Нашите кухни - 79

• 55 320
  • 781
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
Прекрасна кухня! Да посрещаш в нея близки хора с топли гозби! Честито!

# 256
  • По света и у нас
Момичета, сърдечно благодаря на всички отзовали се! Ще се поровя в Etsy.com, където има доста неща, заслужаващи внимание. Сега съм по-добре ориентирана какъв модел пердета да търся. За съжаление, нямам нищо от бабината ракла, а в тези горещини пътуване до София не се очертава.
 Успех на всички, които в момента обновяват кухните си!:blush:

# 257
И по морето (ако ви предстои ходене) продават подходящи български плетки и шевици, подходящи за перденца на разкошната кухня.

# 258
  • Пловдив
Не само по морето но и по пазарите в Пловдив има жени, които предлагат разкошни неща на една кука.

# 259
Проверете и в олх. Аз имам такава бродерия от едни домашни чаршафи. Пазя ги за селската къща.

# 260
  • По света и у нас
Благодаря ви, момичета! Хич не се сетих за пазарите на Пловдив или за сайта OLX. Blush Все ще ми се усмихне късметът един ден.

# 261
  • Варна
Имам въпрос във връзка с вграждане на двойка стъкло-керамични котлони. Виждала съм ги винаги вградени като на тази картинка, т.е. по средата на фурната, късата страна е напред, дългата настрани.
Скрит текст:
Може ли обратното? Т.е. да се вградят възможно най-отзад (към стената) с дългата страна напред и късата настрани, така че отпред да остане място? Интересно ми е, понеже чух така идея, а не знам въобще възможно ли е.
Разбира се, че може, и моите са така разположени!

# 262

Удобни ли са тези котлони? Аз много се чудя дали да не си взема точно такива.

# 263
  • Горна Оряховица
Имам въпрос във връзка с вграждане на двойка стъкло-керамични котлони. Виждала съм ги винаги вградени като на тази картинка, т.е. по средата на фурната, късата страна е напред, дългата настрани.
Скрит текст:
Може ли обратното? Т.е. да се вградят възможно най-отзад (към стената) с дългата страна напред и късата настрани, така че отпред да остане място? Интересно ми е, понеже чух така идея, а не знам въобще възможно ли е.
какъв е плота ти?

# 264
гледам за оферти,оглеждам, и ...още не се решавам май каква ще е мивката- долно или горно стояща...
имам някои притеснения от долно стоящата- дали не се натрупва мръсотия,влага,утайки в улея?- водата ми е с много високо съдържание на желязо
чудя се и ,дали слагат някакъв силикон в този улей-не,че ако слагат,пък той не иска,ще мога да убедяММ да сложи,или пък обратното...просто си се чудя,за да реша какво искам!

горно стоящата пък,трябва да е ,,вкопана´´,за да стои добре и за да не бърша непрекъснато вода наоколо й

какво ще кажете?

снимките са само илюстративни за  двата вида вграждане

и още - този вид инокс,дали е с покритие? на живо не съм виждала , ще трябва да потърся във физически магазин
https://www.amazon.es/gp/product/B07SW6HTHR/ref=ox_sc_act_title_ … HGRYJW2L&th=1

# 265
За мен втория вариант е по- красив.

# 266
Има и начин за отдолу без улей/ръб. Лепи се под ъгъл 45 гр, но не всички мивки и плот са подходящи.

# 267
  • Раковски
За мен мивка под плот е по-доброто решение, разбира се плота трябва да е камък или подобен. Горната снимка не хваща окото за разлика от долната. Не ми се вярва да може да се реже под 45 градуса и да се наглася така мивката, не вижда коя машина може да го направи, вероятно са си поиграли повече за да се получи този резултат.

# 268
Не мисля, че се реже под 45 градуса и се лепи. Просто някои продавачи на технически камък предлагат мивки, излети наедно с плота. Според мен това на снимката е точно това. Скъпичко е, ама няма никакви снадки и улейчета.

Иноксовата мивка Е с покритие, то си пише. И с разни други полезности като термоизолация и звукоизолация за дъното.

# 269
Аз не мисля. Знам. Моята мивка е точно така направена. Купих си я аз и я дадох на фирмата, която ми направи плота. Те я донесоха залепена по точно този начин. Използваха точно същия израз за 45 гр. Споделих, за да може повече хора да знаят и за този вариант. Но както казах, не може да се направи за всяка мивка. А плотът е от тех камък. За друг плот не знам дали може. За този знам, за този споделям

Последна редакция: сб, 03 авг 2019, 11:22 от "Ти нормална ли си?!?"

Общи условия

Активация на акаунт