30.06 - 10.07.2019 СЕДМИ КЛАС. Подаване на заявления

• 102 678
  • 1 839
  •   1
Отговори
# 1 740
  • София
Хубав ден на всички!
Ще чакам новата тема Wink

# 1 741
Добро утро! Simple Smile
Нашият започна "Дон Кихот" - интересна му е, но останалите едва ли ще хареса
Crazy

# 1 742
  • Варна
Нищо от списъка не е почнала и май няма и намерение. Ще купувам и аз Христоматията.

# 1 743
Два пъти трябва да плюнчат и да смятат и ще му оправят бала на ТУЕС.
Миналата година с бала на ТУЕС ли е имало проблем? И в какво се е състоял проблема? В табличките с минимален/максимален бал това не се вижда.
На нас ТУЕС-СП ни е първото желание.

# 1 744

Егати фуклата
ей такива мн ме дразнат

защо трябва примера да е един от 200 деца в цяла София?

# 1 745
Сиси, цамбуркай си се в морето и не се кахъри! Виж, че тук тече бля-бля, за да минава времето. Вече при излезли резултати ще забръмчим. Надявам се Спунки да е на линия и да направи новата тема, а и си чакаме шефа - министър Дидева е извън форума до към 15 ч., до когато МОН е посъветвано да си провери добре работата.

Колко назидателно прозвуча! Сякаш наистина сме превзели властта! Grin

# 1 746

Егати фуклата
ей такива мн ме дразнат

Този бал не е нещо особено... Не е първият пост интересен.
Някой искаше обърканите балове - четете надолу.

# 1 747
  • София
Два пъти трябва да плюнчат и да смятат и ще му оправят бала на ТУЕС.

Миналата година с бала на ТУЕС ли е имало проблем? И в какво се е състоял проблема? В табличките с минимален/максимален бал това не се вижда.
На нас ТУЕС-СП ни е първото желание.

И на нас, но с бал 400 знам, че нямаме шанс..
Миналата година беше 424 по справочника на Веди

# 1 748
Егати фуклата
ей такива мн ме дразнат
[/quote]

И за мен не е правилно подобно "наблягане", но предната година, когато бях гост-гастрольор в темата на набор 04, именно чрез качване на балове с визиране на място в класацията, стана ясно, че първото класиране е грешно, вдигна се шум и започна работа за поправяне на алгоритъма за изчисляване на баловете според начина на балообразуване. В този случай имаше полза!

# 1 749
Аз си мисля, че ще имаме класиране преди обяд Thinking
Утре ли?

Да Wink т.е. днес до обяд или поне така се надявам ..

# 1 750
Моят син почна Илиада заради брат си. Дребното заяви аз защо ще чета, а батко не ? И вчера по принуда поиска списъка. По едно време идва и ме пита, ти тая глупост чела ли си я ?

В израза "ти тази глупост чела ли си" се съдържа изкл много:

- това ми прилича на глупост, но може и да не е
- ти успяла си да го прочетеш
- дали мислиш, че е глупост
- мога ли да оцелея и без да я чета
- или е ок да се помъча и да взема да я прочета

Илиада не е трудна за 8 клас според мен

Виж Библията да се чете принципно за обща култура е ок, но задължителна литература? Твърдо не. (пак, мое мнение

# 1 751

[/quote]

Бяха смятали всичко 2х мат + 2х БЕЛ. Спрямо ТУЕС и май НПМГ имаше несъответствие (при 3 х мат). Но, вярвам, парен каша духа. Такава грешка би следвало да не се повтори.

# 1 752
  • На планетата Земя

Егати фуклата
ей такива мн ме дразнат

Добро утро.

Един момент моля! Цитираното мнение цели да покаже как изглежда секцията с класирането, а не да дъвчем дали балът "е или не е нещо особено". Не създавайте сами напрежение и уважавайте баловете на децата от минали години. Тогава си е за тогава, задачите, трудността са били други, и въобще.

П.С. Освен това - още много други родители качиха картинка на класирането на детето си, други просто описаха - едикое си училище, едикое си желание. Не виждам в това нищо нередно и наблягащо.
Ще видим вас след ден два как ще информирате останалите докъде сте го докарали.

Успех, още малко остана.

# 1 753
  • Разпиляна във въображението
Моята прочете "Антигона". Връчих й "Хамлет", но я виждам, че влачи от стая в стая Христоматията. Утре трябва да отидем в Бургас, за да вземем сестра й, а в петък имало парти за кейпоп и се чуди какво да прави. Казах й, че в Хамлет има "Да бъдеш или не" затова да избира "четири дни на море, или три часа кейпоп". Прогнозата за времето не ни прави услуга Simple Smile

# 1 754
Напрежение би се създало точно като за пример се дават високи балове и класирания на 1во желание.
Именно защото масата не може да се мери с това.

И принципно "да ви видиме и вас" не е особено дружелюбно.

не ми се кара с никого. само казвам, че се дразня. какво толкова. за протокола 2014/2015 имах 7класничка. тогава нямаше онлайн кандидатстване. Но терзанията са си същите, с или без него

Общи условия

Активация на акаунт