Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (88) - юли 2019

• 106 825
  • 1 824
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Подобно нещо не ми се е случвало-за 2ри път печеля. Bowtie

Благородно Ви "завиждам" за тази награда Hug Дъщеря ми е голяма фенка и много иска такъв ваучер Innocent

# 91
Сега получих имейл от Сникърс, но ми искат ЕГН. За кутия Сникерс, не вярвам да е над 100 лв.

# 92
Имаш право само на един профил от телефон,който има повече номера може да си направи и други профили.
Гледам че вечната Р.Евтимова е с два ваучера по 100 лв.
Аз съм на сникърси ..ще съм дебела това лято явно.

# 93
И аз това забелязах. Някои с по пет неща, други с нищо. Мания за награди.
Явно затова не мога да спечеля от доста време нищо, хората участват здраво. Smile
Честити да са им, да се радват. Всеки си има късмета. Wink

# 94
  • София
Сега получих имейл от Сникърс, но ми искат ЕГН. За кутия Сникерс, не вярвам да е над 100 лв.
Може би, защото има едни и същи хора с различни профила. А в правилата  им пише, че по награда от вид може да спечели човек.

# 95
Да,и аз така помислих,дано да има контрол.
Аз не очаквах да спечеля кутия,бях качила 2-3 снимки само,но явно има и тук-там по някой такъв,като мен. Нито съм правила други профили,нито съм качвала 1000 снимки,но късмет. Добре ми започна месеца! 😊

# 96
Печеля ваучер от Сникърс. Искат ми ЕГН, но нали наградата не надвишава 100 лв. защо искат нямам идея.

# 97
Изтеглени са късметлиите, които печелят кошница с продукти ЗАХИРА! Това са:

Flowers Tangerine vanian
Flowers Strawberry briget
Flowers Cherries Ramona

Честито! Tada

Date Очакваме печелившите да се свържат с нас до 8 юли 2019 г. на e-mail: igra@bg-mamma.com като упоменат, че са победители в играта на "ЗАХИРА" и напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума и координати за получаване на наградата (име, адрес и телефон за връзка).

# 98
Aз печеля и двете награди и ми искаха за кутията ЕГН нз защо

# 99
Смилянови с 3 ваучера и 1 кутия.

# 100
Честито на всички (които са спечелили честно) Simple Smile

# 101
  • Сливен
Подобно нещо не ми се е случвало-за 2ри път печеля. Bowtie

Благородно Ви "завиждам" за тази награда Hug Дъщеря ми е голяма фенка и много иска такъв ваучер Innocent

Благодаря.Когато пуснаха тази награда,играх със 20 билета.Сега мисля,че бяха по-малко,ако не греша.В самият сайт има раздел "Out Let",там тениските бяха с 3-4-5 лева по-ниска цена. Simple Smile

# 102
Много ми хареса кампанията на Кауфланд. Всеки месец до 2020г. ще теглят по 100 човека с новородено, на които да пратят подаръчна кутия "Здравей, слънчице" (щяла да включва само хавлия за бебето, може и да я бродират, можеха да добавят и още неща, но пак е нещо).
Радвам се, че организират такива неща. Kissing Smiling Eyes
Като родих в болницата ни раздадоха картончета на Бочко, имаха някаква кампания и от тях спечелих продукти за детето. Smile Heart Eyes От Лили и Дм също имаше подаръци при регистриране на бебешка карта. От Дм имам хавлийка и одеялце за детето, беше при пазаруване на определена сума (жалко, че скоро не са организирали такива неща).
И в hipp се бях регистрирала за родителски писма и те бяха интересни.
Да видим какви писма ще получавам от Кауфланд. Relaxed

Последна редакция: пн, 01 юли 2019, 15:22 от ~Carolina~

# 103
Сникърс направиха гаф. Преди 10 мин имената за ваучерите бяха повече, сега са на половина. Моето име, вече го няма. Има ли някой, който вече не се вижда в списъка?

# 104
  • Пловдив
Печеля кутия Сникерс.Бях с 14 снимки - 10 от които качих тази сутрин и ми бяха одобрени в рамките на 2 часа.

Общи условия

Активация на акаунт