Кралски работи и клюки - юли 2019

• 150 987
  • 3 315
  •   1
Отговори
# 120
И на мен ми хареса панталонът на Летисия, роклята на Кейт- не. Но аз си падам по изчистено и семпло.

# 121
Моля, смело ме поправяйте, ако видите някъде грешки или неточности. Превеждах от Уикипедия.

Само за Барбара Вилиърс, любовницата на Чарлс II - била е брюнетка, а не блондинка Simple Smile
Разбира се, че е била брюнетка. Не знам защо блондинския ми мозък е решил да напише, че е блондинка. Persevere Извинявам се за грешката. Simple Smile

# 122
  • На топло
Надявам се да не е между кръстниците.
Не ми се вързва с Кралското семейство 🤐🙈.

# 123
Бебето й е много сладко!

# 124
Изненадващо снощи Уилям е излязъл при хората почитащи Даяна пред Кенсингтън https://www.dailymail.co.uk/news/article-7202733/Prince-William- … Dis-birthday.html

# 125
  • Чужбина
Уилям е просто супер готин ...

А бебето в предишния пост е абсолютен бонбон.

# 126
Хубав жест от страна на Уили за почитателите та Даяна. Беше по-добре да са заедно с Хари, но ... Още едно доказателство, че между двамата браня има нещо.

# 127
Да, има нещо.
Единия живее на друго място, а не в Кенсингтън

# 128
Хари ще бъде днес на събитие свързано с Даяна. Щеше да е хубаво да са двамата на него. Как се решава кой да отиде? Не са ли и двамата и синове?

# 129
  • София
Хубав жест от страна на Уили за почитателите та Даяна. Беше по-добре да са заедно с Хари, но ... Още едно доказателство, че между двамата браня има нещо.

Хари не живее в същия дворец, а на километри от него и няма как изненадващо да излезе с брат си. Така, че доказателството отпада.

# 130
И какво е доказателството? Уилям и Хари не живеят заедно. Уилям е решил да излезе за няколко минути при хората. Явно това е някакво спонтано решение. Хари може да е отдал почит на майка си по негов си начин.
Това са лични моменти и чувства и сами трябва да решат как ще си ги изживеят.

Добавям:
Те отдавна не са едно цяло - братята Уилям и Хари. Те са отделни личности.
Така както не очакваме Андрю, Ан и Едуард да са навсякъде с Чарлз, така не бива да очакваме и споменатите да са като сиамски близнаци.
В следващите години Джордж, Шарлот и Луи ще са едно цяло, но след време всеки ще поеме по своя път.

# 131
Къде на друго място? На друг континент?

# 132
Къде на друго място? На друг континент?

На 40-50 Мин шофиране с кола в зависимост от трафика. Как точно се очаква да прочете мислите на брат си и да се подготви час предварително?

# 133
Според гугъл мапса 20,5 мили, или 1 ч с кола.
Представям си Уилям както е неглиже, решава да излезе навън и звъни на Хари да тича на юруш от къщи, че да видят хората че няма разрив между тях.
Пък ей го днес Хари ще участва сам в нещо планирано и Тино пита що Уили няма да ходи. А де?

# 134
Браво на Уилям! Не знам какви са отношенията между двамата братя, но те нямат нищо общо с това да уважиш  хората, които почитат майка ти.  Уилям го направи, а Хари..... Сигурно е бил страшно ангажиран.... 🤔
И той трябваше да е там (пеша няма да ходи), все пак се знае, че тези хора се събират всяка година. Ако имаш желание, ще го направиш.

Общи условия

Активация на акаунт