Нашите кухни - 79

• 55 130
  • 781
  •   1
Отговори
# 615
В сегашната кухня, за да имам симетрични шкафове нямам механизъм за бутилки и не ми липсва.

# 616
  • Пловдив
При мен ще в по-сложно тъй като нямам стандартни шкафове реално.Вляво на мивката в миялна,после е мивката, фурната, чекмеджета,глух ъглов шкаф...Т.е.-няма класически вариант.А и не ми е ясно този тип механизми как се държат на  отваряне без дръжки?

Идете до специализиран магазин и вижте - има различни варианти за бутилиери в шкаф под мивка например

# 617
  • в града на вечния купон
От къде е този кош?

# 618
  • София
Такъв издърпващ странично, сложен в обикновен шкаф   ще мивърши чудесна работа.Не съм срещала  подобни....

# 619
  • Раковски
всеки един механизъм за бутилки може да се направи по този начин.

# 620
  • София/Дружба
Здравейте, предстои ми да обзавеждам кухня. За Бургас можете ли да ми препоръчате човек/фирма, която прави мебели по поръчка?

# 621
  • Пловдив
Здравейте,

Днес поръчахме плоскостите да ги разкроят. Сега трябва да вземем обкова. Предложения за добър обков (освен Blum, малко скъп ми идва) на прилични цени?

# 622
  • Раковски
Всички маркови обкови са на идентична цена, инак нискобюджетни механизми има в балкан-юг, мерит, роси.  Има едни FGV и ги водят италянски ама малко ме съмнясва. Отначало всичко ще работят добре, експлоатацията във времето ще покаже дали са добър избор.

# 623
  • Пловдив
Всички маркови обкови са на идентична цена, инак нискобюджетни механизми има в балкан-юг, мерит, роси.  Има едни FGV и ги водят италянски ама малко ме съмнясва. Отначало всичко ще работят добре, експлоатацията във времето ще покаже дали са добър избор.

Точно в Балкан Юг гледах FGV и ми направи впечатление разликата в цената с тези на Блум.

# 624
  • Раковски
FGV не е блум или друга доказана марки, инак блум и имат скъпи и евтини механизми.

# 625
  • София
Имам въпрос, дали в шкаф с мивка с широчина 1 метър в дясната част може да се вмести миялна 45 см?
Предстои ми ремонт и друго място за миялната не намирам.

# 626
  • Раковски
Може, правите шкаф 55см и място за съдомиялна 45 см. Тоест в случая се съобразявате със съдомиялната и за мивката каквото остане.

# 627
Здравейте Hug Правим цялостен ремонт на жилище и стигнахме до проект за кухня. Предстои ни да се срещнем с фирмата, която ще прави шкафовете, но искам преди това да имам някакви идеи в главата. Започнах да ги мисля тия шкафчета и... се обърках тотално в сметки и опити да ги измисля симетрично. Кухнята ще е Г-образна. Проблемът е със страната, на която ще има пералня(няма къде да се сложи на друго място в апартамента), която е стандартна широчина 60 см. Та тази пералня ми бърка работата.
Как да направя шкафовете на страната с пералнята - симетрични горни към долни (долния трябва да е 65 заради пералнята и горния над него да е 65, а до тях от едната страна остава 100 см, а от другата - 35)  или горните всичките еднакви (200 см е страната и да са по 4*50 см или 5*40 см, независимо от долните)? Другото, което не мога да измисля е как да е завършването. Със сигурност не искам открити заоблени рафтове...

# 628
Ще ти правят ли проекти? Може да заложиш и двата варианта, за да видиш как е онагледено. Аз, обаче, бих направила горните шкафове на два еднакви. Но, не знам дали са стабилни при тези размери.

# 629
Да, ще правим проекти. Най-вероятно ще направим няколко варианта, но все пак исках предварително да обмисля и като отидем да имам две-три идеи.
И на мен ми се виждат големи 50см шкафове, като се има предвид, че във височина ще са по 100 см, защото искам до тавана. Мъжа ми казва, че нямало смисъл до тавана, защото нямало да стигам горния ред /166 съм/ и като смятам май е прав - 90 долни, 60 гръб и 100 горни, става 250.
От кога чаках да купим апартамент и да се развихря с обзавеждането, ама нещо по-трудно се оказва Stuck Out Tongue Winking Eye толкова идеи и никакъв опит.

Общи условия

Активация на акаунт