Кралски работи и клюки - юли 2019

• 150 056
  • 3 315
  •   1
Отговори
# 3 030
  • София
Прилича на излязла от махалата.

# 3 031
Тя си Е излязла от махалата. Mr. Green

# 3 032
  • София
1981-бебе Меган, Дория и майката на Дория-Жанет
2019-бебе Арчи Харисън, Меган и Дория

# 3 033
Излязла е от католическо училище, не от махалата.😂😂😂
За тази снимка пишеше, че е единствения  "snap" от работата и. И, че няма да има други нейни снимки. Сега дали е вярно, не знам.😅 На самата снимка не ми харесва. Уж небрежна, ама не съвсем и е излязла под странен ъгъл.

# 3 034
Не много по темата, но в момента чета един чиклит, където има един четири годишен рижко Арчи, който върти три гаджета, две от които са му каки. 😄 Все по-нормално и сладурско ми звучи името, а "наш" Арчи Харисън си го представям по подобен начин. В книгата по случайност има и двойка Даяна и Чарлз, на който Чарлз му е забранено да се нарича така, че не е на късмет.

Последна редакция: пн, 29 юли 2019, 10:16 от Emiliana V55

# 3 035
Не мога да си преведа статията на Воуг.

# 3 036
На мен цялото име Арчи Харисън ми е много неприятно. Не знам защо... и твърде американско.

# 3 037
  • Бургас
Рания

Масако

# 3 038
То пък една гордост да въртиш три гаджета едновременно. Дано го възпитат като достоен мъж реалния Арчи, което по моите разбирания не включва мотаене на няколко бройки едновременно.

# 3 039
Това на Стефани обсесия ли е,че пак се е вкопчила в ръката на сина си и в кметството?Още малко и ще ошамари булката и ще си го прибере в къщи.Майката на Цветето(Мари)що не прави така.Каква ли свеки ще е Стефито,винаги ми е изглеждала много особена.

Брех ,туй католическо училище какви кадри подготвяло.Секс сцените там ли ги учат...
Снимката на Мегън не ме дразни,само дето прилича на Покахонтас повече,отколкото на себе си.
Рови в някакви дрехи съсредоточено,какво има да рови,като вкус няма,ама нейсе.
Името Арчи ми омръзна да го слушам винаги съпроводено с кучешки лай.Такава грандиознз фамилия получило детето,историческа от векове и велики предци,дойде майка му от махалата и го унижи с детско-животинско собствено име.Няма какво да се сърдят фенките като кажем,че Мега класа не я лови.

# 3 040
  • Чужбина
Много зле изглежда на тази снимка ММ. Точно като травестит е.

# 3 041
То пък една гордост да въртиш три гаджета едновременно. Дано го възпитат като достоен мъж реалния Арчи, което по моите разбирания не включва мотаене на няколко бройки едновременно.

Welt, аз за 4 годишно говоря. Три гаджета има защото нарича така братовчедка си на 27, една хубава кака на 20, а гадже N1 му е вече връсничка, даже май пак кака беше с година. Аз за книга говоря, да не тръгне клюка сега какви ги върши младият английски престолонаследник (n-ти на брой). 😆

# 3 042
Името Арчи ми е много смешно и точно кучешко.
Как можаха да кръстят така принц?

# 3 043
Арчибалд звучи доста по - достолепно, но са решили с краткия вариант, който сам по себе си е симпатичен. На мен ми е по - странна комбинацията с Харисън.😂

# 3 044
Sussex royal са публикували клипче на Vogue. Меган също се появява 1 - 2 пъти.
https://www.instagram.com/p/B0ff0ctlVYT/?igshid=vs00m444fm6w

Общи условия

Активация на акаунт