Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (88) - юли 2019

• 106 868
  • 1 824
  •   1
Отговори
# 1 725
Томбола на Савекс и Семана в някои търговски вериги в страната:

http://savexlaundry.com/wp-content/uploads/Pravila_SavexSemana_p … ka_i_talon_v2.pdf

# 1 726
Спаркса ми пусна 5 лв ваучер в 19:07. Може да е полезно за някой.

# 1 727
Дойде ми маската от ДМ, Транспрес ги доставят.

Моята я доставиха с Леоекспрес днес.

# 1 728
Купих си морени с кодове от СВА, даже са на промоция (0,34лв.). Ще играя за слушалки, апаратче имам от Милка, така ми стои. То и слушалки имам от шоколадите, но те по ще влязат в употреба.

# 1 729
Търся кодове (няколко броя) за Dominos меню от MySparx. Който има - може да ми пише да се разберем! Wink Blush

# 1 730
  • Сливен
Току-що заявих ваучер,от новата игра на MySparx  и реших да проверя ОТНОВО,в кои магазини мога да го използвам.И какво се оказва-че магазина в Сливен(става дума за СпортДепо),е ПРЕМАХНАТ от списъка. Simple Smile

# 1 731
Оползотворих ваучера от спаркса 10лв.
Пазарувах онлайн от спорт депо.
Днес пристигна блузката. Струваше 9.90 и доплатих за доставката 4.45.

# 1 732
  • София
Оползотворих ваучера от спаркса 10лв.
Пазарувах онлайн от спорт депо.
Днес пристигна блузката. Струваше 9.90 и доплатих за доставката 4.45.

Аз отдавна похарчих моя ваучер.Сега регистрирам капачките през профила на ММ.Обаче мнооого рядко ми дава по 5лв...В началото бяха много по-щедри!

# 1 733
  • София
На мен дотук от 50+ капачки ми пусна снощи 10лв, около 23.10ч.

# 1 734
Подаръците от Шоуто на Слави кога ще бъдат раздавани?

# 1 735
За тези от София:

Чакам и печелившите от Олимпус, на 1 август ще има теглене.

# 1 736
# 1 737
Най-после целнах ваучер за 20 лв. в mysparx (от боклука както вика мъжа ми)Grinning Някоя добра душа беше събрала поне 20 шишенца от Кока-Кола и ги оставила до коша за боклук, аз ги "задигнах", взех капачките и шишетата изхвърлих където си трябва. Последната капачка ми донесе късмет. Та ако може да кандидатствам официално за отбора на клошарите  Mr. Green

# 1 738
  • Велико Търново
Честито на клошарите Simple Smile)) това се казва находка!!! Браво и за доброто събиране на боклук, аз май започвам да залитам към разделно.. да видим дали ще полудея и на тази тема ( както се случва с всички мои мании).
Голям награден и томболен застой.... Лошо Sad

# 1 739
Лятото по принцип е слаб откъм игри, но не помня да е било чак така. Рекламният бюджет вече се насочва към инфлуенсърите, не към потребителите. Което си е доста глупаво, но мен кой ме пита Grinning Редовно в анкетите ме питат за някоя реклама. Ами не ги гледам. Давайте си парите за игри и промоции, насочени директно към потребителите. Като ви намалеят печалбите може и да се сетите. Чакам новият месец и нови игри, дори и малко на брой.

Общи условия

Активация на акаунт