Кралски работи и клюки - юли 2019

• 150 949
  • 3 315
  •   1
Отговори
# 105
Nature Zap За разходка в гората  роклята на Кейт става..а и цената 190 паунда е нормална
другата се разхожда на стадиона с рокля за 1000 + паунда и затова е по-хубава..
  издутината отстрани и придава допълнителен чар.

# 106
И на мен би ми харесала повече с пантофки, сандали или поне платформи без връзки специално за тази рокля. Точно този тип обувки и седят грубо според мен.

# 107
София дано да има и едно момиченце. Много са красиви тук.

# 108
Днес нещо не им е ден на кралиците и дукесите. Летисия и тя не ми харесва. Какъв е този панталон?
Масако и Ердоганова са ясни. При тях всичко е строго национално: искат или не.

# 109
На мен, пък много ми харесват еспадрилите като цяло - лека, лятна обувка, нейните също са хубави и съм сигурна, че са удобни и лекички, така че не я мислете.
И роклята не е зле, особено сравнението с другата... Joy

На Кейт ѝ личи, че ѝ е приятно сред дечицата. Не знам дали е бременна, но би било много хубаво, ако е.

А Меган не смятам, че ще ражда повече, зле и се отрази на фигурата и лицето, едва ли ще посмее отново според мен.

# 110
Много ми харесва Кейт, прекрасна е за повода. Но то на мен и Мегън ми харесва, така че какво ли разбирам аз...

# 111
  • На топло
Летисия също много ми харесва, тези панталони са хит 😅.
*Виви* - ще ражда, няма къде да ходи.
Като се оправят хормоните, ще започне да сваля. 

# 112
А Меган не смятам, че ще ражда повече, зле и се отрази на фигурата и лицето, едва ли ще посмее отново според мен.
Nature Zap Как няма да ражда,нали преди баба да разреши да се оженят с любимия внук
я прати на изследвания дали може да го дари с наследници..и виж колко бързо зачена
а и при тази голяма любов, най-малко тройка и после бързо ще влезне  във форма..и бавачки ще се намерят..

# 113
Абсолютен пеньоар, па ако ще и да го носи Кейт Мидълрън с ремонтиратираните си зъби и 24 карата усмивка Joy

Последна редакция: вт, 02 юли 2019, 08:05 от bubanka

# 114
Как здраво си е забила пръстите в ''трицепса'' на първата снимка.

# 115
Може и пеньоар да е, ама го носи царствено.

# 116
  • Някъде там
Аз и двете ги харесах в роклите.И при двете има дребни неща които не ми харесаха, но това са хора не богини.
Панталона на Летисия видях още сутринта,но не исках да го коментирам че да разваля прекрасното начало на темата.Отвратителен е.
Дано им мине ли модата вече, на тези грозни панталони които обезформят и най-хубавото тяло. Като се е казало,че е модерно и айде сега всички трябва да припадат по тях.
Сандали на платформа харесвам много,но точно еспадрил сандала ми стои грубо и не ми харесва.Обикновен еспадрил харесвам,сандал на платформа да,но комбинацията ми е неприятна.

# 117
Според мен М няма да влезе в същия размер дрехи, както преди бременността,
Което не означава, че няма да отслабне от сегашната си фигура. 3а 3 деца няма се прежали, според мен. Бавачките ще ги сменя още малко, докато те наместят хормоните и си изясни какво иска. Не мога да повярвам, че няма бавачка, достойна за нейните критерии, това да не ти е България - без образование и с фалшиво СВ.... 
Nature Zap Как няма да ражда,нали преди баба да разреши да се оженят с любимия внук
я прати на изследвания дали може да го дари с наследници..и виж колко бързо зачена
а и при тази голяма любов, най-малко тройка и после бързо ще влезне  във форма..и бавачки ще се намерят..

# 118
  • Чужбина
А защо британците нямат такива фотосесии с тиари?

Габриел е одрал кожата на Софка. Много е сладък.

Тия двамцата трябва да направят още деца ... много добре им се получава.

# 119
Шведите са чудесни.
На мен ми харесва Летисия. Панталона е интересен и на нейната фигура стои добре.

Общи условия

Активация на акаунт