситуацията в 7 г клас в 107мо; аз лично знам за три познати момичета с резултати 61, 80 и 81 т. А че имат високи резултати и момичета, и момчета тази година няма съмнение!

# 1 689
  • София
Честно казано, изобщо нямам спомен да е имало колонка "бал" миналата година. Joy Винаги гледам минималните балове от справката, която изкарва РУО след всяко класиране.

# 1 690
  • София
Допълнителна работа за кого? За компютъра? С Правец ли смятат?
А и нали за целта на класирането трябва да има изчислен бал за всяко едно желание.

# 1 691
  • София
Всъщност, изчисляването на бала е резултат на доста проста формула. Още като натрупах желанията в ескел зададох формулата и сега са изчислени баловете на щерката за всички подредени паралелки, а те са над 50 (не ми се смейте, но като те поставят в положение "партер", трябва да имаш план Б, В, Г и нататък)

# 1 692
Хайде утре да пускат класирането, вече нямаме търпение...

# 1 693
  • София
Честно казано, изобщо нямам спомен да е имало колонка "бал" миналата година. Joy Винаги гледам минималните балове от справката, която изкарва РУО след всяко класиране.
Защото си с момиче Wink
Майките на момчетата се бяхме облещили точно като видяхме Бал. Всъщност това беше грешка, която после обявиха за техническа.

# 1 694
Всъщност, изчисляването на бала е резултат на доста проста формула. Още като натрупах желанията в ескел зададох формулата и сега са изчислени баловете на щерката за всички подредени паралелки, а те са над 50 (не ми се смейте, но като те поставят в положение "партер", трябва да имаш план Б, В, Г и нататък)
Само че, формулата за различни паралелки, е различна. Няма как да  се унифицира, освен ако балът не се формира по една и съща формула. Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт