Кралски работи и клюки - юли 2019

• 149 977
  • 3 315
  •   1
Отговори
# 90
Не ми хареса роклята на Кейт. Обувките ги одобрявам за събитието- не е официална визита, лято е, среща се с деца.

# 91
  • На топло
Кейт изглежда много добре.
А обувките са ми любими 💖.
По-скъпите модели са много леки и финни, съчетават се идеално с летни чанти.

# 92
Благодаря за темата! Роклята на Кейт е свежа, лятна. Обувките не са мой тип, но модата се върти - Нищо ново под слънцето. Мама имаше такива обувки - от края на 60г на 20 век.

# 93
Това определено е най-неприятния тоалет на Кейт досега. Как се е съгласила да се облече с този плат, не знам. Бабешки. Не върви на млада жена. Обувките горе-долу, ама роклята е ужас.

# 94
  • Down south

Истински недоумявам как зрял човек може да каже за напълно непознат, че е дебел, грозен, нагъл... и забравих още какво. Направо останах без думи.
Искаш да кажеш, че можем да вземем отношение, само ако познаваме кралските особи лично?
Не мисля,  че има такъв вариант Simple Smile
Те са публични личности и всеки може да изразява мнение.

# 95
  • Истински се вижда само със сърцето.
Айс благодаря за темата и интересният първи пост  bouquet

На мен Кейт ми хареса и обувки и рокля, но на мен този тип обувки са ми любими.

# 96
# 97
  • Някъде там

Излезе ми инфо че има публикация, от акаунта който следя за всички рояли и първо видях долната част на снимката на двойката.Веднага реших че са Мери и Фредерик,а тя Мари и съпруг.Малко се разочаровах,обаче тук изглежда страхотно.
Роклята много ми харесва и цвят и модел.🥰

# 98
Кейт обувки и рокля - голямо не.
Мари и съпруг тук са много царствени и хубави.
Не ми прилича на бременна Катрин. И аз не мисля, че ще бременее повече, отчете се подобаващо.
Меган ще роди още едно макс. Така ми се дава на мен.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 99
А защо британците нямат такива фотосесии с тиари?

# 100
  • На топло
Поне роклята на Кейт е съобразена със сезона и занятието с децата. Уау перфектен силует  💖.
А черната рокля, която разваля фигурата....🤔 е по-хубава 😂.

# 101
  • София
Моля, смело ме поправяйте, ако видите някъде грешки или неточности. Превеждах от Уикипедия.

Само за Барбара Вилиърс, любовницата на Чарлс II - била е брюнетка, а не блондинка Simple Smile

# 102
Аз се чудя защо й е на Кейт да е на високи обувки  в случая? Тя си е достатъчно висока и така. Гледам, че й коства усилия да ходи по неравностите, както и да повдига дечицата (момичето на последната снимка).

# 103
Може би така се харесва повече.

# 104
Аз се чудя защо й е на Кейт да е на високи обувки  в случая? Тя си е достатъчно висока и така. Гледам, че й коства усилия да ходи по неравностите, както и да повдига дечицата (момичето на последната снимка).
Ами, погледни жената с шарена рокля е били маратончици зад Кейт и новоизпечената херцогиня с балеринките и ще си отговориш. Това все пак е събитие някакво, не разходка с децата в градината на замъка, където живее.

Общи условия

Активация на акаунт