Нашите кухни - 79

• 55 090
  • 781
  •   1
Отговори
# 705
  • BG
Имам едно питане.Тъй като  не предвидих  механизъм за чаши и чинии  в  шкаф, дали  ако размисля  може да е сложи допълнително, имайки предвид това че шкафа е 65 см. ( гледам че има предлагане с  размери  за други ширини...)
ДА си задам отново въпроса.... Rolling Eyes
Може ли да се намери  механизъм за моя размер шкаф?

А къде е шкафа, горен ли е? Такова нещо ли търсиш или такова?

# 706
  • София
За горен шкаф става дума.Искам поставка като тези  с отедника над мивка, само дето  няма да имам прорез за реално отцеждане,тъй като  искам просто да оставям сухи съдове за ежедневна употреба.Просто механизъм фиксиран за страниците без тавичка дори

# 707
Може и така  

# 708
  • София
Т.е . да се фиксира само  от едната страна ли? Може ли линк към  този модел, който онагледявате.Такъв вариант също  ме устройва Къде да търся

# 709
Този тип може да се прерязва с флекс и става за всякъкав размер шкафове
https://balkanyug.bg/bg/meh-za-goren-red/metalna-postavka-za-chi … ii-italiya-080827

# 710
  • Раковски
Т.е . да се фиксира само  от едната страна ли? Може ли линк към  този модел, който онагледявате.Такъв вариант също  ме устройва Къде да търся

https://meritbg.com/sushilnici-za-kuhnya/sushilnici+za+goren+red … +sushilnik+2+reda

Тези от балкан-юг ще съберете около 13-14 чинии.

А аспиратор за вграждане?
Помещението е около 28-30кв.м

Ние си взехме на Miele и за миг не съжалих, много е силен и добре тегли. Гледам, че нашия го няма вече (купих го преди пет години), но прилича на този тук.

За тези пари се взимат 2 или 3 по-мощни аспиратора и ще са достатъчно маркови.

Последна редакция: сб, 21 сеп 2019, 21:00 от shadowman

# 711
като стане въпрос за цени,аз не се обаждам,че -1во не съм в Бг,и2ро-като ви видя цените,и получавам световъртеж
ето го сегашният ми абсорбатор,за който платих доста,само защото 90сантиметровите са малко като избор,и винаги на гадни спекулативни цени-165евро е в момента средната цена,аз мисля за 175 го купих преди 2г
в сайта на индезит.бг го няма,затова пускам този линк

https://www.indesit.pt/i/cozinha/exaustores/exaustor-de-parede-i … 0-cm/869991552310

# 712
  • Раковски
Разликата в 60см и 90см при еднакви модели е само в големината. Инак всеки според възможностите си, аз само се намесих с пример.

# 713
  • София
 Стигнах до мивката, която трябва да се  вгради в новата кухня.Гледам, гледам, и това , което харесвам е...същата мивка, която  ползвам  и сега.Модел на Тека.И тук изниква въпроса- възможно ли е да прехвърля мивката от старата кухня в новата? Чисто технически дали е възможно? Не виждам смисъл да давам пари за абсолютно същата...

# 714
Каква е мивката и какъв е плотът?

# 715
  • София
Мивката е  на Тека  super bowl микролен. Плотовете са  стандартни термоплотове 4 см

# 716
Е, къв ти е проблемът? Можеш да я разлепиш, ако не стане да изрежеш стария плот и да го изчоплиш удобно изотдолу. Мивката си е стоманена, ще я изчистиш хубаво от силикона и ще сложиш на новия плот.
проблем е ако е гранитна и лепена за камък, защото може да не може да се отлепи и да се счупи при опита, ама тук лесно или трудно можеш да я махнеш цяла и здрава.

# 717
  • София
Мерси за отговорите.
Продължавам с въпросите Simple Smile Този път за аспиратори.Настоящияр в телескопичен с два мотора.Пак такъв ще взема.Кубарурата ще я съобразя.Но в проучване на настоящите актуални модели срещам характеристика с един мотор но двуторбинен...Пак поемаща същият дебит.Та-разяснете моля каква е разликата  и кой е за предпочитане....?

# 718
  • Раковски
Тези с едновремешните двумоторни читава марка ми се струва, че няма да намериш, не съм видял добра марка да има такива модели, ето и снимка на тоз таралясник за пример.

Ся (от доста време) всички са с турбинни мотори, по-мощни и по-икономични (така казват).

Ако искаш читав аспиратор не търси като първия.
Относно мивката да се изкажа. Ако мивката ви е в добро състояние и искате да я използвате трябва да се демонтира внимателно. Мивката има едни скоби в които е хваната към плота, в повечето случаи винтовете на скобите са с прецакани глави (може да се заменят с подобни), преди мивките идваха с едно дунапренено уплътнение и е вероятно да скъса, тоест трябва да търсите заместител, после мивките ги направиха с фабрично уплътнение и там е здраво залепено за мивката, внимавате да не я изкривите по крайщата че няма оправяне. Помислите си и как ще седи старата мивка на новата кухня, да не се получи като нацвъкана торта.

# 719
  • София
Много ти благодаря shadowmen.Изключително полезен пост,както винаги.Мивката ми е перфектна и много ми харесва.Не знам дали бих избрала друг модел.От друга страна  не бях предвидила въобще ремонт и смяна на кухнята,та това ми е пореден излишен разход и всяко перо  което мога бих спестила.Мивката ще се върже чудесно в новата кухня-за това нямам съмнение.Но след написаното от теб се тревожа за това дали ще се справим успешно с правилния демонтаж на старата мивка.Ще се опитаме поне.Това е сигурно

Общи условия

Активация на акаунт