Нашите кухни - 79

• 55 135
  • 781
  •   1
Отговори
# 600
  • Горна Оряховица
в сегашната ми е така-отваряш коша излиза и капака се отваря, ама ми е малък. Изхвърля 2 опаоковки и трябва да вадя кесията и като е цилиндричен започва една борба да не се скъса кесията при ваденето, защото дръжката на коша има леко издадено на вътре и ако не го прикрия с пръсти от 2те страни при ваденето късат кесията... абе ужас Joy

# 601
Моят кош за отпадъци е като този, който е показал shadowman. Много ми е удобен. Отваряш вратата на шкафа, капакът се вдига и кошът излиза навън.

# 602
  • София
Момичета,май ще трябва да се простя поради финансови причини с моята мечтана бяла кухня от мдф...Разликата с ПДЧ е значителна Sad И все пак - искам да е бяла и да е без дръжки.Не мога да си представя такава кухня. И в нета не попадам на снимки.Толкова ли ще е фрапантно канта? Моля ако някой има такава кухня да визуализира...

# 603
Моля ако някой има такава кухня да визуализира...

Моята кухня е с горен ред бели шкафове без дръжки, бял гръб (плочки), долен ред - тъмни шкафове с вкопани дръжки.
Ако ще ти свърши някаква работа бих могла да ти я снимам.

# 604
  • София
От ПДЧ ли е?Ще ти бъда благодарна...Heart

# 605
A вместо да гледаш снимка, защо не се разходиш из Айко, Еником-М и други големи магазини и не се нагледаш на всякакви кухни в реална обстановка? Така ще видиш как стоят наживо, ще пипнеш, ще огледаш повърхностите под различни ъгли, ще видиш съчетания, за които може да не се сещаш...

# 606
От ПДЧ ли е?Ще ти бъда благодарна...Heart
Горните шкафове са МДФ, а долните - ПДЧ. Горните са лак.
Качвам ти снимка, но с уговорката, че сега светлината не е много добра и цветовете излезнаха по-бледи.

# 607
  • София
Отново моля за съвети.В новия проект за кухнята ще изместя фурната и котлоните до комина(т.е. единия ъгъл на п-обеазна кухня).Такав освободя повече работен плот преди завоя за бара.(сега фурната ми се пада по средата в общи линии и имам една педя в ляво на нея до въпросния комин,което разстояние не ми е особено ефективно като работно място.Та-някакви минуси от този план виждате ли? От другата страна на комина  перпендикулярно се пада мивката .Дано да не разбере някой...

# 608
По- добре добави и снимка, че само с обяснения няма да стане. Малко хора(дори и аз) няма да връщат постове,  за да гледат предния проект, па да четат за новите намерения в новия пост....

# 609
  • София

Заграденото място.там няма да има шкаф а директно фурна и котлони

# 610
А мивката къде ще е? Лично за мен по- добре е да е на плота със стена. Демек в дъното, а не на барплота.

# 611
  • София
Грешка в програмата:) мивката си е на стената при хладилника.Объркан е модула на бара Simple Smile
И още нещо...до печката има модул с чекмеджета-50/60 см.След което започва барплота Така нямам предвидено място за изтеглящ шкаф с механизъм за бутилки.Някакви съвети по този казус?Да търся ли място някъде? не ми се иска да стеснявам модула с чекмеджетата.

# 612
От другата страна на печката, там където се "обира" различната ширина и дължина на комина (колоната), може нещо да се пригоди за тази цел. Ако много държиш на такъв шкаф.

# 613
Само механизъм за бутилки може да си монтираш и в обикновен шкаф.

# 614
  • София
При мен ще в по-сложно тъй като нямам стандартни шкафове реално.Вляво на мивката в миялна,после е мивката, фурната, чекмеджета,глух ъглов шкаф...Т.е.-няма класически вариант.А и не ми е ясно този тип механизми как се държат на  отваряне без дръжки?

Общи условия

Активация на акаунт