Нашите кухни - 79

• 55 322
  • 781
  •   1
Отговори
# 270
не намерих подходящи снимки,затова казах,че са илюстартивни
плотът ще е черен шистов камък,но идея си нямам дали ще може да се реже под ъгъл-естественият камък е много различен от техническия
никой не каза,дали се събира нещо в улея,ако имате опит сс това,де
за иноксовата мивка-видях че пише нано покритие,но това не ми говори нищо-може да е маркетингов трик и просто да се обели нещото след време...или веднага...
разните глупости за термоизолация,изобщо са пълни тъпотии-никога не ми се е потяла мивка,или пък да е правила конденз
а звукоизолация имат всички,дори най-най-евтините

трябва ми нещо много стабилно за интензивно ползване-3 хранения дневно вкъщи от почти цялото семейство/само аз,понякога не обядвам вкъщи/-това са хвърлени чинии и прибори, пръскане на вода и сапунка непрекъснато

# 271
  • Sofia
Аз не мисля. Знам. Моята мивка е точно така направена. Купих си я аз и я дадох на фирмата, която ми направи плота. Те я донесоха залепена по точно този начин. Използваха точно същия израз за 45 гр. Споделих, за да може повече хора да знаят и за този вариант. Но както казах, не може да се направи за всяка мивка. А плотът е от тех камък. За друг плот не знам дали може. За този знам, за този споделям
И при мен е по същия начин технически камък и мивка под 45гр от фат гранит
Няма никакъв улей.Мивката и плота са като едно изляти

# 272

Има препарат такъв. В момента сме в процес на тестване и спор в къщи, дали върши работа наистина, или не. Според мен има много лек, едва забележим ефект, но трерираме плочки в душ кабина. Не знам дали би помогнало в твоя случай. За покритие като за мивката, за която си писала, нямам опит. Чела съм, че уж година би трябвало да държи. Не знам как е в действителност. Дано някой с такава се включи.

# 273
  • София
"Ти нормална ли си?!?" От къде е закупен продукта?

# 274
От уеб магазин. На втората снимка се вижда Интернет адреса, сложих за детайли, да не каже някой, че рекламирам, но копирам за теб https://percenta.bg/5-nanopokritia.

# 275
Виждали ли сте да се продават съдомиялни с горно зареждане? Евентуално комбинирани с мивка като показаната в този сайт - https://www.treehugger.com/sustainable-product-design/less-is-mo … ed-into-sink.html

# 276
  • София
Виждали ли сте да се продават съдомиялни с горно зареждане? Евентуално комбинирани с мивка като показаната в този сайт - https://www.treehugger.com/sustainable-product-design/less-is-mo … ed-into-sink.html
Нема таково животно у БГ Bowtie иначе ми се струва иделано за 1-2 човека, ама пак тавите ще трябва да се мият на ръка. То това е по-малко и от тип кубче.

# 277
Модерно. Не знам доколко има смисъл, но е забавно.

https://youtu.be/BZGC9t2lHt8

# 278
Здравейте, някой от вас има ли представа от къде мога да закупя стенен панел на Kaindl (санремо бронз) с дължина около 1 метър

# 279
  • not found
За кой град става въпрос ?
Здравейте, някой от вас има ли представа от къде мога да закупя стенен панел на Kaindl (санремо бронз) с дължина около 1 метър

# 280
Golden*Carnival за София, но бих поръчала и от друг град

# 281
И аз имам въпрос за котлоните, отново. От опит как е най-удобно да се разположат, двойка са, вертикално, хоризонтално. Ако мястото е малко, 60 см, в средата или по-в ляво/дясно?

# 282
  • Раковски

Само от някой човек на който му е останал като отпадък, инак се продават само цели тези гърбове.

# 283
  • not found
Golden*Carnival за София, но бих поръчала и от друг град
1 м не знам от къде може да се поръча , не съм чувала . В Мьомакс преди имаше по размер стенни панели и плотове , сега не знам какво имат в София .
Разгледах ги 100 лв е горе долу цялата плоскост , което си е вариант , ако нямате друг . 228 см мисля е размера , ако не бъркам .
Иначе на някого точно този цвят да е останал след ремонт , много сложно ми се вижда за намиране .

# 284
В Практикер се продава на 3м и струва 120лв, което си е по- изгодно от Мьомакс, но все пак ако някой от тук присъстващите има останало парче ще се радвам да се свърже с мен. Или пък ако на някой му трябва може да си поделим едни 3 метра Grinning

Общи условия

Активация на акаунт