Нашите кухни - 79

• 55 336
  • 781
  •   1
Отговори
# 240
  • По света и у нас
Здравейте, момичета! Най-после от снощи кухничката ни е готова. Пак имам нужда от вашите съвети. Въпросът ми е: какъв вид перденца ще са подходящи за този стил- като цвят и материя? Другият прозорец е със същия размер и е до хладилника. Отпада началната ми идея за вътрешни кепенци, особено над мивката - дори да са две половинки, ще стърчат извън стенните шкафове и е възможно да пречат. Дърводелецът ни е на същото мнение. Прозорецът над мивката е северен и гледа към улицата/ако това е от значение/. Пускам две снимки. Все още не сме се нанесли и нямаме никакви аксесоари, уреди и пр.

# 241
Vodoley54, не съм по същество, но толкова много харесвам подобни кухни, че не можах да се сдържа. Цялата комбинация - таван, шкафчета, гръб, пода....всичко. Ако ми подскажеш и откъде е мивката, ще съм ти много благодарна. Ако сте в България, де. Flowers Hibiscus

# 242
Страхооооотна кухня!!! Много, много добро изпълнение!

# 243
  • По света и у нас
labrex, мивката е от Икеа-София. Взехме я преди 1,5 г, нямаше и 300 лв. И, да, в България сме, близо до Пловдив.Blush

# 244
Страхотно изпълнение на този дърводелец! Браво!
Перденцата някакви късички, тънки и ефирни, със семпла дантела.

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 01 авг 2019, 14:01 от Ско

# 245
Чисто бяло, памучно. Семпло за да контрастира на дърворезбите и декорите (и спокойно да го изпереш).

# 246
  • Велико Търново
Аз виждам прозореца в нещо такова

# 247
Водолей,а дърводелецът кой е,много добре се е справил.Може ли на лични?

# 248
  • Варна
Здравейте!  Прочетох тази тема и  виждам,че сте доста напреднали с кухните. Правим основен ремонт на наследствен апартамент, в който ще живее синът ми. Стигнахме до кухнята / всъщност то е кухненски бокс и трябва да намерим добър майстор или фирма , която ще ни направи проект и ще я изработи. Във Варна е апартамента.Бихте ли препоръчали фирма или майстори, които са ви е правили вградени кухни и от които сте останали доволни. Ще ви бъда много благодарна, защото нямаме никава представа от качеството на фирмите които които изработват шкафчетата и плотовете за кухни.

# 249
Бра- во! Разкош!

# 250
Дантелено перде, но не тюл, а памучно филе плетено на една кука. По-горе някой е дал снимки и с такова. На такъв русикален стил ще е таман.

# 251
Водолей, помня твоята кухня, още преди беше писала.
Страхотно се е получило.
Моето предложение за перденце се доближава до това на Черна станция - плетено на една кука, в София примерно има сергии около Александър Невски, там жени продават разни плетени такива неща тип покривки, якички и други. Сигурна съм, че може да се поръча по размер и по фигури. Друго предложение, сходно на това, е парче кенар от скрина (чеиза) на баба/прабаба, отново малко "фриз" от дантела, плетена на една кука. Естественият цвят на кенара (жълтеникаво бял) ще се върже като стил с кухнята.

# 252
  • софия
Здравейте, момичета! Най-после от снощи кухничката ни е готова. Пак имам нужда от вашите съвети. Въпросът ми е: какъв вид перденца ще са подходящи за този стил- като цвят и материя? Другият прозорец е със същия размер и е до хладилника. Отпада началната ми идея за вътрешни кепенци, особено над мивката - дори да са две половинки, ще стърчат извън стенните шкафове и е възможно да пречат. Дърводелецът ни е на същото мнение. Прозорецът над мивката е северен и гледа към улицата/ако това е от значение/. Пускам две снимки. Все още не сме се нанесли и нямаме никакви аксесоари, уреди и пр.
Скрит текст:

Чудесна кухня! Много уют и топли споделени преживавяния в нея!
Представям си я с прекрасни гръцки пердета от този тип

# 253
Понеже разглеждах предложениятя на вивре днес, та там попаднах на това перде за кухня.
На мен кухнята на Vodoley54 толкова много ми хареса, че в момента пердето хич не ми липсва! Joy
Vodoley54, благодаря за инфото за мивката, ще погледна и там. bouquet

# 254
Много е красива кухнята! Браво на вас за идеята и на майстора за изпълнението.

Общи условия

Активация на акаунт