Кралски работи и клюки - юли 2019

• 150 048
  • 3 315
  •   1
Отговори
# 3 045
  • София
Брей, в това католическо училище на какви неща ги учат бе!Много са разкрепостени в това училище.... Embarassed Embarassed Embarassed

Скрит текст:

# 3 046
Не знам на какво са я научили там, но после сигурно е ходила на актьорско майсторство.😃 Мисля, че и диплома има.

# 3 047
То пък една гордост да въртиш три гаджета едновременно. Дано го възпитат като достоен мъж реалния Арчи, което по моите разбирания не включва мотаене на няколко бройки едновременно.

Welt, аз за 4 годишно говоря. Три гаджета има защото нарича така братовчедка си на 27, една хубава кака на 20, а гадже N1 му е вече връсничка, даже май пак кака беше с година. Аз за книга говоря, да не тръгне клюка сега какви ги върши младият английски престолонаследник (n-ти на брой). 😆

Като нищо ще тръгне клюка, Дейли ще пишат някоя статия и после ще ни се върне като линк тук. И ходи обяснявай, че нямаш сестра после.
Това за Арчи не беше ли комикс? Ето го: https://www.amazon.com/Best-Archie-Comics-Book/dp/1619889420

Все забравям да се изкажа за сина на Стефани Монакска: и той, и булката много ми харесват. Милички и сладки са. Булката има хубава рокля, пищна е, интересна. Децата им сигурно ще са красиви, с една щипка азиатски гени.

Последна редакция: пн, 29 юли 2019, 14:47 от Анонимен

# 3 048
Книгата, която чета е от 2017, не е от комикс.

# 3 049
  • Down south
Едно от итересните неща е, че вътре ще има интервю на Мишел Обама взето от Меган.😃
Страшно интересно ще бъде Close

По повод препоръките към съседите, нали херцогинята се движи с охрана?
Освен това, може да си върже жълти панделки на кучето и количката, да пише в профила си какво означава за незапознатите и готово Close

# 3 050
  • в сърцето на един мъж...
Ей и на фотографа на ръката виси и го потупва съсекската херцогиня...

Дръзката рокля на Кейт, която привлече принц УилямСпоред Eonline … а види добре Кейт

Между другото, четейки тази статия и се сетих, че Кейт преди Уилям е имала гадже, та хич не е била зашеметена от него в началото. Толкоз по въпроса за пресметливостта Simple Smile

# 3 051
Sussex royal са публикували клипче на Vogue. Меган също се появява 1 - 2 пъти.
Мда,нашата цветнокожа е единствена в цвят Simple Smile
Общи приказки.Как да третираме емигрантите-може би като спрем да ги крадем и гоним чрез война от родните им места.Никой,който си е добре дома,не емигрира.Как да третираме цветнокожите и жените?Както заслужават.Нещо относно планетата,нищо като конкретни мерки.
Гади ми се от клиширан американски фалш.И правилно го е оглавила точно Мегън.

# 3 052
Няма препоръки към съседите, от Бъкингам са отрекли и твърдят, че Съсекс нямат нищо общо с подобни указания. Има няколко статии вече по въпроса.

# 3 053
# 3 054
  • Чужбина
Гади ми се от клиширан американски фалш.И правилно го е оглавила точно Мегън.
Търсех подходящата дума, но ти си написала ... Клише. Ей това е Мегън. И клипът е точно бла-бла-бла ... булшит. Повръща ми се.

# 3 055
Името Арчи ми е много смешно и точно кучешко.
Как можаха да кръстят така принц?

Не знам в Англия, но тук масово кученцата са с такива имена. Съседите бяха си кръстили рошавото куче, на което никога не запомних породата, Арчи.14 години слушах пред асансьора да му се карат да не лае, като се качи вътре. Laughing Умря горкичкото миналата година, казаха, че било възрастно,14- годишно.Сега за мен Арчи е само куче и нищо друго. А, да, и един от английските принцове, извинете. Mr. Green

Рания е невероятно красива и стилна и е като чужденка до пингвинката от дясната й страна. Тези жени защо не взимат да се обличат като кралицата си, ще бъдат класа над това, което виждаме сега под бабешките шарени кърпи.

Последна редакция: пн, 29 юли 2019, 15:42 от Ън

# 3 056
  • На топло
Къде без Обамовица....? 🙄
Колко трябва да си алчен за слава и
да си наивен за да се омешаш с тази противна клика?
Хубаво са направили Кейт и Даяна да се снимат само за корицата, без да се правят на велики Редакторки🙄.
Сега остава и Тръмп да "се ядоса" и да и спретне някоя глупост....
Големи циркове ще гледаме с тази жена.

# 3 057
Ако наистина е така и не са само жълтини,Мегън или ще си намери майстора много скоро,или майстор вече няма в УК.
Мен не ме бърка.

# 3 058
Ако наистина е така и не са само жълтини,Мегън или ще си намери майстора много скоро,или майстор вече няма в УК.
Мен не ме бърка.
След като избраха Борис Джонсън за премиер мисля, че майстора им отдавна е умрял Simple Smile

# 3 059
https://www.thesun.co.uk/fabulous/9605547/meghan-markle-refused- … eton-boastful/amp
Статията поставя акцента върху 18 (май) жени, насочили усилията си към проблеми като климатичните промени и подходът към тях, правата на жените и прочие, а Меган не е на корицата, защото е пожелала вниманието да е насочено към жени, на които се възхищава, а не върху нея Simple Smile На корицата има празно място за снимка с огледална повърхност - идеята е всеки да може да види себе си в тази концепция и като сподвижник за промяната. Без да си кривя душата намирам клипа и идеята за красиви и вдъхновяващи. Изпълнено с финес и замислено много сполучливо.
ПП: и аз разбрах, че това е нещо еднократно, а не като да води рубрика в списанието, но може и да греша де.

Общи условия

Активация на акаунт